Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 15

15min organizuojama Žalioji vasaros viktorina be atsakymų variantų

Sveiki atvykę į 15min organizuojamą Žaliąją vasaros viktoriną! Šiame straipsnyje rasite viktorinos versiją be atsakymų variantų. Rekomenduojame užduotis spręsti ne telefone, o kompiuteryje – bus patogiau.
Vasaros viktorina
Vasaros viktorina

Viktorina jau įvyko, bet jos užduotis dar galite spręsti savo malonumui. Nuorodą į užduotis rasite čia.

Spręsdami sunkesnę versiją, atsakymus turėsite įrašyti patys. Atsakymus rašykite didžiosiomis raidėmis. Galite rašyti tiek su lietuviškomis raidėmis, tiek be.

Tačiau rašykite be klaidų ir parašę atsakymą atkreipkite dėmesį, ar netyčia nesusipynė pirštai ir nesumaišėte raidžių, antraip atsakymas nebus įskaitytas!

Kadangi ši versija yra sunkesnė, bus ir šioks toks palengvinimas – kiekviename klausime turėsite dvi galimybes pateikti atsakymą. Jei pirmasis bandymas bus nesėkmingas, bus galima bandyti dar kartą.

Visur atidžiai skaitykite ir rašykite tik tai, ko prašoma klausime. Pvz., jei klausimas klausia muzikos grupės pavadinimo, rašykite grupės pavadinimą, o ne dainos pavadinimą ar grupės lyderio pavardę.

Jei klausimo atsakymas yra žmogus, rašykite tik jo pavardę – vardo rašyti nereikia, nebent pačiame klausime pasakyta kitaip.

Jei atsakymo į klausimą nežinote, įrašykite raidę X – sistema tai traktuos kaip neteisingą spėjimą. Nežinodami galite ir bandyti spėti – už klaidingus spėjimus taškai atimami nėra.

Atsakyti į kiekvieną klausimą bus skirta 50 sekundžių.

Lengvų klausimų viktorinoje nedaug ir tikrai žinosite ne viską. Tačiau labai tikimės, kad sužinosite naujų ir įdomių faktų apie Lietuvą ir pasaulį!

Viktoriną be atsakymų variantų rasite žemiau. Sėkmės!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai