„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Jurga Vaičiūtė

Jurga Vaičiūtė

Autoriaus naujienos

Tobulos varškės spurgytės – kaip vaikystėje

Tobulos varškės spurgytės – kaip vaikystėje

Kvapni, lipni ir nuodėmingai gardi „Beždžionėlių duona“

Kvapni, lipni ir nuodėmingai gardi „Beždžionėlių duona“

Nepavyksta pagaminti mielinės tešlos? Štai 7 klaidos, kurias galbūt darote

Nepavyksta pagaminti mielinės tešlos? Štai 7 klaidos, kurias galbūt darote

Orkaitėje ruošta saldžiarūgštė kiauliena. Patarimai ir receptas

Orkaitėje ruošta saldžiarūgštė kiauliena. Patarimai ir receptas

Maistas ir gėrimai į mokyklą: kokių daiktų vaikui prireiks ir kaip išrinkti?

Maistas ir gėrimai į mokyklą: kokių daiktų vaikui prireiks ir kaip išrinkti?

Dar paauglystėj apie „bariuką“ svajojusios sesės kviečia į „Vazoną“, kur vazonai neparduodami

Dar paauglystėj apie „bariuką“ svajojusios sesės kviečia į „Vazoną“, kur vazonai neparduodami

Pasakiškas vasaros skanėstas – kobleris: kaip ir iš ko jį kepti?

Pasakiškas vasaros skanėstas – kobleris: kaip ir iš ko jį kepti?

Kruasanų meistras ispanas patirtim dalijos Lietuvoje. Atskleidė kadaise dirbęs ir santechniku

Kruasanų meistras ispanas patirtim dalijos Lietuvoje. Atskleidė kadaise dirbęs ir santechniku

„Žarijoje“ dirbęs Valeras bendravo su Šabaniausku, dabar jo laimė – į verslą įsitraukę vaikai

„Žarijoje“ dirbęs Valeras bendravo su Šabaniausku, dabar jo laimė – į verslą įsitraukę vaikai

6 restoranai ir kavinės Vilniuje, viliojantys puikiomis terasomis

6 restoranai ir kavinės Vilniuje, viliojantys puikiomis terasomis

Palangos restoranų glėbys jau atviras: kokių naujienų pažėrė ir kiek augo kainos?

Palangos restoranų glėbys jau atviras: kokių naujienų pažėrė ir kiek augo kainos?

Andriaus filmukai linksmina ir žadina apetitą: „Žmonės nustemba, kad nedirbu restorane“

Andriaus filmukai linksmina ir žadina apetitą: „Žmonės nustemba, kad nedirbu restorane“

Kokios vestuvės be torto! Ekspertės – apie jų madas, sudėtį ir kainas, kurios gali nustebinti

Kokios vestuvės be torto! Ekspertės – apie jų madas, sudėtį ir kainas, kurios gali nustebinti

Mamos ir dukrų trejetukas Kretingą užburs skanėstais, žada, kad bus „nuogne skanu“

Mamos ir dukrų trejetukas Kretingą užburs skanėstais, žada, kad bus „nuogne skanu“

Pasiimsite kavos ir padirbsite? Nustebsite, ką apie jus mano verslininkai

Pasiimsite kavos ir padirbsite? Nustebsite, ką apie jus mano verslininkai

Ekspertė atskleidžia nematomą restoranų pusę: plaukas ar vabaliukas lėkštėje – ne bjauriausia staigmena

Ekspertė atskleidžia nematomą restoranų pusę: plaukas ar vabaliukas lėkštėje – ne bjauriausia staigmena

Prie naujo žydų restorano Vilniuje vairo – patyręs tandemas: „Norim, kad žmonės čia jaustųs it namie“

Prie naujo žydų restorano Vilniuje vairo – patyręs tandemas: „Norim, kad žmonės čia jaustųs it namie“

Baltarusė Alena Vilniuje jaučiasi sava: išmoko kalbą ir visa galva nėrė į konditeriją

Baltarusė Alena Vilniuje jaučiasi sava: išmoko kalbą ir visa galva nėrė į konditeriją

Ateities kepsniui reikės ne mėsos, bet 3D spausdintuvo. Šia naujove svečius vaišino L.Čeprackas

Ateities kepsniui reikės ne mėsos, bet 3D spausdintuvo. Šia naujove svečius vaišino L.Čeprackas

Neradusi prieskonių, kokių ieškojo, Agnė įkūrė jų butiką: „Tai tikra magija virtuvėje“

Neradusi prieskonių, kokių ieškojo, Agnė įkūrė jų butiką: „Tai tikra magija virtuvėje“

Vilniečių pora Justiniškes lepina šviežiais kepiniais: „Žmonėms to reikia ne tik centre“

Vilniečių pora Justiniškes lepina šviežiais kepiniais: „Žmonėms to reikia ne tik centre“

Kur Vilniuje kepa skaniausius varškėčius?

Kur Vilniuje kepa skaniausius varškėčius?

Saldi Lietuvą pamilusio prancūzo misija – paskatinti lietuvius paragauti ko nors naujo

Saldi Lietuvą pamilusio prancūzo misija – paskatinti lietuvius paragauti ko nors naujo

Kur Vilniuje ieškoti skanėstų savaitgaliui pasaldinti: 7 puikios vietos

Kur Vilniuje ieškoti skanėstų savaitgaliui pasaldinti: 7 puikios vietos

Giedrės ir Jovitos skanėstų galima rast net filharmonijoje, dėl „macarons“ palūžta visi

Giedrės ir Jovitos skanėstų galima rast net filharmonijoje, dėl „macarons“ palūžta visi

„Trakų riestainiai“ tapo Kaziuko fenomenu: konkurentai laukė, kada jie viską parduos ir išvažiuos

„Trakų riestainiai“ tapo Kaziuko fenomenu: konkurentai laukė, kada jie viską parduos ir išvažiuos

Vilniuje – nauja saldi vieta, skirta vienam desertui: šeima idėją parsivežė iš Talino

Vilniuje – nauja saldi vieta, skirta vienam desertui: šeima idėją parsivežė iš Talino

Dietistė pažėrė kritikos teatro kavinės meniu, jos atstovai: „Bus paklausa, keisim“

Dietistė pažėrė kritikos teatro kavinės meniu, jos atstovai: „Bus paklausa, keisim“

Kaip išvirti skanias varškės spurgas: patarimai, kad pavyktų, ir patikrintas receptas

Kaip išvirti skanias varškės spurgas: patarimai, kad pavyktų, ir patikrintas receptas

Skanių blynų Vilniuje gidas: nuo purių amerikietiškų iki plonyčių lietinių

Skanių blynų Vilniuje gidas: nuo purių amerikietiškų iki plonyčių lietinių

Kaip iškepti tobulus lietinius: 7 svarbūs patarimai ir receptų rinkinys

Kaip iškepti tobulus lietinius: 7 svarbūs patarimai ir receptų rinkinys

Kvapni, lipni ir nuodėmingai gardi „Beždžionėlių duona“

Kvapni, lipni ir nuodėmingai gardi „Beždžionėlių duona“

Martyno kepykla Vilniuje sulaukė neregėto antplūdžio: sėkmės recepto nežino nė pats

Martyno kepykla Vilniuje sulaukė neregėto antplūdžio: sėkmės recepto nežino nė pats

Sukat galvą dėl savaitės pusryčių? 5 receptai, pagal kuriuos juos paruošit iš vakaro

Sukat galvą dėl savaitės pusryčių? 5 receptai, pagal kuriuos juos paruošit iš vakaro

Kaip gaminti populiarųjį indišką patiekalą „Butter chicken“: patarimai ir receptas

Kaip gaminti populiarųjį indišką patiekalą „Butter chicken“: patarimai ir receptas

Kepame naminę fokačiją: patarimai ir receptai – neminkytos mielinės ir su raugu

Kepame naminę fokačiją: patarimai ir receptai – neminkytos mielinės ir su raugu

Ką verta žinoti namie gaminant „Fish & chips“? 10 ekspertės patarimų

Ką verta žinoti namie gaminant „Fish & chips“? 10 ekspertės patarimų

Kavos ekspertas F.Sanapo – apie kavą su cukrumi, kapsules ir kofeino „bombas“

Kavos ekspertas F.Sanapo – apie kavą su cukrumi, kapsules ir kofeino „bombas“

Asta rinkodarą iškeitė į savo kepyklą, tam pastūmėjo desertų prenumeratų bumas

Asta rinkodarą iškeitė į savo kepyklą, tam pastūmėjo desertų prenumeratų bumas

Vaišių pažiba – sūrio lenta: kiek ir kokių sūrių bei priedų prie jų rinktis?

Vaišių pažiba – sūrio lenta: kiek ir kokių sūrių bei priedų prie jų rinktis?