Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vokietijos rinktinės žvaigždė apie K.Duranto poelgį: „Tai parodo, koks jis silpnas“

Po paskutinių rungtynių Paryžiuje Vokietijos žvaigždė Dennisas Schroderis buvo paprašytas palyginti krepšinį NBA ir olimpinėse žaidynėse. Jo komentaras sulaukė ir Kevino Duranto reakcijos.
Dennisas Schroderis
Dennisas Schroderis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Europos krepšinyje nėra jokių pramogų. Čia tik aukšto lygio IQ, treniravimas ir labai sumanūs vyrukai, kurie supranta, kaip žaisti“, – po mačo dėl bronzos sakė D.Schroderis.

Tai sukėlė K.Duranto atsakymą, kuris aktyviai reiškiasi socialiniame tinkle „X“.

Durantas paskelbė JAV komandos nuotrauką su aukso medaliais su antrašte „Pramogos ir IQ“, kuri, atrodo, skirta D.Schroderiui.

Praėjus savaitei, D.Schroderis surengė vieną iš savo įprastų „Twitch“ transliacijų, kur paprastai žaidžia žaidimus ir kalbasi su savo auditorija. Viena iš aptartų temų buvo ir K.Duranto įrašas.

„Jie laimėjo, o Kevinas Durantas parašo: „Aukštas IQ ir pramogos“. Man tai tiesiog silpna“, – sakė Schroderis.

„Tu esi tokio lygio žvaigždė ir turi ką nors pasakyti tokiam žmogui kaip aš, kuris net negalvojo, kad tai yra negatyvu, – tęsė D.Schroderis. – Aš pasakiau tai, ką matau iš abiejų pusių. Man tai nepatiko. Man nerūpi, bet galų gale tas įrašas ar bet kas, ką jis paskelbė, buvo dėl manęs. Tai, ką pasakiau, nebuvo neigiamas dalykas. Aš gerbiu visus tuos vyrukus, visus geriausius, bet tai man parodo, koks jis (Durantas) silpnas, kaip žmogus. Yra kaip yra. Ne visi esame stiprūs, ne visi esame geroje aplinkoje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi