Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 23

BMW 6 ir X6 gavo naujų, išskirtinių patobulinimų

Pastaruoju metu vokiečiai nemažai dėmesio skiria automobiliams, kurie savo pavadinime turi skaičių 6. Pristatytas 6 serijos „Gran Coupe“ ir M6 modeliai, o dabar naujiena „BMW Individual“ klientams.
BMW 650i Frozen Silver
BMW 650i Frozen Silver / Gamintojo nuotr.

Pirmiausiai apkalbėsime naujais aksesuarais pasipuošusį BMW X6. Vokiečiai šiam automobiliui suteikia daugiau išskirtinumo, kurį paruošė „Individual“ dizaineriai. Visų pirma, tai išorė. Automobilis papuoštas nauja, šalta kaip ledas pilka spalva. Taip pat automobilis gaus ir išskirtinius, naujo dizaino 20 colių lengvojo lydinio ratlankius, naują chromo apdailą. Tuo tarpu viduje bus panaudota daug „Alcantara“ medžiagos. Viskas susiūta oranžiniu siūlu. Ši išskirtinė versija bus siūloma tik „xDrive35i“ ir „xDrive50i“. Beje, šių automobilių bus pagaminta tik 100.

Kitas BMW modelis, prie kurio prisilietė „Individual“ dizaineriai, tai 6 serijos kupė. Šis automobilis taip pat bus nudažytas išskirtine sidabrine spalva, taip pat bus papuoštas naujo dizaino 20 colių lengvojo lydinio ratlankiais. Išorė bus padabinta ir juodais veidrodėliais. Viduje, panašiai kaip ir X6, kupė bus papuošta „Alcantara“, tačiau bus ir juodos „Nappa“ odos, kuri kombinuojama su medžio apdaila. Šių BMW bus pagaminta tik 55 vienetai ir ši išskirtinė komplektacija skirta tik 650i ir „xDrive“ versijoms.

O dabar apie kainas. Visureigiu apsimetantis X6, su specialia komplektacija, kainuos nuo 219 tūkst. iki 249 tūkst. litų. Tuo tarpu 6 serijos kupė kainos prasidės nuo 266 tūkst. ir baigsis ties 276 tūkst. litų riba. X6 salonus pasieks gruodį, o kupė atkeliaus kiek vėliau, kitų metų sausio viduryje. Taip, X6 gauti kaip dovaną Šv. Kalėdų proga galima tikėtis, tuo tarpu 6 serijos kupė – nelabai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas