Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Testas: kaip seksis atsakinėti į klausimus, kuriuos sprendė didžiausios pasaulyje viktorinos dalyviai?

Kasmet pirmąjį birželio šeštadienį viktorinų, kryžiažodžių, protmūšių, intelektinių TV žaidimų ir panašių veiklų mėgėjai iš viso pasaulio, taip pat ir Lietuvos, susirungia išskirtiniame renginyje – Pasaulio viktorinos čempionate (PVČ). Kaip jums sektųsi atsakinėti į šio čempionato dalyviams užduodamus klausimus? Portalas 15min kviečia atlikti testą ir tai sužinoti.
Pasaulio viktorinos čempionatas, 2023 m.
Pasaulio viktorinos čempionatas, 2023 m. / Aistės Žemaitienės nuotr.

PVČ – tarptautinė, 5 žemynuose, per 40 šalių ir maždaug 150 miestų visame pasaulyje kartą metuose rengiama viktorina. Ji vyksta ir Lietuvoje.

Iš viso PVČ dalyviams kasmet pateikiama 240 klausimų, suskirstytų į 8 temas.

Portalas 15min kviečia išbandyti savo jėgas teste, kuriame rasite 15 klausimų, į kuriuos atsakinėjo ir 2023 m. PVČ dalyviai.

PVČ dalyviai, dalyvaudami šiame renginyje, atsakinėja į klausimus be atsakymų variantų – atsakymus turi įrašyti patys.

Jūs galite rinktis – ar norite atsakinėti tokiu pačiu formatu, kaip jie, ar lengvesniu formatu, kuriame atsakymų variantus matysite bei galėsite atmesti netinkamus. Pasirinkti galite žemiau – tiesiog spauskite „Pradėti“ prie jums patinkančio formato.

Jei patiko atsakinėti į klausimus, galite dalyvauti 2024 m. Pasaulio viktorinos čempionate. Renginys yra nemokamas ir atviras visiems. Žaidimas birželio 1 d. (šeštadienį) vyks Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Mažeikiuose ir Biržuose. Pradžia – 12 val.

Daugiau informacijos rasite šiame straipsnyje. Registruotis galite paspaudę šią nuorodą. Registracija vyksta iki šio antradienio (gegužės 28 d.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito