Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

P.Beverley – apie žvaigždės dalią Europoje: „Dabar žinau, kaip jaučiasi LeBronas“

Vienu skambiausiu pirkiniu Europos krepšinio turguje šį tarpsezonį tapęs Patrickas Beverley prakalbo apie žvaigždės dalią, kai net varžovų treneriai po rungtynių nori su Tel Avivo „Hapoel“ gynėju nusifotografuoti.

Bene ambicingiausia Europos taurės komanda Tel Avivo „Hapoel“ tapo ir viena labiausiai aptarinėjimų, kai šį Izraelio klubą papildė garsusis NBA veteranas Patrickas Beverley.

36-erių metų gynėjas pastaruosius vienuolika metų rungtyniavo stipriausioje planetos lygoje, o 2017-aisiais buvo išrinktas į pirmąją geriausiai besiginančių žaidėjų komandą.

Aštrialiežuvis krepšininkas jau spėjo sužaisti kelis draugiškus mačus atstovaudamas „Hapoel“ klubui, po kurių pasidalino savąja patirtimi Europoje, kurioje jis žaidė ir 2008-2012 metų sezonuose.

„Dabar suprantu, kaip jaučiasi LeBronas, – asmeninėje tinklalaidėje „Pat Bev Pod“ sakė P.Beverley. – Baigiasi rungtynės, o žaidėjai, kurie ką tik buvo mano varžovai, nori su manimi pasidaryti nuotrauką. Bendros nuotraukos nori net varžovų komandos treneriai. Rungtynėse mane nušvilpinėja varžovų sirgaliai vos tik gaunu kamuolį, tačiau po rungtynių vis tiek 30-40 prieina ir paprašo nuotraukos. Taip buvo kiekvienoje šalyje, kurioje teko būti. Šiandien turėjome draugišką mačą Belgrade, o po rungtynių privalėjau nusifotografuoti 50 kartų.“

Nors pirmieji P.Beverley draugiški mačai „Hapoel“ komandoje klostėsi itin sudėtingai, prieš FIBA Čempionų lygos klubą Belgrado FMP jis surinko 13 taškų ir 5 rezultatyvius perdavimus.

VIDEO: PIKENROLAS: negrįžtamai susiskaldęs Lietuvos krepšinis ir LKL klubų vasaros darbų apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas