Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 27

„Opel“ gamins „Adam“ kabrioletą – vokišką „Fiat 500C“ versiją

Šių metų Ženevos automobilių parodoje „Opel“ stendą puošė koncepcinis „Adam Rocks“. Panašu, jog gamintojas deda visas pastangas, kad ši koncepcija greičiau virstų realybe.
Koncepcinis „Opel Adam Rocks“
Koncepcinis „Opel Adam Rocks“ / „Opel“ nuotr.

Vokiečių leidinys „Auto Motor und Sport“ teigia, kad „Opel“ netrukus oficialiai išplatins pranešimą apie „Adam“ kabrioleto gamybą.

Šis automobilis, pasak minėto šaltinio, turės minkštą sulankstomą stogą, kuris susistums tokiu pačiu principu, kaip ir „Fiat 500C“ modeliuose.

Visgi, neaišku, ar bestogė kompaktiško miesto mažylio versija pasižymės agresyvesniu, koncepto pademonstruotu kosmetiniu paketu ir 18 colių skersmens ratlankiais.

Vokiečiai teigia, kad „Adam“ gamos praplėtimas yra „Opel“ strategijos dalis – mat, jie siekia sukurti pigesnius bei patrauklesnius automobilius nei tai darė anksčiau. Kompanijos vadovo, Karlo-Thomaso Neumanno teigimu, automobiliai privalo būti tokie, kad juos įsigyti galėtų ir eiliniai gyventojai.

Negana to, nuo 2016-ųjų „Opel“ turėtų pakeisti net 80 procentų variklių gamos – per kelis artimiausius metus bus pristatyti visiškai nauji, modernūs ir ekonomiški motorai. Senųjų (naudojamų dabar) liks vos penktadalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento