Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Antradienio horoskopas – rugsėjo 5 d.

Dvasinio tobulėjimo centro „Sadhana“ įkūrėja astrologė Lana Kutkytė – trumpai apie šią dieną tiems, kurie domisi astrologija.
Šypsena
Šypsena / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Metas labiau tinkamas užbaigti reikalus nei juos pradėti. Nauji šios dienos projektai gali sunkiai įsitvirtinti ateityje vien todėl, kad pradėjote juos būtent šiandien. Taigi, dirbkite įprastus darbus ir pasistenkite vengti santykių aiškinimosi, nes naudos tai atneš mažai. Vaisinga diena organizmo valymo procedūroms, badavimui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Iš šios dienos galite tikėtis nemažai dinamikos, tačiau streso irgi gali tekti atlaikyti išties nemažai. Situacijos susiklostys savaime, tad nuo jų išsisukti greičiausiai nepavyks. Vis dėlto tai puikus metas pagaliau išspręsti tas problemas, kurios jau senokai turėjo būti išspręstos. Vakaras nusimato ramus ir kupinas malonaus bei neįpareigojančio bendravimo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tai viena iš tų dienų, kuomet protingiausia būtų vengti susitikimo su viršininku bei neleisti sau tinginiauti darbe. Jei patys užimate vadovaujančias pareigas, tuomet svarbu vadovauti itin subtiliai bei nedemonstruoti savo valdžios, net jeigu tam turite teisę. Aplinkiniai gali sureaguoti pernelyg skausmingai į jūsų žodžius, ypač į priekaištus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jei tik galite, leiskite sau ilgiau pamiegoti, ryte neskubėkite ir skirkite laiko sau. Skubėjimas šiandien gali atnešti daugiau sumaišties nei naudos, tad veikite ramiai, savo ritmu ir neleiskite aplinkiniams jūsų skubinti. Aplinkoje gali būti nemažai irzlumo, net agresijos, tad dienos metu bendraukite tik su pažistamais žmonėmis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Dinamiškos situacijos, kurios reikalaus iš jūsų nemažai energijos, užplūs tose gyvenimo sferose, kuriose yra didžiausia netvarka. Tai puiki proga pagaliau įvesti tvarką. Svarbu neskubėti kažko spręsti kategoriškai, nutraukti santykius arba užbaigti projektus gerai visko neišanalizavus. Šiandien tik stebėkite ir suvokite, ką reikės keisti ateityje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Itin aktuali gali tapti partnerystės tema. Net jeigu nenorite šios temos liesti, ji gali pareikalauti sprendimų. Tai nėra tinkama diena romantiškiems pasimatymams, tačiau dėmesio savo antrajai puse skirti būtina, ypač svarbu vengti net menkiausios kritikos. Jei esate vieniši, tuomet šiandien savo viduje galite lengviau suvokti to priežastį.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pasirūpinkite savo sveikata, neaukokite jos dėl darbo ar pinigų. Šiandien galite iti ryškiai pajusti, jog metas koreguoti dienotvarkę bei gyvenimo ritmą. Visgi tinginiauti taip pat nepatartina, ypač jeigu esate samdomas darbuotojas. Jei neatliksite savo pareigų tinkamai, galite sulaukti priekaištų iš vadovo pusės. Venkite nebūtinų kontaktų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Jeigu esate vieniši arba nelaimingi jau esamuose santykiuose, tuomet šiandien galite tą pajusti ypač ryškiai. Norėsis romantikos, dėmesio, gyvenimo malonumų, nors diena ir nėra palanki pasimatymams, ypač iki 19.50 val. Jei turite jums svarbių susitikimų arba darbų, verčiau atidėkite juos vakarui, tuomet jie praeis ramiau ir vaisingiau.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ramybė bei poilsį atrasite namie. Triukšmas bei greitas gyvenimo tempas taps sunkiai pakeliamas. Visgi jei namuose arba santykiuose su šeimos nariais yra problemų, pasistenkite susilaikyti ir dėl nieko nepriekaištauti. Tai gali būti ypač sunku, tačiau leis išvengti ypač sunkių ir nekontroliuojamų emocijų, kurios iškils į paviršių.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Galite būti įtraukti į apkalbas, smulkias apgaules arba patys galite panorėti pasakyti kažką, ko sakyti nereikėtų. Tam, kad to išvengtumėte ir nugyventumėte dieną kuo ramiau, pasistenkite sumažinti bendravimą iki tiek, kiek to iš tikrųjų reikia. Svarbius pokalbius bei darbus būtų protingiau nukelti į vakarą, kuomet atslūgs dienos įtampa, o emocijos nurims.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Svarbūs dienos darbai gali judėti pernelyg sunkiai. Didesni laimėjimai mažai tikėtini, todėl palikite sau laiko atsikvėpti, veikti ramiai, neapsikrauti darbais. Į dienos įvykius reaguokite ramiau, kadangi rytoj tos pačios situacijos jau nebeatrodys tokios neišsprendžiamos. Būkite atsargūs su pažadais ir naujomis idėjomis, nes jų ateitis gali būti abejotina.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Svarbu laiku apsidairyti aplink ir pajusti, iš kur gali ateiti konfliktai. Galite jų išvengti, jei tik laiku atsitrauksite ir neleisite būti įtraukiami į varginančias emocijų audras. Iki 19.50 val. Dienos fonas bus pernelyg įtemptas, tad tvarkykite tik tuos reikalus, kurių negalite išvengti. Vakaras atneš palengvėjimą bei suvokimus apie saviraiškos perspektyvas.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas