Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 04 14

Ispanijoje – per ankstyvas apie Kauno „Žalgirio“ naujoką pasklidęs gandas

Ispanijos žiniasklaida paskubėjo. Naujienų portalas „Encestando“ jau išsiuntė 22 metų 208 cm ūgio snaiperį į Kauno „Žalgirį“. Tačiau NBA klubui priklausančio lietuvio agentas Tadas Bulotas 15min paneigė šią informaciją.

Anot „Encestando“ pranešimo, A.Kulboka su „Žalgiriu“ susitarė dėl ilgalaikio kontrakto ir greičiausiai būtų skolinamas metams „Bilbao“ ekipai, kurioje rungtyniavo pastarąjį sezoną.

Tačiau T.Bulotas 15min neigia tokį susitarimą.

15min šaltinių teigimu, A.Kulboka kalbasi su „Žalgiriu“, „Bilbao“ ir dar keliomis komandomis, bet iki bet kokių susitarimų dar tolokai.

A.Kulboka domino „Žalgirį“ ir praėjusią vasarą, bet pats krepšininkas prioritetizavo žaidimo laiką ir vaidmenį komandoje.

Pernai jis sukirto rankomis su „Bilbao“ komanda, kuri vis dar nebaigė sezono Ispanijoje. ACB čempionatas sustabdytas, bet gali būti pratęstas Kanarų saloje.

Puolėjo atstovaujamas Bilbao klubas su vienu mažiausių biudžetų lygoje iškopė net į penktą Ispanijos čempionato vietą, už nugarų palikdamas ir du Eurolygos klubus – Vitorijos „Baskonia“ su „Valencia“, ir vieną Europos taurės favoričių Malagos „Unicaja“.

A.Kulboka prie puikių „Bilbao“ rezultatų prisidėjo rinkdamas vid. 8,5 taško (34,9 proc. trit.) ir 3,6 atkovoto kamuolio per 21 žaidimo minutę.

A.Kulboką 2018-ųjų NBA naujokų biržoje 55-uoju šaukimu pasirinko „Charlotte Hornets“. Teoriškai, jeigu „Žalgiris“ visgi įsigytų perspektyvų lietuvį ir „Hornets“ nuspręstų pasikviesti jį į NBA, Lietuvos čempionams dar turėtų išmokėti solidžią išpirką.

A.Kulboka gali žaisti tiek lengvojo krašto, tiek sunkiojo krašto pozicijose.

Įdomu, kad anksčiau jis jau žaidė po „Žalgirio“ sistemos vėliava, bet septyniolikos nusprendė tęsti tobulėjimą Bambergo „Brose“ organizacijoje Vokietijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas