Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asmenybės testas 15min skaitytojams: į kurį EP rinkimų sąrašo lyderį esate panašiausias?

Artėjant Europos parlamento rinkimams, 15min kviečia skaitytojus atlikti asmenybės testą su politikos prieskoniu. Atsakykite į 20 klausimų ir sužinokite, į kurį 2024 m. iš Europos parlamento rinkimų sąrašų lyderių esate panašiausias! Teste svarbu bus tiek jūsų pomėgiai, tiek požiūris į Europos politikos klausimus.

Teste jums reikės atsakyti į 20 klausimų, susijusių su Europa ir Europos Sąjunga. Dalis klausimų bus visiškai rimti („Ar sutinkate, kad euro įvedimas Lietuvai buvo geras dalykas?“).

Dalis – lengvesnio pobūdžio, kuriuose reiks pasirinkti mėgstamą europiečio rašytojo knygą, Europos šalį, kurią norėtumėte aplankyti, ar netgi mėgstamą „Eurovizijos“ dainą.

Į tuos pačius 20 klausimų atsakė ir visų 15 sąrašų, kurie kandidatuoja į Europos parlamentą, lyderiai.

Lyderių sąrašas, abėcėlės tvarka: Vilija Blinkevičiūtė, Ieva Budraitė, Valentinas Bukauskas, Eugenijus Gentvilas, Petras Gražulis, Andrius Kubilius, Artūras Paulauskas, Živilė Pinskuvienė, Mindaugas Puidokas, Vytautas Radžvilas, Algimantas Rusteika, Virginijus Sinkevičius, Waldemaras Tomaszewskis, Aurelijus Veryga, Dainius Žalimas.

Visi sąrašų lyderiai gavo klausimus su atsakymų variantais ir kiekviename klausime turėjo pasirinkti vieną, kuris jiems labiausiai priimtinas.

Į tuos pačius klausimus atsakinėsite ir jūs. Kiekvienas jūsų atsakymas bus lyginamas su EP sąrašų lyderių atsakymais.

Atlikę testą sužinosite, su kurio kandidato atsakymais jūsiškiai atsakymai sutapo labiausiai. Gali būti, kad nustebsite!

Atlikti panašų testą, kur galite pasilyginti su kandidatais į Lietuvos prezidentus 2024 m. rinkimuose, GALITE ČIA.

Susipažinti su visais kandidatų atsakymais į visus klausimus GALITE ČIA.

Daugiau sužinoti apie Europos parlamento rinkimų sistemą – ką lemia reitingavimas, kiek balsų sąrašas turi gauti, kad bent vienas jo narys patektų į EP ir pan – GALITE ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas