Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 03 14

Amerikiečiai užtamsino naujojo „Range Rover Sport“ langus ir pateikė siurprizą britams – išplatino slaptas visureigio nuotraukas

Didžiosios Britanijos „Land Rover“ šio mėnesio gale žada parodyti naująjį „Range Rover Sport“. Po kelių užuominų, kurios beveik neatskleidė jokių šios mašinos detalių, pasirodė ir tikros pilno automobilio nuotraukos, kurias, turbūt, per žioplumą išplatino langų tamsinimo specialistai iš JAV.
„Range Rover Sport“
„Range Rover Sport“ / Facebook.com nuotr.

Kad ir kaip „Land Rover“ valdžiai tai nepatiktų, dėkingi jie liks vyrukams iš „TintDude.com“, kuriems buvo patikėti langų tamsinimo darbai. Vėliau pagal britų planą automobilis turėjo riedėti (ir tikriausiai riedės, nors smalsuoliams tai bus nebe siurprizas) Manhatano gatvėmis, Niujorko automobilių parodos link.

Panašu, kad langus tamsinantys amerikiečiai nekreipė dėmesio į visas konfidencialias sutartis ir tiesiog nutarė nusifotografuoti prie šio, niekieno nematyto automobilio. Juk taip smagu pasigirti artimiems draugams, kad teko dirbti su visiškai slaptu visureigiu! Vėliau nuotraukos keliavo į "Facebook"...

Įdomu, ar jie didžiuojasi atliktu darbu. Tikriausiai įniršusi „Land Rover“ valdybos komanda nebus patenkinta tokiu kompanijos poelgiu. Gali būti, kad nuotraukas nutekinę darbuotojai daugiau nebeturės galimybės dirbti su slaptais projektais.

Facebook.com nuotr./Range Rover Sport
Facebook.com nuotr./„Range Rover Sport“

Naujos kartos „Range Rover“ yra akivaizdžiai raumeningesnis už įprastą „Range Rover“. Kaip ir buvo matoma pirmojoje gamintojo išplatintoje nuotraukoje, visi statramsčiai bei stogas yra nudažyti juoda spalva. Kitokie priekiniai bei galiniai žibintai, didesnis spoileris, žemesni buferiai bei platesnės arkos – pagrindiniai šio visureigio akcentai. Ant priekinių sparnų bei kapoto pastebimos ir oro išėjimo angos, leidžiančios variklio skyriuje susidaryti skersvėjui.

Gamintojas tikriausiai liūdi, kad „Range Rover Sport“ nuotraukos nutekėjo anksčiau nei buvo suplanuota. Britai šį modelį ketino pristatyti kovo 26-ąją, tačiau tikėtina, kad po pastarųjų įvykių „Land Rover“ išplatins padorią galeriją internete dar iki numatytos datos.

Jokio oficialaus pranešimo apie šią kuriozišką situaciją nėra, tačiau įdomu, kokios sankcijos lauks paslapties išsaugoti nesugebėjusių langų tamsintojų. Juk vienas iš nenaudėlių pozuoja prie naujojo „Sport“.

Facebook.com nuotr./Range Rover Sport
Facebook.com nuotr./„Range Rover Sport“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas