Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Testas grilio žinovams: ar atspėsit ingredientus, patiekalus, rekordus?

Gardūs ant grilio čirškinamo maisto aromatai šiltuoju metu Lietuvoje sklinda kone visada, kai tik leidžia orai. Kiekvienas renkasi pagal skonį – vieni kepa šašlykus, kiti – marinuotą vištieną, treti pirmenybę teikia sūriui ar daržovėms. Kokie bebūtų jūsų prioritetai, pasitikrinkite savo žinias apie grilio patiekalus ir ingredientus. Kas užfiksuota šiose 10-yje nuotraukų?
Ant grotelių kepama mėsa ir daržovės
Ant grotelių kepama mėsa ir daržovės / Vida Press nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?