Слава
Україні!
Praleisti meniu
Vilnius
+13°
Kaunas
+13°
Klaipėda
+12°
Šiauliai
+11°
Panevėžys
+12°
Alytus
+12°
Mažeikiai
+11°
Utena
+11°
TV programa
Orai.lt
Naujausios
Skaitomiausios
Naujienlaiškiai
Galerijos
Video
Projektai
Atsiųskite naujieną
Kontaktai
Naujienos
Kriminalai
Lietuva
Pasaulis
Orai
Komentarai
Tribūna
Istorija
Švietimas
Organizacijų pranešimai
Gazas
Rodyti daugiau
Verslas
Energetika
Mokslas/IT
Finansai
Bendrovės
Transportas
NT ir interjeras
Agronaujienos
Autorinka
Ejudėjimas
Pranešimai
BNS Spaudos Centras
saugukelyje.lt
Rodyti daugiau
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Lengvoji atletika
Tenisas
Vandens sportas
Kovinis sportas
Buriavimas
Regbis
Autosportas
Žiemos sportas
Ekstremalu
Kita
Rodyti daugiau
Sveikata
Sveikatos naujienos
Grožis
Gera savijauta
Ilgaamžiškumas
Žmonės.lt
Eurovizija
Lietuva
Pasaulis
Muzika
Gyvenimas
Ar žinai?
Maistas
Santykiai
Šeima
Sveikata
Mada ir grožis
Namai
Pokalbiai
Kelionės
Receptai
Nieko sau!
Rodyti daugiau
Kultūra
Literatūra
Kinas
Renginiai
Teatras
Muzika
Vizualieji menai
Asmenybė
Kino pavasaris
Rodyti daugiau
Reklama
Karjera
Vertybės
Naudojimosi taisyklės
Privatumo politika
Autoriai
Interesų deklaracijos
15min grupė
Etikos kodeksas
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Galerijos
Video
Girios ošia
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Kas naujo kaime
Iliustruotoji istorija
SauguKelyje.lt
Radiacinė sauga
Atvira mokykla
Esports namai
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Galerijos
Video
Girios ošia
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Kas naujo kaime
Iliustruotoji istorija
SauguKelyje.lt
Radiacinė sauga
Atvira mokykla
Esports namai
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Prenumeratoriai žino daugiau.
Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Visi autoriai
Jurga Vaičiūtė
Autoriaus naujienos
Kvapni, lipni ir nuodėmingai gardi „Beždžionėlių duona“
Išsaugota
Nepavyksta pagaminti mielinės tešlos? Štai 7 klaidos, kurias galbūt darote
Išsaugota
Orkaitėje ruošta saldžiarūgštė kiauliena. Patarimai ir receptas
Išsaugota
Maistas ir gėrimai į mokyklą: kokių daiktų vaikui prireiks ir kaip išrinkti?
Išsaugota
Dar paauglystėj apie „bariuką“ svajojusios sesės kviečia į „Vazoną“, kur vazonai neparduodami
Išsaugota
Pasakiškas vasaros skanėstas – kobleris: kaip ir iš ko jį kepti?
Išsaugota
Kruasanų meistras ispanas patirtim dalijos Lietuvoje. Atskleidė kadaise dirbęs ir santechniku
Išsaugota
„Žarijoje“ dirbęs Valeras bendravo su Šabaniausku, dabar jo laimė – į verslą įsitraukę vaikai
Išsaugota
6 restoranai ir kavinės Vilniuje, viliojantys puikiomis terasomis
Išsaugota
Palangos restoranų glėbys jau atviras: kokių naujienų pažėrė ir kiek augo kainos?
Išsaugota
Andriaus filmukai linksmina ir žadina apetitą: „Žmonės nustemba, kad nedirbu restorane“
Išsaugota
Kokios vestuvės be torto! Ekspertės – apie jų madas, sudėtį ir kainas, kurios gali nustebinti
Išsaugota
Mamos ir dukrų trejetukas Kretingą užburs skanėstais, žada, kad bus „nuogne skanu“
Išsaugota
Pasiimsite kavos ir padirbsite? Nustebsite, ką apie jus mano verslininkai
Išsaugota
Ekspertė atskleidžia nematomą restoranų pusę: plaukas ar vabaliukas lėkštėje – ne bjauriausia staigmena
Išsaugota
Prie naujo žydų restorano Vilniuje vairo – patyręs tandemas: „Norim, kad žmonės čia jaustųs it namie“
Išsaugota
Baltarusė Alena Vilniuje jaučiasi sava: išmoko kalbą ir visa galva nėrė į konditeriją
Išsaugota
Ateities kepsniui reikės ne mėsos, bet 3D spausdintuvo. Šia naujove svečius vaišino L.Čeprackas
Išsaugota
Neradusi prieskonių, kokių ieškojo, Agnė įkūrė jų butiką: „Tai tikra magija virtuvėje“
Išsaugota
Vilniečių pora Justiniškes lepina šviežiais kepiniais: „Žmonėms to reikia ne tik centre“
Išsaugota
Kur Vilniuje kepa skaniausius varškėčius?
Išsaugota
Saldi Lietuvą pamilusio prancūzo misija – paskatinti lietuvius paragauti ko nors naujo
Išsaugota
Kur Vilniuje ieškoti skanėstų savaitgaliui pasaldinti: 7 puikios vietos
Išsaugota
Giedrės ir Jovitos skanėstų galima rast net filharmonijoje, dėl „macarons“ palūžta visi
Išsaugota
„Trakų riestainiai“ tapo Kaziuko fenomenu: konkurentai laukė, kada jie viską parduos ir išvažiuos
Išsaugota
Vilniuje – nauja saldi vieta, skirta vienam desertui: šeima idėją parsivežė iš Talino
Išsaugota
Dietistė pažėrė kritikos teatro kavinės meniu, jos atstovai: „Bus paklausa, keisim“
Išsaugota
Kaip išvirti skanias varškės spurgas: patarimai, kad pavyktų, ir patikrintas receptas
Išsaugota
Skanių blynų Vilniuje gidas: nuo purių amerikietiškų iki plonyčių lietinių
Išsaugota
Kaip iškepti tobulus lietinius: 7 svarbūs patarimai ir receptų rinkinys
Išsaugota
Kvapni, lipni ir nuodėmingai gardi „Beždžionėlių duona“
Išsaugota
Martyno kepykla Vilniuje sulaukė neregėto antplūdžio: sėkmės recepto nežino nė pats
Išsaugota
Sukat galvą dėl savaitės pusryčių? 5 receptai, pagal kuriuos juos paruošit iš vakaro
Išsaugota
Kaip gaminti populiarųjį indišką patiekalą „Butter chicken“: patarimai ir receptas
Išsaugota
Kepame naminę fokačiją: patarimai ir receptai – neminkytos mielinės ir su raugu
Išsaugota
Ką verta žinoti namie gaminant „Fish & chips“? 10 ekspertės patarimų
Išsaugota
Kavos ekspertas F.Sanapo – apie kavą su cukrumi, kapsules ir kofeino „bombas“
Išsaugota
Asta rinkodarą iškeitė į savo kepyklą, tam pastūmėjo desertų prenumeratų bumas
Išsaugota
Vaišių pažiba – sūrio lenta: kiek ir kokių sūrių bei priedų prie jų rinktis?
Išsaugota
5 skanios naujos vietos Vilniuje: nuo madingos kepyklos iki Tailando maisto
Išsaugota