Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – birželio 26 d.

Ką žada antradienis?
Pora pietauja
Pora pietauja / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šią dieną Avino zodiako ženklo atstovai sulauks įdomių kvietimų ir pasiūlymų. Visi jie atrodys viliojantys ir perspektyvūs. Šiandienos įvykiai turi tendenciją atsikartoti visą ateinantį mėnesį, todėl atsakingai planuokite savo veiklą ir išrankiai rinkitės kompaniją antradienį. Tai geras laikas tolimoms kelionėms, atostogoms. Antradienį galite kreiptis į autoritetus su prašymais, tikėtina, kad jie bus patenkinti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien reikės priimti ne vieną atsakingą sprendimą. Nors užteks kompetencijos ir išmonės, atsakomybės našta vis tiek kels stresą, vers abejoti savimi. Dienos bėgyje netrūks puikių įžvalgų, kurias lengvai pritaikysite praktikoje. Asmeniniai santykiai, deja, nedžiugins. Regis, artimas žmogus nepalaikys jūsų pozicijos daugeliu klausimų. Nesikrimskite taip smarkiai – kiek žmonių, tiek nuomonių.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Antradienį neverta turėti didelių užmojų ar lūkesčių. Tai gana tuščia diena, kai planai nepasiteisina arba viskas pakrypsta visai kita linkme, nei tikėjotės. Tačiau jausite stiprų vidinį polėkį, įkvėpimas neapleis visą dieną. Jums pasisekė, jei jūsų profesinė veikla susijusi su kūryba. Vakare norėsis bendrauti, dalytis savo žiniomis. Santykių fronte vyraus tie patys vėjai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžių įsivaizduojamos atostogos ir toliau tęsiasi. Darbai kaupsis, buitinių rūpesčių tik daugės, tačiau niekaip nepavyks prisiversti kibti į darbus. Antradienį bandymai savo įsipareigojimus užkrauti kitiems ant pečių nepasiteisins, atvirkščiai – gali sukelti ne vieną konfliktinę situaciją. Tiesa, visai neblogai seksis reikalai, susiję su finansais. Čia lydės sėkmė, galimos didesnės piniginės įplaukos, laimėjimai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puikios naujienos Liūto zodiako ženklo atstovams. Antradienį gali pasiteisinti ilgai puoselėti lūkesčiai. Sėkmė lydės tiek dalykinėje veikloje, tiek santykiuose. Galbūt sulauksite meilės prisipažinimo, o gal patys išdrįsite prabilti apie ilgai brandintus jausmus. Bet kokiu atveju, tai diena, kai jausitės pakylėtai. Tiesa, svarbu bus paisyti saiko jausmo, ypač išlaidaujant.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės zodiako ženklo atstovų devizas antradienį – namai pragarai, be namų negerai. Buitiniai rūpesčiai vargins, tačiau norėsis padėti artimiems žmonėms. Šiandien jūsų reikmės nueis į antrą planą, visą dėmesį ir laiką skirsite kitiems. Padėti reikia, tačiau negalima pamiršti ir savęs. Nenumokite ranka į savo savijautą ir vidinę būseną.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien Svarstyklės bus linkusios ginčytis. Regis, visais klausimais turėsite savo gana kategorišką nuomonę, kurią iš visų jėgų stengsitės primesti kitiems. Atrodo, užvirs aršios diskusijos, išprovokuosite ne vieną ginčą. Guodžia tai, kad staiga įsiplieskę ir stipriai suliepsnoję konfliktai greitai ir užges. Humoro jausmas antradienį jums padės išspręsti net sudėtingiausią situaciją.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Antradienį Skorpionai gali pajusti malonų palengvėjimą. Mintys taps skaidresnės, o vidinė būsena nebeslėgs taip smarkiai. Atrodys, kad pasaulis tapo geresnė ir draugiškesnė vieta. Šiandien seksis sprendžiant piniginius klausimus. Tiems Skorpiono zodiako ženklo atstovams, kurių netenkina jų finansinė padėtis, pavyks rasti originalių sprendimų susiklosčiusiai situacijai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Antradienį Šaulių laukia smagūs nuotykiai. Ilgai planuotos komandiruotės ar atostogos pagaliau gali įvykti. Nuotaikos bus pakilios. Regis, skrajosite padebesiais – norėsis laisvės ir nepriklausomybės. Šiandien lengva ranka leisite sunkiai uždirbtus pinigus. Tačiau ne visi bus patenkinti jūsų noru mėgautis gyvenimu pamirštant visus įsipareigojimus. Vakare gresia rimtas ginčas su artimu žmogumi.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Antradienį Ožiaragio zodiako ženklo atstovai bus gana apatiški. Jei sąmoningai nesistengsite nepasiduoti pesimizmui, galite panirti į depresiją. Tuomet atrodys, kad jokie tikslai neverti šitiek jūsų pastangų, o geriausia strategija – nieko neveikti. Šią dieną svarbu atsigręžti į savo vidinį pasaulį, juk būtent ten slypi svarbiausi atsakymai į jums ramybės neduodančius klausimus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandeniai šiandien išsiruoš į tolimą kelionę. Jei ne fiziškai, tai bent mintimis. Antradienį visiškai nedomins kasdieniai, buitiniai reikalai. Tai atrodys neverta jūsų brangaus laiko. Norėsis užkariauti pasaulį savo netradicinėmis idėjomis ir originalumu. Iniciatyva ir drąsa yra sveikintini, tačiau verta prisiminti, kad bet kokie dideli tikslai prasideda nuo mažų žingsnelių. O noras šokiruoti labai dažnai išduoda dėmesio trūkumą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kas jau kas, o Žuvų zodiako ženklo atstovai šiandien tikrai netinginiaus. Darbų gausa neleis atsikvėpti ir sulėtinti tempo. Antradienį nebus laiko ilgiems apmąstymas, tad gebėjimas greitai reaguoti į susiklosčiusią situaciją turės didžiulę svarbą. Didžiąją dienos dalį privalėsite daryti tai, ką reikia, bet ne tai, ko norėtumėte. Tačiau jūsų laukia dosnūs apdovanojimai už atkaklias pastangas.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas