Testas: Grilio meistras ar pradedantysis įkūrinėtojas? Pasitikrink žinias apie grilį – atsakyk į 10 skanių klausimų

Gardūs ant grilio čirškinamo maisto aromatai šiltuoju metu Lietuvoje sklinda kone visada, kai tik leidžia orai. Kiekvienas renkasi pagal skonį – vieni kepa šašlykus, kiti – marinuotą vištieną, treti pirmenybę teikia sūriui ar daržovėms. Kokie bebūtų jūsų prioritetai, pasitikrinkite savo žinias apie grilį ir atsakykite į 10 skanių klausimų.
Grilis
Grilis / 123rf.com nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų