Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žiemos manikiūras: 8 nagų gražinimo būdai ir madingiausios sezono spalvos

Kiekvienas sezonas ne tik į mados, bet ir į grožio pasaulį atneša naujas tendencijas, jų netrūksta ir šį. „Beauty room 89“ manikiūro ir pedikiūro meistrė Juliana Perveinienė siūlo aštuonis nagų lakavimo būdus šiai žiemai ir primena, kokios spalvos yra madingos.
Nagų lakas
Nagų lakas / Vida Press nuotr.

8 nagų lakavimo tendencijos

Svarbiausia šio šaltojo sezono tendencija – minimalistinis manikiūras, o svarbiausias tikslas jį atliekant – pabrėžti moters stilių ir grožį, sako J.Perveinienė.

Ji išskiria aštuonias šio šaltojo sezono nagų lakavimo tendencijas ir paaiškina, kokiu principu jos įgyvendinamos.

Nuogi nagai. „Tai visiškai nauja tendencija. Nagams suteikiama forma, sutvarkomos odelės, jie nulakuojami baze ir topu. Šios dvi priemonės yra permatomos, todėl nagai ir pavadinti nuogais“, – paaiškino meistrė.

123RF.com nuotr./Manikiūras
123RF.com nuotr./Manikiūras

Vieno nago dailė. „Kai nulakuojamas tik vienas nagas iš penkių. Tačiau čia labai svarbu, kad idealiai būtų sutvarkytas nagų ilgis ir forma“, – sakė Juliana.

Raidės nagų dailėje. „Kiekviena mūsų savo spintoje turi džemperį ar palaidinę su filosofiniu ar beprasmiu užrašu. Šį sezoną užrašais puošime ir nagus. Raidžių simboliais galima išreikšti palaikymą ar protestą, užrašyti savo vardą ar palinkėjimą, ar tai, ko pačios norite“, – tendencijų apžvalgą tęsė manikiūro ir pedikiūro meistrė.

A post shared by Tush Magazine (@tushmagazine) on

„Ruffian“. „Tai paprastas, bet vėl labai madingas lakavimas. Ši sezoną kutikulės liniją madinga pabrėžti aukso ar sidabro spalva“, – sakė pašnekovė.

Pusmėnuliai. „Tai – ne prancūziškas lakavimas. Lakuojama pusė nago plokštelės, o kita pusė lieka skaidri. Linija ties nago viduriu gali būti tiesi, lenkta arba įstriža“, – patarė J.Perveinienė.

A post shared by Nailbrew by Nidia (@nailbrew) on

„Dry brushing“. „Paėmusi šiek tiek lako ant teptuko kiekviena manikiūrininkė gali įsijausti į dailininkės ekspresionistės vaidmenį. Vienintelis skirtumas yra tai, kad tapyti reikia ne ant drobės, o ant nagų. Šis paveikslas gyvuos trumpiau, bet manikiūras džiugins savo naujoviškumu kiekvieną dieną“, – išbandyti šią tendenciją siūlė specialistė.

A post shared by Little Ondine (@littleondine) on

Minimalizmas ir geometrija. „Kartais geram manikiūrui nereikia daug laiko. Užtenka priklijuoti metalizuotą juostelę arba nupiešti ploną liniją, uždėti taškelį ar brūkšnelį. Linijos gali būti horizontalios arba vertikalios ir išdėstytos bet kurioje nago plokštelės dalyje“, – kaip pasidaryti minimalistinį manikiūrą su geometriniais elementais, paaiškino Juliana.

„Instagram“ nuotr./Manikiūras
„Instagram“ nuotr./Manikiūras

A post shared by Ewa Wójcik (@nailsknowhow) on

Nagų „piercing'as“ ir 3D manikiūras. „Kaip ir kiekvienas sezonas, taip ir šis neapsiėjo be keisto manikiūro. Išdrįsti prasiverti nosį ar bambą gali ne visos, bet prasiverti nagus gali kiekviena – tai visai neskausminga, be to, nagai nuauga“, – neįprastą nagų gražinimo būdą pasiūlė išbandyti meistrė.

A post shared by TR&Nails (@trandnails) on

Madingiausios šio sezono spalvos

Pasiklysti spalvų pasaulyje visiškai nesudėtinga. Kad taip nenutiktų, manikiūro ir pedikiūro meistrė J.Perveinienė siūlo vadovautis spalvų instituto „Pantone“ išrinktomis madingiausiomis šių metų spalvomis.

Pateikiame visą dešimtuką:

  • intensyvi ir sodri raudona (Grenadine);
  • tamsi bordo su baklažano pustoniu (Tawny port);
  • prigesinta, šviesi rožinė (Ballet slipper);
  • kūno spalva (Butterum);
  • tamsi mėlyna (Navy peony);
  • neutrali pilka (Neutral gray);
  • tamsi eglės spalva (Shaded spruce);
  • šviesi mėlyna (Marine);
  • rudens klevo oranžinė (Autumn maple);
  • auksinė citrina (Golden Lime).

Ateinantys 2018-ieji pagal kinų kalendorių – Geltono Šuns metai. Jį simbolizuojančios spalvos, pasak pašnekovės, yra geltona, auksinė, ruda, chaki, oranžinė.

A post shared by @beautycenterbeautybox on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas