Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 21

Po nesėkmės „Kovo beprotybėje“ – sirgalių grasinimai susidoroti: „Ar aš to nusipelniau?“

Ohajo valstijos „Buckeyes“ komanda susisiekė su vietos policija, kai po pralaimėjimo „Kovo beprotybės“ pirmajame etape ekipos lyderis E.J.Liddellas socialiniuose tinkluose sulaukė grasinančių sirgalių žinučių.
E.J.Liddellas
E.J.Liddellas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NCAA

Antroje NCAA vietoje reitinguota „Buckeyes“ pirmajame „Kovo beprotybės“ etape sensacingai per pratęsimą 72:75 nusileido Oral Robertso „Golden Eagles“ studentams, o komandos sirgaliai sunkiai susitaikė su pralaimėjimu.

„Buckeyes“ lyderis 20-metis 201 cm ūgio E.J.Liddellas paviešino dviejų nepatenkintų fanų žinutes, kurie grasino jį surasti ir fiziškai sudoroti.

„Tu esi su****a gėda. Niekada nerodyk savo veido Ohajo valstijoje. Mes tavęs nekenčiame. Tikiuosi, kad mirsi. Aš tikrai to noriu“, – buvo rašoma vienoje iš žinučių.

„Ką aš padariau, kad šito nusipelniau? Aš esu žmogus“, – rašė E.J.Liddellas.

Sensacinga nesėkme pažymėtame mače antrąjį sezoną NCAA žaidžiantis E.J.Liddellas buvo tikras lyderis – pelnė 23 taškus (9/12 dvit., 1/3 trit., 2/4 baud.), atkovojo 14 kamuolių, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, 5 kartus suklydo ir 4 kartus pažeidė taisykles.

Palaikymą auklėtiniui išreiškė „Buckeyes“ treneris Chrisas Holtmannas.

„Šie komentarai, kurie neparodo tikrojo Ohajo valstijos sirgalių veido, yra niekšiški, pavojingi ir atspindi blogiausią žmonijos dalį, – sakė Holtmannas. – EJ yra puikus jaunuolis, turėjęs fantastišką antrąjį sezoną. Jis labai prisidėjo prie mūsų komandos sėkmės. Mes imsimės reikiamų veiksmų čia, universitete, norėdami nedelsdami išspręsti susidariusią problemą.“

E.J.Liddellas teigė, jog žinutės jo neišgąsdino, jis tiesiog nori išgirsti paaiškinimą.

„Komentarai manęs nepalietė, man tik įdomu būtų sužinoti, kodėl to sulaukiau. Gyvenime nesu nieko blogo kažkam padaręs, kad su manimi būtų taip bendraujama. Nenori nieko blogo pasakyti apie Ohajo valstijos sirgalius. Aš jus myliu bei jaučiuosi dėkingas nuo pirmosios dienos, kai įžengiau į studentų miestelį“, – rašė krepšininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas