Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – gruodžio 8 d.

Šiandien tęsis vakar dienos nuotaikos ir įtampos – teks derinti tiek materialius, tiek sielos interesus, tiek plėtros, aukštų materijų siekį, tiek ir būtinybę gyventi paprastai, tiesiog čia ir dabar, kuo geriau atliekant kasdienes savo pareigas.
Eglutė
Eglutė / Fotolia nuotr.

Laikotarpis svarbus savo pasirinkimais – tai pusiaukelė tarp dviejų užtemimų, tad pasirinkimas turės ypatingą reikšmę. Tikėtina, kad jums pavyks priimti sėkmę nešančius sprendimus. Greta įtampos diena išsiskirs ir darbingumu, gebėjimu veikti aktyviai, derinti patirtį su gyvenimo nešamais reikalavimais, padės ieškoti racionalių tikslingų esamų problemų sprendimų, išjudinti sistemą praktiškų ir gydančių pokyčių link. Imkitės rimtų, svarbių reikalų ir nuosekliai juos įgyvendinkite, ypatingai tinkama pradėti statybas ar panašaus lygio darbus.

Susibalansuoti padės pilkšvos, neišraiškingos, susiliejančios spalvos, puoškitės serpantinu. Maistas turėtų būti lengvas – lengvi užkandžiai, ypatingai daržovės, vaisiai, žalumynai, „oriniai“ traškučiai. Maistas turėtų būti priimtino kvapo – nemaloniai kvepiančių patiekalų atsisakykite.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Veiklos ir darbų dienos tęsiasi – esate linkę kuo daugiau nuveikti: imtis naujų idėjų formulavimo, domėtis mokslo ar pasaulio naujovėmis, rimtai studijuoti, esate pasiruošę teisinių klausimų, teisės aktų analizei. Taip pat laukia daug konkrečių praktiškų tiek asmeninių, tiek ir profesinių darbų, reikalaujančių kantrybės bei kruopštumo. Tinkamas laikas tikrintis sveikatą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Puikus laikas asmeninių santykių puoselėjimui ir savo įvaizdžio gerinimui, imtis savo idėjų įgyvendinimo. Nepaisant tiek išorinių apribojimų, tiek ir vidinių trikdžių, baimių, laikas tinkamas ruoštis jums svarbių, daug ką gyvenime keisiančių sprendimų priėmimui – esate kūrybingi, įkvėpti, palaikomi asmeninių ar verslo partnerių – naudokitės proga.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Draugų ir bendros veiklos dienos, kuomet itin tinkama imtis to, ką jau seniai norėjote įgyvendinti – suburti bendraminčius, ieškoti platesniam žmonių ratui svarbių problemų sprendimų, o gal tiesiog pagelbėti draugui – būsite matomi, reikalingi ir pripažinti tiek antrosios pusės, tiek ir veiklos partnerių. Vis dėlto, pasistenkite subalansuoti asmeninius ir kitų reikalus, pasirūpinkite artimaisiais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Itin aktyvi ir jūsų troškimų įgyvendinimui skirta diena, kuomet darbai degte degs, teks daug bendrauti, rodyti dėmesio klientams, pasirūpinti informacijos tikslumu, dokumentų tvarkymu ir visa tai vyks su džiaugsmu, nes atlieps tai, kas jums svarbu, kas džiugina ir leidžia realizuoti save, pasirodyti visa savo stiprybe ir gebėjimais kitiems. Bus svarbu išlaikyti sąmoningumą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pastarosios dienos labiau tinkamos spręsti asmeninius, šeimos reikalus, o labiausiai – pasirūpinti švenčių sezonu – tuo, ką atneš Kalėdų senelis, puošti namus, planuoti malonias staigmenas artimiesiems arba pagalvoti apie vietą, į kurią norėsite per šventes pabėgti. Laikas santykinai sėkmingas ir tiems, kurie planuoja šventes kitiems, tačiau būkite dėmesingi planuodami finansus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jūsų laikas, kai tiek aplinka jus palaiko, tiek ir sekasi, ypatingai bendravimas, informacijos gavimas, gebėjimas suvokti dalykų esmę ir imtis svarbių klausimų sprendimo, užmegzti išties reikalingus ryšius. O ir namuose veiklos užtenka – darbai degte dega jūsų rankose, o tuo pačiu randate balansą tarp darbo ir poilsio, gebėjimo atstatyti jėgas ten, kur jaučiatės geriausiai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandieną skirkite ramiam susikaupimui ir jėgų atstatymui namuose, su jums artimais žmonėmis. Pasirūpinkite tiek savo, tiek artimųjų gera savijauta, įsigykite kažką gražaus, tai, kas pamalonins širdį ir kūną, palaikys sveikatą. Tiesa, atsiduoti vien poilsiui vargu ar pavyks – teks imtis sutartų darbų, juolab jie žada gerus rezultatus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Kad ir kaip galvotumėte ar darytumėte išvadas iš visiems pasitaikančių rūpesčių, išties esate sėkmės kūdikiai – jus mėgsta ir palaiko aplinkiniai, turite darbų ir pinigų. Na, gal per darbus sunkiau sekasi realizuoti savo emocinius poreikius, tačiau viskam savo laikas, o dabar pasidžiaukite tuo, ką turite – veikla ir tuo, kad esate reikalingi.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jūsų autoritetas namiškiams nė motais, jiems reikia jūsų jausmų, švelnumo ir atjautos – taip, kaip ir visiems žmonėms, tad jūsų santykiai su aplinkiniais klostysis tiek gerai, kiek sugebėsite jiems parodyti savo dėmesį. Diena itin sėkminga profesine prasme, jeigu sugebėsite nuoširdžiai pasidarbuoti vengdami ilgų monologų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Dvasios atgaivos diena, kuomet puikiai jaučiatės bendraminčių kompanijoje. Turėsite progos aptarti rūpimus klausimus, kelti savo idėjas ir planuoti ateities darbus – domėkitės, džiaukitės pasauliu, imkitės studijų. Tiesa, tai gali šiek tiek kirstis su suplanuotais darbais namuose – esate linkę šiek tiek atsitraukti iš viešumos, tačiau šiandien viską turėtų pavykti suderinti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Artėja ypatingos dienos, kuomet tolimosios planetos pereis į jūsų ženklą, suteiksiančios jums ir išbandymą, ir stiprybę – jau dabar turėtumėte jausti beužgriūsiančios atsakomybės svorį. Emocijų ir veiklos šiomis dienomis išties daug – esate linkę atsiduoti kitiems, imtis visuomeninės veiklos, tačiau būkite dėmesingi finansiniams klausimams – tikrinkite dokumentus, apgalvokite išlaidas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dienos itin sėkmingos finansiškai, tačiau panašu, kad jaučiatės šiek tiek ignoruojami ir verčiami imtis ne to, ko manotės esą verti – venkite konfliktų su viršininkais. Verčiau daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei ar veiklos partneriams – sulauksite nuoširdaus jų palaikymo ir gerų idėjų, tinkamas laikas vystyti bendrus projektus, tačiau venkite didesnių finansinių įsipareigojimų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito