Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – balandžio 6 d.

Jeigu turite asmeninių santykių problemų, šiandien apie pietus turėsite idealią progą juos pataisyti. Gali gimti netikėta idėja, naujas požiūris į tai, kas vyksta, į santykį su žmonėmis ir savimi, pamatymas, kaip galima kitaip išsakyti tai, kas rūpi, ko galima imtis, norint išvengti problemų ateityje. Leiskite aplinkybėms jus pamokyti, o svarbiausia – priimkite tą pamoką.
Įsibėgėjantis pavasaris Vytauto Šauklio kadruose
Įsibėgėjantis pavasaris Vytauto Šauklio kadruose / Vytauto Šauklio nuotr.

Šios dienos planetų kombinacija ypatingai palanki, mat puikiai sutars visi pagrindiniai šviesuliai, tad verta stebėti pasaulį ir priimti jo dovanas. Tiesa, bendras fonas lieka įtemptas – tolimosios planetos priešinguose – žemės bei vandens – ženkluose, tad atsipalaiduoti dar anksti, tačiau konkrečius ir labai viltingus sprendimus priimti verta.

Itin aktyvios bus sritys, susijusios su naujomis technologijomis, švietimu, komunikacija, pramogomis, sportu, fiziniu judėjimu, labai padidės visuomenės aktyvumas ir reikalavimai. Mėnulis jau gerokai senstelėjęs, tad laikas labiau palankus darbų tęsimui ar užbaigimui, įtvirtinimui sutartimis, taip pat sprendimų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, priėmimui.

Šiandienos nuotaikai puikiai atitiks tamsiai raudonos, auksinės geltonos, oranžinės ar baltos spalvų drabužiai, energijos suteiks raudonas špinelis. Maistas turėtų priminti saulėtą dieną – tiks įvairūs miltų kepiniai, blyneliai su įvairiais saldesniais įdarais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Jūsų gebėjimas bendrauti, spręsti bendražmogiškas problemas šiandien bus išskirtinis – aplinkinius žavėsite gebėjimu nustebinti, rasti naują sprendimą, išsakyti nuomonę ir tai padaryti džiugiai ir ryškiai. Draugų, bičiulių reikalų, darbo su kitais, bendravimo veiklos šiandien turėsite daug, tad belieka nusiteikti aktyviai, tačiau gana sėkmingai dienai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jeigu turite įtemptų situacijų darbe, profesinėje veikloje, ypatingai susijusių su santykiais su kitais žmonėmis, problemų dėl konkurencijos, spaudimo, baimių dėl to, kad kažkam esate per mažai tikę, šiandien aplinkybės pasiūlys jums galimybę vienaip ar kitaip tai išspręsti ir gana smarkiai pagerinti savo situaciją, tik venkite per daug audringai reaguoti ar rodyti savo išskirtinumą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Be jokios abejonės vienaip ar kitaip šiandien sulauksite itin malonaus pripažinimo ir gero žodžio – jei ne iš aplinkinių, darbo kolektyvo ar bendražygių, tai bent iš artimiausių draugų. Net ir beprotiškiausios jūsų idėjos šiandien sulauks pritarimo, palaikymo, tik beliks jas pakankamai aktyviai pristatyti, aiškiai pagrįsti, parodyti įdirbį – gaudykite sėkmę ir rasite rimtų rėmėjų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puiki diena tiek pradėti naują veiklą, verslą, darbą, tiek priimti ilgai siekiančius profesinius sprendimus – šiandien jūsų protas veikia tiksliai, blaiviai, be pašalinių emocijų ir tuo pačiu intuityviai jautriai geba įvertinti situaciją, tad imkitės rimčiausių darbų ir sulauksite sėkmės, palaikymo net iš tų žmonių, kuriuos laikėte mažai palankiais sau.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nuostabi diena asmeninių santykių puoselėjimui – tiek su antrąja puse, kuriant ateities planus ar bent jau galvojant apie artimiausias atostogas arba keliones, tiek ir su visais kitais asmenimis – jeigu tik turite idėjų, ypatingai susijusių su pramogų sektoriumi, sportu, laisvalaikiu, kelionėmis, viešumu, būtinai aptarkite jas tiek su specialistais, tiek ir su tais, kurie gali tiesiogiai prisidėti sprendimu.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Intensyvių ir itin sėkmingų darbų diena tiek profesinėje, tiek asmeninės laimės, gilių vidinių, ypač susijusių su emocijomis, partneryste srityse. Jūsų gebėjimas aiškiai ir jautriai suvokti situaciją, įvertinti aplinkybes suteiks galimybę priimti itin teisingus ir ilgalaikę sėkmę nešančius sprendimus, tereikia pasinaudoti dienos teikiamomis galimybėmis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tiesiog ideali diena naujiems asmeniniams santykiams užmegzti ar ryšio su antrąja puse atnaujinimui, esamų problemų sprendimui – šios dienos įvykiai, pokalbiai, sprendimai suteiks jums daug vidinės laisvės ir atsipalaidavimo. Diena taip pat puiki pradėti arba plėtoti, atnaujinti individualų ar smulkų verslą su kitais, ypatingai. jeigu tai susiję su jūsų mėgiama ir puoselėjama veikla.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Mėgausitės tegu ir prievartiniu, tačiau suteikiančiu daug aiškumo ir prasmės buvimu namuose, nes pavyks ramiai, be įtampos išspręsti daugybę įvairių reikalų. Sėkmė jus lydės visuose darbuose, tad drąsiai imkitės veiklos. Šiandien turite progos rasti sprendimus, kaip išlaikyti ir papildyti savo resursus – tiek sveikatos, energijos, tiek finansinius, belieka pasinaudoti visomis galimybėmis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jeigu tik turite teisinių, su informacijos sklaida, gavimu ar priėmimu, dokumentų rengimu, technika, jos įsigijimu, prekyba susijusių problemų – šiandien turite puikią progą viską išspręsti ir tuo pačiu atrasti naujų spalvų asmeninių santykių srityje. Jūsų aktyvumas, žavesys šiandien apsuktų galvą bet kam, tad naudokitės proga patirti itin gražių akimirkų su mylimuoju (-ąja).

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien turite progos nuveikti labai daug ir sėkmingai – jūsų investicijos, sprendimai, tegu ir spontaniški ar kitokie, nei planavote, šiandien pasiteisins ir padės išspręsti jau seniai jums rūpėjusią asmeninę problemą, pasirūpinti tiek namiškių, tiek savo ar kitų artimųjų gerove. Palanku įsigyti įvairių inovatyvių buitį ar sveikatą pagerinsiančių prietaisų ar paslaugų, atnaujinti namus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai, ką šiandien nuveiksite, džiugins jus ir artimuosius ilgai, suteiks jums daug stiprybės ir tuo pačiu pagarbos iš aplinkinių. Tiesa, veikti reikės aktyviai, kūrybingai ir taip, kad tai būtų matoma. Puiki diena organizacinei, kūrybinei veiklai, ypatingai jeigu tai susiję su sportu, kelionėmis, bendravimu, pažinimu, vaikais, žaidimais, – aplinkybės bus itin palankios realizuoti savo idėjas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien ir rytoj jums vertėtų daugiau laiko praleisti kuo ramesnėje, saugioje aplinkoje, o geriausia – namuose, su artimaisiais, tėvais ar bent mintimis apie tai, kur jūsų šaknys, kas jums svarbu, kokioje aplinkoje norėtumėte gyventi. Puikus laikas puoselėti savo namus ir jų aplinką, o tuo pačiu ir spręsti santykių su artimaisiais, vaikyste, tradicijomis susijusias problemas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas