Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Testas: ar atpažinsite garsių technologijų kompanijų logotipus?

Ar pasitaiko situacijų, kai žiūrite į tikrai gerai pažįstamą ir šimtą kartų matytą logotipą, bet niekaip negalite prisiminti, kokiai bendrovei ar paslaugai jis priklauso? O gal kaip tik visuomet lengvai atspėjate įvairių kompanijų logotipus?
Technologijų bendrovių logotipai
Technologijų bendrovių logotipai / Bitės nuotr.

Šį kartą „Bitės Profai“ parengė testą, kuris leis patikrinti, kiek gerai pažįstate technologijų kompanijas. Ar laikote save technologijų ekspertu ir priimsite šį iššūkį?

„Net tie, kas išmaniaisiais sprendimais naudojasi kasdien, o garsių kompanijų pavadinimus moka mintinai, kartais ima ir susipainioja. Arba puikiai žinome kokią nors paslaugą, bet net neįtariame, kad ji priklauso įmonei, kurią mes pažįstame dėl visai kitų dalykų. Taigi, žinoti įmonės pavadinimą ir atspėti, koks jos logotipas – ne visuomet taip paprasta, kaip atrodo. Įsitikinkite tuo patys“, – sako „Bitės Profas“ Karolis Špiliauskas.

Testą sudaro 10 klausimų. Manote, kad esate technologijų guru? Tuomet atlikite šį testą ir išsiaiškinkite, o jei žinosite ne viską, tuomet tikrai praplėsite savo žinias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas