Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 02

„Mercedes-Benz“ žengia į naują segmentą: pristatytas komercinis automobilis „Citan“

Vokiečių koncerno „Daimler AG“ organizuotas renginys „Mercedes-Benz Citan Caravan 2013“ pirmadienį pasiekė ir Lietuvą. Aštuonias Europos šalis apvažiavusį naująjį miesto logistikai skirtą automobilį lietuviams buvo siūloma ne tik apžiūrėti, bet ir išbandyti. Renginio metu buvo pristatyti 8 skirtingų tipų bei komplektacijų „Citan“ modeliai, rašoma kompanijos pranešime spaudai.
„Mercedes-Benz Citan“
„Mercedes-Benz Citan“ / „Silberauto“ nuotr.

„Mercedes-Benz Citan“ karavanas vienai dienai įsikūrė prekybos centro „Akropolis” automobilių stovėjimo aikštelėje. Nuo pirmadienio ryto čia galėjo užsukti visi, norintys ne tik iš arčiau apžiūrėti, bet ir išbandyti naująją transporto priemonę.

2012 metų rudenį oficialiai pristatytas nedidelių krovinių pervežimams skirtas automobilis „Citan“ po truputį tampa nepakeičiamu miesto transporterių segmente ir užima vis didesnę rinkos dalį. Pasak oficialaus „Mercedes-Benz“ atstovo „Silberauto” direktoriaus Rimanto Stankevičiaus, šis miesto logistikos automobilis gali būti pritaikomas bet kokiam darbui: tiek žmonių vežimui, tiek vidutinių krovinių gabenimui. „Citan“ laikomas idealiu pagalbininku miesto eisme. Šis modelis buvo kuriamas atsižvelgiant į įvairius kliento poreikius, todėl, nepaisant kompaktiškų automobilių išmatavimų, galima pasirinkti tiek mažesnę, tiek didesnę erdvę kroviniams. Taip pat klientas gali pasirinkti ir skirtingos masės, ilgio bei komplektacijos modelius“, – teigia R. Stankevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas