Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sveikstančiai JAV rinktinei – L.Jameso perspėjimas apie kiekvienų rungtynių svarbą: „Čia ne NBA“

Krepšinio galiūnai amerikiečiai olimpinį krepšinio turnyrą pasitiko kamuojami sveikatos problemų. Prieš pirmąsias rungtynes su Serbija ir akistatą su triskart naudingiausiu NBA žaidėju Nikola Jokičiumi, apsirgo ir pilnavertiškai negalėjo treniruotis du pagrindiniai JAV rinktinės aukštaūgiai, ne visiškai aiški Kevino Duranto situacija.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Joelis Embiidas šeštadienį dėl ligos praleido treniruotę, o treneris Steve'as Kerras sakė, kad Anthony Davisas dėl ligos iš rikiuotės buvo iškritęs net kelioms dienoms. Bet šeštadienį jis jau treniravosi.

„Esu įsitikinęs, kad rungtynėms visi bus pasiruošę“, - JAV žiniasklaidą ramino S.Kerras, rinktinės vyr. treneris.

Tikimasi, kad bus pasiruošęs ir K.Durantas, šeštadienį su komanda dalyvavęs jau trečioje treniruotėje iš eilės. KD dėl blauzdos traumos praleido penkerias draugiškas rungtynes.

„Tikėkimės, kad žais, bet nuspręsime rungtynių dieną“, - sakė S.Kerras.

LeBronas Jamesas ESPN sakė, kad K.Duranto svarba net ir šioje žvaigždžių perpildytoje JAV rinktinėje – milžiniška. „Jo buvimas iškart pasijaučia. Akivaizdu, kad teks palaukti, kol jis grįš į savo ritmą ir greičius, bet jo sugrįžimas iškart taps paspirtimi komandai“.

„Tai Kevinas Durantas. Apie ką mes kalbame?“, - retoriškai replikavo Jrue Holiday, paklaustas apie KD svarbą olimpiniame Paryžiuje.

„Scanpix“ nuotr./Kevinas Durantas
„Scanpix“ nuotr./Kevinas Durantas

Liepos 17 dieną Abu Dabyje JAV komanda įveikė Serbiją 105:79, puikiai išspręsdamą N.Jokičiaus, pataikiusio 6 metimus iš 19-ikos, problemą, tačiau serbai tuomet leido pailsėti keliems pagrindiniams žaidėjams, nes rungtyniavo antrą vakarą iš eilės.

L.Jamesas tarsi perspėjo komandos draugus, kad čia vienerių rungtynių kaina žymiai didesnė nei NBA sezone: „Čia ne taip, kaip NBA, kur sezonas yra tarsi maratonas. Tai yra sprintas. Tai Michaelo Johnsono ir Usaino Bolto tipo žaidimas. Todėl turime būti pasiruošę rungtynėms, o mes tokie ir būsime“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas