Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
06 02

„Juodoji našlė“ į mirtinus spąstus įviliodavo vienišus ir turtingus vyrus: tyrimas sukrėtė Japoniją

2013 m. 75-erių metų Japonijos Kioto miesto gyventojas Isao Kakehi užmezgė santykius su 67 metų našle Chisako Kakehi, su kuria susipažino per pažinčių agentūrą. Po dviejų mėnesių pora ruošėsi pirmajai bendrai Naujųjų metų šventei, tačiau Isao Naujųjų metų nepasitiko – gruodžio 28 d. jis tapo paskutine japonų „juodosios našlės“ auka.
Chisako Kakehi
Chisako Kakehi / „Scanpix“/AP nuotr.

Šiuo metu Chisako Kakehi dienas leidžia kalėjime ir vis dar laukia paskirtos mirties bausmės už trijų savo partnerių nužudymą ir pasikėsinimą nužudyti dar vieną.

Moteris pirmąją žmogžudystę įvykdė 2007 m., tačiau ji buvo sulaikyta tik 2014 m., policijai pradėjus tirti Isao Kakehi mirties aplinkybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite
15min naujienlaiškius