Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2010 04 09

Pasišaudė gatvėje, arba „Niva“ prieš „Land Cruiser“ (video)

Ingušijoje liaudis karšto būdo ir vietos tradicijos – puikus įrodymas.
Ingušijos liaudis
Ingušijos liaudis
Temos: 2 Santuoka Vestuvės

Ingušijos (federacinė Pietų Rusijos respublika) gyventojai garsėja ūmiu charakteriu. Vaizdo įraše girdisi, kaip šaudoma iš automato, vėliau – iš pistoletų. Netrukus „Niva“ atsitrenkia į prabangų „Land Cruiser“ ir ne dėl to, kad vairuotojas pamiršo, jog nėra „Parktronic“ sistemos. Savo ruožtu prabangaus visureigio vairuotojas parodė, kur tikra „Niva“ vieta. Vėliau išbėga liaudis su šautuvais, pašaudo į orą ir ramiai susėda atgal į mašinas.

Toks scenarijus labiau primena filmus apie praėjusio amžiaus paskutiniuosius dešimtmečius, kai grupuotės aiškinasi santykius. Pasirodo, šiame vaizdo įraše įamžintos vestuves. Pirma baltos spalvos mašina vežami jaunieji. Tradiciškai garbės reikalas važiuoti iškart už jų. Tada ir vyksta kova dėl geresnės pozicijos. Tokių tradicijų uoliai besilaikantys vietos gyventojai išgaravus šventinei nuotaikai vėliau mašinas remontuoja iš savo kišenės.

Neseniai pasaulio žiniasklaida rašė, kaip Astrachanėje (Rusija) per vestuves vyriškis, manydamas, kad pistoletas neiššaus ir viskas tėra linksmas pokštas, paleido šūvį sau į galvą. Ingušijoje žmonės, pasirodo, ne mažiau karšti. Tiesa, ar tokia rizika pamatuota sveiku protu?..

VIDEO: Разборки на дороге по-ингушски

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas