Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Testas: ar gerai išmanote mobiliųjų telefonų istoriją?

Pirmas mobilusis telefonas pasirodė dar 1983 metais. Dabar tokius telefonus jau vadiname išmaniaisiais, o jų funkcijos dažnai prilygsta toms, kurias anksčiau turėjo vien kompiuteriai.
Senas telefonas
Senas telefonas / "Bitės" nuotr.

Bet toks pokytis neįvyko iš karto. Per ilgus metus telefonai stipriai keitėsi, o kartu su jais keitėsi ir telefonų mados bei funkcijos.

Todėl „Bitės Profai“ siūlo pasitikrinti žinias atliekant testą. Ar atpažinsite visus šiuos senus telefonus?

„Šiandieniniai išmanieji telefonai atsirado toli gražu ne vieno gamintojo ar vienos konkrečios technologijos dėka. Nors telefonų istorijoje galima atskirai stabtelėti beveik prie kiekvieno kada nors pasirodžiusio telefono, kai kurie jų paliko ryškiausią įspūdį ar visam laikui pakeitė telefonų istorijos tėkmę. Šis testas yra proga pasitikrinti, kiek gerai pažįstate ar prisimenate telefonus, kuriais, tikėtina, dar yra tekę naudotis ne vienam iš mūsų“, – sako „Bitės Profas“ Karolis Špiliauskas.

Testą sudaro 10 klausimų. Manote, kad daug žinote apie telefonų istoriją? Tuomet atlikite šį tekstą ir išsiaiškinkite. Jei ir žinosite ne viską, tikrai praplėsite savo žinias.

Atsakėte ne į visus klausimus arba susidomėjote telefonų istorija ir norite sužinoti dar daugiau? Tuomet siūlome atsiversti „Bitės Profų“ straipsnį šia tema ir paskaityti apie 7 telefonus, kurie paliko didžiausią pėdsaką telefonų istorijoje.

Jeigu norite apie išmaniuosius įrenginius ar patarimus, kurie gali padėti sėkmingai leisti laisvalaikį ar dirbti namuose sužinoti daugiau, apsilankykite tinklapyje https://www.bite.lt/profai.

Išmaniųjų technologijų specialistai „Bitės Profai“ nemokamai konsultuoja visų operatorių klientus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas