Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – kovo 9 d.

Antradienis žada siurprizų. Ryte iki 9 val. 41 min., kuomet Mėnulis pereis iš žemiško, tikslingo ir kantraus Ožiaragio Zodiako ženklo į su laisve, draugais ir inovacijomis siejamą Vandenio ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas. Tada prasminga tvarkytis, imtis kasdienių, rutininių veiklų, pabaigti ankstesnius darbus arba ilsėtis.
Gėlės
Gėlės / 123RF.com nuotr.

Vėliau – veiklos ir idėjų laikas, puikiai tinkamas keistis informacija, kažkur vykti, tartis, rengti dokumentus, planuoti bendrus su kitais darbus, kurti strategijas, galvoti apie tai, kaip atnaujinti veiklą, ką galima nuveikti geriau.

Puikus laikas tiems, kas dirba su ryšių ir kitomis naujomis technologijomis, užsiima mokslo idėjų įgyvendinimu ir sklaida, o kitiems – išmokti kažko naujo, ypatingai įsisavinant naują techniką.

Tiesa, Mėnulis jau senas, tad venkite spontaniškų impulsų, pirkite tik tai, kas seniai suplanuota. Taip pat bus labai svarbu greta technikos bei naujovių prisiminti ir tai, kad egzistuoja amžinosios, bendražmogiškos vertybes, išlaikyti žmogišką santykį su aplinkiniais, žvelgti giliau.

Renkitės ryškių, kontrastingų spalvų drabužiais – juoda su raudona, „nuodinga“ geltonai-žalia. Maistas turėtų būti kuklus – pieno produktai, duona, diena tinkama pasninkavimui.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Draugų ir bendros veiklos su kitais diena, tinkama imtis visuomeninės veiklos, ieškoti būdų savo idėjomis pasidalinti su kitais ir paieškoti būdų jas įgyvendinti, ypatingai jeigu tai susiję su mokslo naujovėmis, informacija, jos sklaida, naujų komunikacijos būdų įsisavinimu, mokymusi. Palanku įsigyti ryšių, informacinės technikos, taip pat ir inovatyvių transporto priemonių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Profesinės realizacijos diena, kuomet palanku imtis konkrečios, skubios ir tuo pačiu aiškius, tikslius ir greitus rezultatus teikiančios veiklos. Itin palanku pirkti įvairią, ypatingai naują techniką, transporto, ryšių priemones, pradėti mokymus, seminarus, konsultacijas. Tačiau tai turi būti suplanuoti, apskaičiuoti ir suderinti su visomis suinteresuotomis pusėmis dalykai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Diena, kuomet teks iš naujo pasitikrinti savo idėjas – profesine prasme jaučiatės dar vis per mažai suprasti, tad vertėtų imtis žygių ir paieškoti tiek adekvačios, pagrįstos informacijos, parodančios jūsų idėjų naujumą bei vertę, susirasti partnerių iš mokslo pasaulio ar net kitų šalių. Tai kainuoja daug jėgų, tad bus būtina rasti ir pakankamai laiko atokvėpiui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nuo kalbų šiandien verta pereiti prie veiksmų ir susitarimų užtvirtinimo. Šiandien turėtų pavykti įveikti savo baimes ir nuveikti kažką tokio svarbaus, kas suteiks jums vidinės stiprybės ir pasitikėjimo savimi. Tačiau tik tokiu atveju, jeigu tai tikrai jūsų laisva valia priimtas sprendimas – puikus laikas naujoms, gilioms patirtims, tačiau būkite itin atsargūs priimdami su finansais susijusius sprendimus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Diena jums turėtų būti itin intensyvi darbui su partneriais – tiek asmeniniais, tiek ir darbo ar verslo srityje, taip pat bendravimui su draugais ir bičiuliais. Imkitės bendrų iniciatyvų, projektų ar darbų įgyvendinimo – šiandien kelias nuo sprendimo prie realizacijos gali būti labai trumpas, jeigu žinai ko nori pasiekti ir turi galimybę pasitelkti išmanančius žmones. Diena tinkama spręsti asmenines problemas – klauskite patarimo tų, kurie turi patirties.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jei manote, kad pastarosiomis dienomis dirbote daug, tai ši diena jus dar labiau nustebins tuo, kad būsite priversti suktis maksimaliais apsisukimais – informacijos srautas, seni ir nauji įsipareigojimai vers jus maksimaliai įsitempti ir susikoncentruoti ties svarbiausiais – profesiniais - dalykais, tačiau pasistenkite rasti laiko ir mylimam žmogui, parodyti, kad jis jums svarbiausias.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien tikriausiai norėsite veikti tik tai, kas jums asmeniškai svarbu ir kas suteiks galimybę įgyvendinti savo svajones – imkitės kūrybos, laisvalaikio veiklų. Tinkamas laikas paversti tai, kas jus džiugina, ta veikla, kuri teikia naudos. Tiesa, tai pareikalaus pastangų ir resursų, todėl pasistenkite viską gerai pagrįsti, apskaičiuoti, suplanuoti ir rasti atitinkamų partnerių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Esate pilni jausmų ir kūrybinių idėjų, tačiau laikote įkalinę save tarp senų stereotipų ir kompleksų. Šiandien turėsite puikią progą rasti jus tenkinantį sprendimą ir pagaliau pajudėti pirmyn – būsite pilni energijos ir įkvėpimo, tačiau tik tuomet, jeigu išgryninote ir aiškiai suvokiate savo vertybes. Nors energijos ir daug, tačiau ji yra ribota, todėl bus svarbu veiklos ir poilsio saikas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Kad ir kiek pastaruoju metu sukotės įvairių dokumentų, pirkimų-pardavimų, informacijos sraute, šiandien ir rytoj tai pareikalaus iš jūsų maksimalaus dėmesio – teks suvaldyti tiek save, tiek kitus, pasitelkti partnerius, jeigu norėsite įveikti visus būtinus darbus ir sudėlioti pagrindinius taškus. Vis dėlto raskite šiek tiek laiko ir namiškiams, artimiesiems – tai padės jums atsigauti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Praktinių sprendimų diena, kuomet teks imti spręsti skubius ir galbūt su ilgalaikiais įsipareigojimais susijusius buitinius arba sveikatos reikalus. Bus labai svarbu atlikti namų darbus ir gerai išsiaiškinti, kas verta išlaidų, o ką galbūt galėtumėte nuveikti patys. Planuokite, domėkitės, galbūt netgi į pagalbą pasitelkite visuomenines organizacijas ir susilaikykite nuo skubotų sprendimų ar pirkinių.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Galų gale pasijausite labai tvirtai ir drąsiai išeisite į viešumą – Mėnulis keliauja jūsų ženklu, puikiai sutardamas su aktyviuoju Marsu jums palankiame Dvynių ženkle. Imkitės realizuoti tai, kas jums labiausiai rūpi, kas iš tiesų džiugina, ypatingai, jeigu tai susiję su fizine veikla: amatai, sportas, šokiai, dizainas, kelionės, galimybė užmegzti ryšių su kitais, o ypatingai vaikais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Vertėtų šiandien labiau pasirūpinti savimi ir savo savijauta – tiek fizine, susijusia su gyvenamąja aplinka, tiek ir vidine, susijusia su tuo, kaip priimate save ir tai, ką turite. Geriausia būtų, jeigu galėtumėte likti namuose, skirti daugiau laiko ir jėgų jų tvarkymui, įrengimui, atsirinkti tai, kas jums svarbu, o ko galėtumėte atsisakyti, kas perspektyvu, o kas atgyveno.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas