Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 30

„Cascada“ – pirmasis tokio dydžio „Opel“ gaminamas kabrioletas

Vidutinio dydžio kabrioletas „Cascada” (4,70 m ilgio) rikiuojasi pirmoje „Opel” produktų linijos pozicijoje bei klientams siūlo aukščiausios kokybės technologijas ir funkcijas. Prailginto ir elegantiško silueto, su minkšto audinio sulankstomu stogu, „Opel Cascada“ rengiasi debiutui Ženevos automobilių parodoje šį kovą, kur pristatys nesenstančias klasikinių kabrioleto modelių tradicijas, rašoma „Opel“ pranešime spaudai.
„Opel Cascada“
„Opel Cascada“ / Gamintojo nuotr.

„Opel“ pirmą kartą per 70 metų, pačių suprojektuotą vidutinio dydžio kabrioletą gamins savo gamykloje. Vieni populiariausių praėjusių dešimtmečių „Opel“ kabrioletų buvo kompaktiško dydžio „Kadett“ ir Astra“ modeliai – 1976 m. pasirodė „Kadett C Aero“, o 1987 m. „E Cabrio“ versijos bei nuo 1993 iki 2010 metų trys kartos „Astra“ kabrioletų.

Su ambicinguoju „Cascada“, „Opel“ ir vėl grįžta į senų ir išskirtinių tradicijų, gan retą vidutinio dydžio, keturviečių kabrioletų segmentą, susietą su šeštojo ir septintojo dešimtmečio modeliais, tokiais kaip „Kapitan“ ir „Rekord“, tačiau jau su visiškai atnaujintu, moderniausiomis technologijomis galinčiu didžiuotis modeliu. Vis dėl to, dauguma didesnio dydžio kabrioletų nebuvo gaminami „Opel“ gamyklose, o surenkami ir ribotais kiekiais parduodami specialių Vokietijos automobilių kėbulų gamintojų, tokių kaip „Autenrieth“ ar „Karl Deutch“ (žr. nuotraukų galeriją). Tokios užsakomųjų kabrioletų gaminimo paslaugos buvo įprastos tuo metu. „Kadett E Cabrio“ ir dvejos „Astra Cabrio“ modelių kartos taip pat buvo gaminamos italų gamintojų „Carozzeria Bertone” pagal užsakymą.

Vidutinio dydžio naujasis kabrioletas nuo ankstesnių modelių skirsis tuo, kad bus gaminamas „Opel“.  Perteikdamas „Opel“ vertybes, klientams jis siūlys elegantišką minkšto audinio sulankstomą stogą, aukščiausios kokybės važiuoklę jau bazinėse versijose, naujos kartos pavaros sistemą patraukliausiomis kainomis, kokias tik galima rasti vidutinio dydžio kabrioletų segmente. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai