Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

E.Gubino horoskopas lapkričio 8–14 d.: stenkitės kontroliuoti savo emocijas, kalbą

Šią savaitę palanku kažką planuoti, užsirašyti savo idėjas, bet neskubėti jų įgyvendinti. Nuo trečiadienio iki penktadienio nepalankioje padėtyje bus Merkurijaus ir Marso planetos. Šiuo metu vertėtų nesivelti į konfliktus ir konfliktines situacijas. Tomis dienomis bus didesnė tikimybė priimti klaidingus sprendimus, todėl vertėtų tai atidėti vėlesniam laikui.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Gali kilti įvairių nesusipratimų, netikėtų problemų ar techninių sutrikimų. Stenkitės kontroliuoti savo emocijas, kalbą ir neskubėkite priiminėti sprendimų.

AVINAS

Šią savaitę būsite nusiteikę energingai. Gausite naujų pasiūlymų ir aktyviai dalyvausite socialiniame gyvenime. Būsite nusiteikę optimistiškai, rasite sprendimus ir atsakymus į savo klausimus. Santykiuose bus darna ir harmonija. Vertėtų vengti bendravimo su karštakošiais žmonėmis.

JAUTIS

Savaitė bus palanki. Turėsite daug puikių progų parodyti savo gabumus ir talentus. Bus daug darbo ir veiklos. Santykiai su kitais bus nuoširdūs. Daug laiko skirsite savišvietai ir saviugdai. Jausitės labiau pasitikintys savimi ir turėsite daugiau entuziazmo. Venkite konfliktinių situacijų.

DVYNIAI

Sulauksite savo darbo vaisių rezultatų. Savaitė bus įtempta, bet sėkminga jūsų veikloje. Gali tekti priimti svarbius sprendimus, todėl neleiskite negatyvioms emocijoms daryti jums įtaką. Kažkas gali jus apkalbėti arba kritikuoti, tai sukels neigiamų emocijų. Venkite reaguoti į tai, jei tai bus nereikšminga.

VĖŽYS

Jūsų planai gali sulaukti sėkmės. Galite sulaukti naujų darbo pasiūlymų. Jūsų statusas visuomenėje padidės. Ieškantys antrosios pusės gali užmegzti naujas pažintis. Stenkitės išvengti finansinių klausimų ginčų, neskubėkite skolinti ir skolintis. Atsargiau atviraukite su naujais pažįstamais.

LIŪTAS

Galite tikėtis palankių pokyčių veikloje. Atliksite svarbias užduotis, tačiau niekam nekenkite bandydami įgyvendinti savo planus. Jūsų pajamos gali padidėti. Sulauksite palaikymo, gerų žodžių iš savo sutuoktinio, ir jūsų santykiai bus nuoširdūs. Atkreipkite dėmesį į savo transporto priemonės būklę.

MERGELĖ

Šią savaitę jausitės energingi. Turėsite naujų galimybių mokytis ir tobulėti savo veikloje. Darbe sužavėsite kitus savo entuziazmu ir sulauksite nemažai dėmesio. Venkite nereikalingų išlaidų ir nešvaistykite laiko veltui. Jums seksis taikiai spręsti konfliktines situacijas.

SVARSTYKLĖS

Savaitė bus sėkminga jūsų veikloje. Jausite harmoniją namuose ir darbe. Turėsite galimybių panaudoti savo kūrybinius gabumus. Galite atrasti naują pajamų šaltinį. Susidūrę su su sunkumais juos sugebėsite įveikti ir pasieksite savo tikslą. Venkite konfliktinių situacijų ir pykčio.

SKORPIONAS

Ši savaitė bus kupina puikių galimybių veikloje ir asmeniniame gyvenime. Jausite padidėjusią valią, drąsa ir optimizmą. Galite sulaukti naujų darbo pasiūlymų. Namuose bus darna ir harmoningi santykiai su sutuoktiniu. Venkite neapgalvotų veiksmų ir prieš kažką darydami viską išsiaiškinkite.

ŠAULYS

Jūsų pasitikėjimas savimi padidės. Gausite naujų galimybių ir pasiūlymų kurie pravers ateityje. Galėsite išspręsti senus konfliktus. Jūsų finansinė padėtis turėtų pagerėti. Daugiau laiko skirkite savo šeimai ir sveikai mitybai. Venkite kritikos ir verčiau pasistenkite kituose įžvelgti pozityvių savybių.

OŽIARAGIS

Sugebėsite įveikti jums patikėtas užduotis ir galite tikėtis sėkmės veikloje. Galite užmegzti naudingas pažintis. Norėsite daryti namuose pokyčius ir tvarką. Jums seksis kurti darnius santykius su savo antrąja puse. Atidžiai perskaitykite tvarkomus dokumentus. Stenkitės kontroliuoti savo pyktį.

VANDENIS

Šią savaitę įveikinėsite įvairias kliūtis ir tam padės jūsų įgūdžiai. Jums gali patikėti naujas pareigas arba sulauksite naujų pasiūlymų darbe. Stenkitės daugiau laiko praleisti gryname ore. Skirkite pakankamai dėmesio savo sutuoktiniui. Jei patys nemokėsite išspręsti konfliktinių situacijų, tai ieškokite pagalbos.

ŽUVYS

Darbe būsite kūrybiški ir įveiksite naujas užduotis. Labiau domėsitės dvasiniais dalykais ir ezoterika. Žmonės įvertins jūsų pastangas ir sunkų darbą. Išlaikysite pusiausvyrą tiek darbe ir šeimoje, prie to prisidės jūsų išradingumas. Venkite melo ir atidžiai žiūrėkite į finansinius pasiūlymus.

Egidijus Gubinas – gubinas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus