Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 02 11

Maskvos CSKA pučia raumenis – perka Lietuvos rinktinės budelį

Maskvos CSKA klubas stiprinasi. 15min ir „One“ žurnalisto Moshe Bardos bendromis žiniomis, į JAV neribotam laikotarpiui dėl šeimyninių aplinkybių išvykus komandos lyderiui Mike'ui Jamesui, Eurolygos čempionai kviečiasi Zeliona Guros „Enea Zastal“ gynėją Gabrielį Lundbergą. 193 cm ūgio danas neseniai skriaudė ir Lietuvos rinktinę.
Gabrielis Lundbergas
Gabrielis Lundbergas / FIBA nuotr.

15min šaltinių teigimu, CSKA už krepšininką turėjo pakloti solidžią išpirką.

Zeliona Guros ekipa išgyvena ne patį geriausią finansinį laikotarpį. Tiesa, Lenkijos klubas ir G.Lundbergas anksčiau jau buvo atmetę porą pasiūlymų iš Atėnų „Panathinaikos“ bei Krasnodaro „Lokomotiv“.

26 metų danas žaidžia įspūdingą sezoną. VTB čempionate per 33 minutes jis renka vid. 20,2 taško, 3,8 atkovoto kamuolio, 5,4 rezultatyvaus perdavimo ir 20,4 naudingumo balo.

Prieš savaitę „Enea Zastal“ sensacingai nukovė Maskvos CSKA. G.Lundbergas prie triumfo prisidėjo 26 taškais, 5 atkovotais kamuoliais, 6 rezultatyviais perdavimais ir 32 naudingumo balais.

Lapkritį G.Lundbergas pateikė skaudžią sensaciją Lietuvos nacionalinei komandai. Mūsiškiai nusileido danams, o varžovų lyderis įmetė 28 taškus.

CSKA šią savaitę iš Ankaros „Turk Telekom“ klubo perpirko aukštaūgį Michealą Ericą. 15min šaltinių teigimu, Maskvos ekipa turkams sumokėjo apie 250 tūkst. eurų išpirką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas