Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 04

Daviso taurė: L.Grigelis netikėtai pralaimėjo kitam karjerą baigusiam tenisininkui

Profesionalo karjerą baigęs, bet Lietuvos teniso rinktinei padedantis Laurynas Grigelis, vis dar turintis ir ATP reitingą (1016), netikėtai pralaimėjo pirmąjį Daviso taurės mačą tarp Lietuvos ir Pakistano.
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

Islamabade, ant žolės, vykstančiame Daviso taurės pirmos grupės atkrintamųjų varžybų mače 30-metis L.Grigelis 6:7(5), 6:3, 3:6 turėjo pripažinti 42-ejų Aqeelui Khanui.

Antroji Lietuvos raketė startavo sėkmingai – pirmavo 3:1 ir turėjo dar vieną galimybę tašku laimėti varžovo padavimo seriją. To padaryti nepavyko, o atsitiesęs A.Khanas išlygino rezultatą, laimėjo pratęsimą ir pirmąjį setą.

Antrajame L.Grigelis jau diktavo savo sąlygas, bet trečiajame A.Khanas išsiveržė į priekį 3:0 ir jokių galimybių lietuviui nebesuteikė.

Verta pažymėti, kas profesionalų turnyruose pakistanietis A.Khanas paskutinį sykį žaidė dar 2018-aisiais. L.Grigelis profesionalo karjerą baigė praėjusiais metais.

Aukščiausiai ATP reitinge A.Khanas buvo pakilęs 2004-aisiais, kai rikiavosi 349-as. L.Grigelio rekordas – 183 vieta 2012 metais.

Išlyginti Lietuvos ir Pakistano mačo rezultatą dabar bandys geriausias mūsų tenisininkas Ričardas Berankis (ATP-86). Jo varžovas – ATP reitingo neturintis 20-metis Muhammadas Shoaibu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas