Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 17

Niurburgringe pastebėti trys BMW prototipai: i8, 2 serijos kupė bei naujasis M3

Niurburgringo trasą, kaip bandymų poligoną renkasi daugybė gamintojų. Čia ištisas dienas budi ir paparacai, parodantys pasauliui užmaskuotus prototipus. Šįkart vieno žmogaus vaizdo kamera pagavo net tris užmaskuotus BMW prototipus.
Užmaskuotas 2 serijos BMW
Užmaskuotas 2 serijos BMW / Kadras iš vaizdo siužeto

Pirmasis kadre pasirodo i8 sportinis hibridas. Jo elektros motoras suporuotas su pusantro litro, trijų cilindrų benzininius varikliu. Gamintojo teigimu, šis modelis iki 100 km/h įsibėgės per mažiau nei 5 sekundes, o vidutinės jo degalų sąnaudos sieks tarp 5 bei 7 litrų degalų šimtui kilometrų. Visgi, vokiečiai priduria, kad mokantys važiuoti taupiai tą patį atstumą įveiks ir su mažiau nei 3 litrais benzino.

Nuo objektyvų nepasislėpė ir 2 serijos kupė – tikėtina, kad 235i su 3,0 litrų, 6 cilindrų varikliu bei turbokompresoriumi. Pastarasis modelis savo proporcijomis primena kažką tarp M3 E92 bei 1 M kupė.

Paskutinis Niurburgringe užfiksuotas BMW – naujasis M3. Tikriausiai jau seniai žinote, kad M3 bus gaminamas tik su ketverių durų sedano kėbulais – kupė modeliai bus vadinami M4. Galinius M3 ratus suka 6 cilindrų variklis, patikimų šaltinių teigimu, generuojantis apie 420-450 AG. Gamyklinė versija oficialiai debiutuos rugsėjį vyksiančioje Frankfurto automobilių parodoje.

VIDEO: Užmaskuoti BMW Niurburgringo trasoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas