VISOS LIETUVOS ŠVIESIOS KALĖDOS
Praleisti meniu
Vilnius
+2°
Kaunas
+2°
Klaipėda
+6°
Šiauliai
+2°
Panevėžys
+2°
Alytus
+1°
Mažeikiai
+2°
Utena
+2°
TV programa
Orai.lt
Naujausios
Skaitomiausios
Naujienlaiškiai
Galerijos
Video
Projektai
Atsiųskite naujieną
Kontaktai
Naujienos
Kriminalai
Lietuva
Pasaulis
Orai
Komentarai
Tribūna
Istorija
Švietimas
Organizacijų pranešimai
Gazas
Rodyti daugiau
Verslas
Energetika
Mokslas/IT
Finansai
Bendrovės
Transportas
NT ir interjeras
Agronaujienos
Autorinka
Ejudėjimas
Pranešimai
BNS Spaudos Centras
saugukelyje.lt
Rodyti daugiau
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Lengvoji atletika
Tenisas
Vandens sportas
Kovinis sportas
Buriavimas
Regbis
Autosportas
Žiemos sportas
Ekstremalu
Kita
Rodyti daugiau
Sveikata
Sveikatos naujienos
Grožis
Gera savijauta
Ilgaamžiškumas
Žmonės.lt
Eurovizija
Lietuva
Pasaulis
Muzika
Gyvenimas
Ar žinai?
Maistas
Santykiai
Šeima
Sveikata
Mada ir grožis
Namai
Pokalbiai
Kelionės
Receptai
Nieko sau!
Rodyti daugiau
Kultūra
Literatūra
Kinas
Renginiai
Teatras
Muzika
Vizualieji menai
Asmenybė
Kino pavasaris
Rodyti daugiau
Reklama
Karjera
Vertybės
Naudojimosi taisyklės
Privatumo politika
Autoriai
Interesų deklaracijos
15min grupė
Etikos kodeksas
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Galerijos
Video
Girios ošia
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Pagalba nukentėjusiems
Kas naujo kaime
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Visi autoriai
Paulius Jurkevičius
Autoriaus naujienos
Paulius Jurkevičius: Ar jūs suprantate picos esmę?
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Velykų skonio egzotika (su šoku ir be jo)
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Naujo tipo „Maxima“ jau yra, bet mūsiškei iki jos dar toli
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Makaronai – kūrybingų valgytojų maistas
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Europos gurmė suka į Daujėnus, o mes?
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Kodėl reikia valgyti brangius produktus?
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Juodasis restoraninių banalybių reitingas
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Lietuviška pasaka Milanui – valgome gintarą ir lazerius
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Kaune – geros gastronomijos sprogimas
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Limonado mokestis bus, o V.Andriukaičio grietinės deklaracija?
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Šventojo Valentino gundymas agurkų karpaču
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Kava sau ir tam, kurio nepažįsti
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Pranciškus – mūsų visų popiežius
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Baltas gastronominis patriotizmas – su kmynais ir be jų
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Geriausias pasaulyje alyvuogių aliejus – kokybės maniakų kūrinys
Išsaugota
Balsavimas Romoje dėl Silvio Berlusconi neliečiamybės: magnatas prarado teisinį imunitetą
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Valstybinis restoranų kvapų ir unitazų reitingas
Išsaugota
Sardinija po ciklono: atsisveikinimo ašarų ir baltų karstų diena
Išsaugota
Emigrantų drama Italijoje: 28 metų lietuvė jaunesniajai seseriai suvarė peilį į nugarą
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Olio novello. Kaip atsiranda naujas alyvuogių aliejus?
Išsaugota
„Expo 2015“ nepaprastasis komisaras Giuseppe Sala: „Pasaulinėje parodoje Milane – ir dėmesys maistui“
Išsaugota
Paulius Jurkevičius. Top restoranai: išskirtinė pramoga ar spąstai žiopliams?
Išsaugota
Paulius Jurkevičius. Gero ir net labai gero vyno savybė: iki 50 litų
Išsaugota
Italija aprauda Anglijoje lietuvių žiauriai nužudytą devyniolikmetį
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Kaip Šaras su „Žalgiriu“ įveikė sveiką maistą
Išsaugota
Nauja mada – vakarienė pas virtuvės šefą, bet ne restorane
Išsaugota
Silvio Berlusconi paradoksas: nuteistas, bet visų labai pageidaujamas
Išsaugota
Paulius Jurkevičius. Degustacijos – snobų žaidimas ar skonio mokykla?
Išsaugota
Apie tikėjimą ir apie netikėjimą – Katalikų bažnyčios popiežiaus ir netikinčio žurnalisto akistata
Išsaugota
Romos politinis teatras: atšaukęs ministrus, Silvio Berlusconi pritarė vyriausybei
Išsaugota
Romoje – politinis chaosas. Silvio Berlusconi: „Nesileisiu suvalgomas“
Išsaugota
Sūrių tendencijos: maža sūrinė, šviežias pienas, unikali gyvulių veislė ir tradicijos
Išsaugota
Šedevras – 100 mėnesių brandintas parmezanas. Sūrio degustavimo paslaptys
Išsaugota
Tikro sūrio kaina: pasipriešinimas biurokratams ir pramonininkams
Išsaugota
Latviai su varškės sūriu nušluostė mums nosį. Pavydėkime.
Išsaugota
Geriausi pasaulio sūriai? Tik iš šviežio pieno
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Ar tikrai Lietuva – sūrių šalis?
Išsaugota
Премьер А.Буткявичюс – в библиотеке Апостольского дворца у Папы Римского Франциска
Išsaugota
Italijos dienraštis „Corriere dello Sport“: „Na, Italija, sumušk Lietuvą!“
Išsaugota
Premjeras Algirdas Butkevičius – Apaštalinių rūmų bibliotekoje pas Katalikų Bažnyčią supurčiusį popiežių Pranciškų
Išsaugota