Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – gruodžio 15 d.

Šiandien – antrąją dieną po jaunaties – visa, ką veikiame, netgi galvojame, turi tendenciją plėtotis, tad bus itin svarbu išlikti sąmoningais ir pagalvoti – ar tikrai norime, kad taip būtų, ką galvojame, sakome, ar norėtume, kad tęstųsi tai, ką darome? Būkite dėmesingi ir tam, ką geriate ir valgote, – kūnas šiandien kaip niekada skiria tai, ko jam reikia, o ko derėtų atisakyti – pajauskite tai.
Kalėdinių medelių alėja Jonavoje
Kalėdinių medelių alėja Jonavoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Mėnulis anksti ryte perėjo į stabilų, racionalų, tikslingą ir į sistemą orientuotą Ožiaragio Zodiako ženklą, tad planuokite svarbiausius darbus, veiklą, sisteminkite turimą informaciją, savo mintis ir norus. Diena itin palanki tiems, kas dirba vadovaujantį, administracinį darbą, stato, dirba inžinerinius darbus.

Šiandien vakare, 18 val. 21 min., į Šaulio Zodiako ženklą pereis ir dar labiau jį sustiprins Venera, skatinsianti dar daugiau domėtis tuo, kas vyksta pasaulyje, žvelgti į viską filosofiškai, norėsis daugiau laisvės saviraiškai ir egzotikos asmeniniuose santykiuose, aprangoje. Apskritai šis laikotarpis labai tinkamas ne tik mąstyti, bet ir veikti, įgyvendinti tai, apie ką galvojame, ieškoti naujų kelių veikti, tačiau ramiai, apgalvotai, derinantis su kintančiomis aplinkybėmis – ieškokite, kurkite.

Kūrybingumą skatins skaisčių, šviesių spalvų, ornamentuoti, blizgūs, aukso spalvų drabužiai, Saulės akmuo (avantiurininis lauko špatas), rubelitas, rožinis auksas.

Maistas turėtų būti lengvas, ypač tiks rauginto pieno produktai – rūgpienis, natūralus jogurtas, varškė su duona.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Aktyvus laikotarpis tęsiasi, kuomet itin svarbu fizinė veikla, padedanti išlengvinti visas įtampas ir problemas, o drauge ir nuveikti visus darbus. Galva tuo pačiu veikia puikiai, linkusi daug galvoti, domėtis ir filosofuoti. Šiandien teks daugiau dėmesio skirti dėmesio profesinei veiklai, būsite linkę ieškoti būdų įgyvendinti savo idėjas, tačiau venkite skubos – laikas labiau tinkamas planams kurti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Prasideda emociškai ir finansiškai gana intensyvus laikotarpis, skatinsiantis jus ne tik ieškoti būdų daugiau uždirbti, daugiau bendrauti su priešinga lytimi, bet ir generuoti naujas idėjas. Energija trykštate, tačiau esate linkę veikti tyliai ir galbūt apeidami taisykles. Būkite atsargūs, nes išradingumas gali atsiliepti ir skausmingai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Intensyvios veiklos ir bendravimo laikotarpis tęsiasi – kaip niekada esate reikalingi tiek sutuoktiniui, dalykiniams partneriams, tiek draugams. Nurimti sunkiai pavyks, kol įgyvendinsite pradėtus darbus, – veikite, kol aplinkybės jums palankios, nes apribojimų keliami trukdžiai netruks pasireikšti. Ypač būkite dėmesingi finansiniams klausimams, juos gerai apgalvokite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Intensyvus ir itin darbingas laikas tęsiasi – jei ne profesine prasme, tai bent namuose veiklos užtenka, tačiau šiandien būkite dėmesingesni savo tiek gyvenimo, tiek verslo partneriams – venkite konfliktų ar spaudimo dėl perdėto krūvio ar karjeros, galite pasijausti išties bejėgiais, tačiau tai, kad darote ir padarote, kas neša naudą kitiems, padės atsigauti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Intensyvus prieššventinis laikotarpis tęsiasi – esate linkę ir toliau džiaugtis pasauliu, tačiau gyvenimas verčia jums grįžti prie smulkių asmeninių reikalų, pasirūpinti savo ir greta esančių sveikata, komfortu. Būkite atsargūs, prieš dėstydami savo nuomonę ar diskutuodami sveikatos temomis – tai gali skausmingai atsiliepti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Didžioji dalis veiklos persikėlė į namus – būsite linkę daugiau dėmesio skirti vaikams ir jų reikalams, pasidžiaugti gyvenimu ir pasauliu, imtis kūrybos, tik pasirūpinkite savo sveikata ir energijos ištekliais, verčiau tvarkykite namus, ruoškitės šventiniam laikotarpiui, prisiminkite gimines ir artimuosius.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien ir rytoj būsite gana jautrūs namiškiams, tėvams, tradicijoms ir gana skausmingai reaguosite į kitų pastabas šiuo atžvilgiu – venkite ir patys priekaištauti, nors tai itin intensyvaus bendravimo, derybų, dokumentų tvarkymo ir domėjimosi visu kuo pasaulyje laikotarpis, kuomet gali kilti noras mokytis kažko naujo ir egzotiško, gal net užsienio kalbų – verta imtis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nusiteikite, kad porą dienų teks daugiau padirbėti su informacija, daugiau bendrauti, spręsis įvairūs su veikla, darbu, uždarbiu ir gerove susiję klausimai. Venkite teisintis perdėtu užimtumu ar su sveikata susijusiomis problemomis ir pasistenkite atsakyti į gaunamus laiškus. O sveikata rūpintis padės judėjimas, fizinė veikla.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Būsite linkę daugiau išlaidauti, tačiau būkite atsargūs, venkite pasiduoti įgeidžiams, juolab žalingiems įpročiams, susilaikykite nuo azarto. Verčiau skirkite daugiau laiko judėjimui gamtoje, sportui ir panašiai fizinei veiklai, kuri padės sutaupyti ir tuo pačiu padės išlaikyti sveikatą ir blaivią galvą – prasideda itin sėkmingas laikotarpis, tad pasiruoškite būti dėmesio centre.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Laikas imtis veikti – Mėnulis jūsų ženkle, tad jausitės gerai ir aplinkiniai jus palaikys – puikus laikas imtis to, kas jums svarbu, tačiau venkite sureikšminti savo pomėgius, verčiau daugiau dėmesio parodykite artimiesiems – jie bus linkę priminti jūsų pažadus ir gana skausmingas patirtis. Teks paieškoti būdų susidoroti su skausmo priežastimis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Laikotarpis jums asmeniškai gana sudėtingas, vyksta ar dar laukia reikšmingi pokyčiai, kuriuos suvaldyti gali būti sudėtinga, todėl šiandien ir rytoj skirkite daugiau dėmesio susivokimui apie tai, kas jums svarbiausia. Veiklos ir toliau bus nemažai, būsite linkę bendrauti, dalintis idėjomis, tačiau vertėtų daugiau laiko skirti patirties apibendrinimui ir savo kūrybinių galių stiprinimui.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Norų ir galimybių gana daug, tačiau realizuoti savo idėjas darbe gana sudėtinga, jūsų veiklą trikdo ir senos skolos bei pagundos, tad diena laukia įtempta tiek psichologiškai, tiek ir emociškai, vers jus gana intensyviai suktis, siekiant išlikti paviršiuje – galimybių turite daug, tačiau pasistenkite atsirinkti svarbiausius dalykus ir imtis to, kas atitinka jūsų vertybes.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant