Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mėgstate spręsti 15min testus? Nuo šiol visus rasite vienoje vietoje

Nuo šiol visus portalo 15min testus, kurių per dvejus metus buvo sukurta daugiau nei 500, rasite specialiame polapyje. Testai suskirstyti į 12 temų, tad visus testus jus dominančia tema – ar tai būtų sportas, muzika, geografija, kalba – čia rasite patogiai vienoje vietoje. Kviečiame spręsti jums patinkančios temos testus ir pakviesti kartu pasivaržyti draugus.
15min testai
15min testai

Polapį „15min testai“ rasite paspaudę šią nuorodą. Apsilankykite ir gerai praleiskite laiką!

Be to, jei nenorite praleisti nė vieno kasdienio 15min testo, kviečiame užsiprenumeruoti 15min testų naujienlaiškį. Tokiu atveju visus naujus portale publikuojamus testus kas savaitę patogiai gausite į savo elektroninio pašto dėžutę.

Užsiprenumeruoti naujienlaiškį, kurį kas savaitę ruošia rubrikos „Ar žinai?” redaktorius Ugnius Antanavičius, galite į straipsnio pradžioje esančią formą įvedę savo el. paštą. Tai padarę, savaitės pabaigoje gausite laišką su visais naujais tą savaitę portale publikuotais testais.

Pažadame – naujienlaiškį su testais siųsime ne dažniau nei kartą per savaitę, o Jūsų el. paštas nebus naudojamas kitiems tikslams.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ugnius Antanavičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ugnius Antanavičius

Portalas 15min rubrikoje „Ar žinai?” jau daugiau nei metus savo skaitytojams kas vakarą pasiūlo po naują nemokamą testą, kviečiantį pasitikrinti žinias.

Testų temos būna labai įvairios – lietuvių kalba, sportas, kinas, literatūra, muzika, geografija, istorija, taip pat bendrųjų žinių testai, apimantys įvairius klausimus.

Taip pat primename, jog jau liepos 25 dieną 15min portale jūsų lauks Nacionalinės viktorinos Vasaros turas.

Nacionalinės viktorinos Vasaros turą sudarys su Lietuva susiję 45 trijų skirtingų temų klausimai. Viktorina taps visą vasarą trunkančio 15min projekto „Vasarojam Lietuvoj!“ dalimi.

Vasarojam Lietuvoj

Kiekvienas vasaros turo dalyvis, prieš atsakinėdamas į klausimus, galės pasirinkti vieną iš dviejų jo versijų – lengvesnę arba sunkesnę. Klausimai abiejose versijose bus panašūs, bet pasirinkusieji lengvesnę galės rinktis iš 4 variantų.

Tad dalyviai, net ir nežinodami atsakymo, galės bandyti jį išmąstyti „atmetimo būdu“ ar tiesiog atspėti. O dalyviai, pasirinkę sunkesnį variantą, atsakymų variantų neturės, t. y atsakymą turės įrašyti patys.

Viktorinos užduotis internete bus galima rasti liepos 25 d. (sekmadienį), 19 valandą. Jos bus prieinamos iki liepos 26 d. (pirmadienio), 19 valandos. Jas spręsti nurodytu laikotarpiu galėsite bet kada. Viktorinos trukmė – 30 min.

Iš visų dalyvių, iki galo išsprendusių testą, atsitiktiniu būdu išrinksime laiminguosius, kuriems atiteks vasariški rėmėjo „Ranigast SOS“ prizai.

Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Ranigast S-O-S
Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Ranigast S-O-S

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas