Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti
2013 04 23

Paryžietiškas BMW menas ̶ 6 serijos „Gran Coupe“ ir burleskos merginos

Vieno iš Holivudo gigantų „Paramount Pictures Sutdios“ patalpose Los Andžele vyksiančioje paryžietiškų nuotraukų mugėje dalyvaus ir BMW. Vokietijos automobilių gamintojas pirmąją renginio dieną pristatys Andy Warholo papuoštą 1979 m. „M1 Art Car“ automobilį, taip pat ir retą vaizdo siužetą apie paties darbo paruošimą.
6 serijos „BMW Grand Coupe“ nuotraukos su burleskos stiliaus merginomis
6 serijos „BMW Grand Coupe“ nuotraukos su burleskos stiliaus merginomis

Ne mažiau įdomi žada būti ir burleskos stiliaus nuotraukų kolekcija, kurioje pagrindinis vaidmuo atiteko 6 serijos „Gran Coupe“. Šią skoningai erotišką idėją realizavo vokiečių fotografas Uwe Duttmannas.

Keturiuose iš kadrų „BMW 650i Gran Coupe“ užfiksuotas retro stiliaus aplinoje, akcentuojant ne tik film noir stiliaus žanrą, bet ir burleskos jausmingumą. Šis derinys atrodo dar efektingiau dėl konstrasto šiuolaikinėms 6 modelio technologijoms. Nuotraukos buvo padarytos prieš dvejus metus vienoje iš Holivudo studijų ir privačioje filmavimo aikštelėje už Los Andželo ribų.

15 nuotraukų įamžintos tiek šalia „Gran Coupe“ automobilio, tiek jo salone charakteringas burleskos pozas atkartojančios dvi merginos. Visa kolekcija viešai bus ekspoanuojama pirmą kartą aplinkoje, kurioje anot jų autoriaus bus atiduodama duoklė ir jų kilmei.

„BMW džiaugiasi galimybe dalyvauti inauguracinėje paryžiaus nuotraukų mugėje. Mes nekantraujame laukdami galimybės atvežti čia Andy Warholo papuoštą automobilį, taip pat ir pristatyti publikai naujas nuotraukas“,  ̶  kalbėjo BMW Šiaurės Amerikos padalinio prezidentas Ludwigas Willischas.

Jei atidžiai įsižiūrėsite į burleskos stiliaus nuotraukas, jose pastebėsite ir 6 serijos „BMW Gran Coupe“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius