Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas – birželio 14–20 d.: palankus laikas tobulėjimui, mokymuisi

Šią savaitę antradienį pagal senovės astrologiją Saulė pereina į Dvynius. Tai reiškia, kad bus palankus laikas mokymuisi, saviugdai, tobulėjimui, įvairioms intelektualinėms praktikoms ir intelekto ugdymui.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio archyvo nuotr.

Tai aktyvus metas, kada gali padaugėti kelionių. Bendravimas su kitais gali padėti rasti atsakymus į rūpimus klausimus, todėl nevenkite klausti. Šis laikotarpis palankus užmegzti naujas pažintis. Būtinai užsirašinėkite savo idėjas, nes gali kilti genialių minčių. Šiuo metu svarbu tikrinti gautą informaciją, neskubėti, nes norėsis viską padaryti greičiau, todėl gali įsivelti klaidų. Tam, kad viską suspėtumėte, nevenkite dažniau pabūti vienumoje, kas padėtų geresnei koncentracijai.

Būtinai užsirašinėkite savo idėjas, nes gali kilti genialių minčių.

Nuo birželio 20 dienos Jupiteris pradeda judėti atgaline eiga. Jupiteris atsako už vaikus, finansus, plėtrą, įstatymus, žinojimą, išmintį ir dvasinį progresą. Tai reiškia, kad sritys, susijusios su Jupiteriu, gali sulėtėti.

Gali sulėtėti reikalai finansų srityje, investuotos lėšos gali neduoti tokios grąžos, kaip tikėjotės. Gali atsirasti papildomų rūpesčių su vaikais. Gali reikštis pesimizmas, baimė ir melancholija.

Nuo šio laikotarpio Lietuvoje galime pajausti pokyčius ekonominėje srityje, nepalankią situaciją susijusią su įvairiais virusais arba ribojimais. Jeigu šiuo metu planuosite imti kreditą ar paskolą, tai gerai viską apsvarstykite ir įvertinkite.

Stenkitės ugdytis optimizmą, didinti tikėjimą ir daryti gerus darbus. Stenkitės bendradarbiauti su tais, kurie siekia gėrio, stengiasi pakelti kitų sąmoningumą ir nori įkvėpti. Būkite laimingi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitė jums bus palanki. Turėsite galimybių padidinti savo pajamas ir padaryti pažangą darbe. Dirbantys meno srityje gali sulaukti naudingų pasiūlymų. Įveiksite visas kliūtis santykiuose ir rasite draugišką sprendimą konfliktinėse situacijose. Pirmadienį ir antradienį gali tekti labiau pasistengti darbe.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šią savaitę turėsite nemažai entuziazmo. Su įkvėpimu atliksite savo pareigas. Savaitė jums bus gera ir jausitės energingi. Puikiai sutarsite su savo sutuoktiniu ir artimaisiais. Nepaisant sėkmės galite sulaukti kritikos, todėl nenusiminkite, tai laikina. Ketvirtadienį ir penktadienį darbe teks būti kūrybiškesniems.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitė bus kupina naujų įspūdžių. Daug gražių akimirkų praleisite su vaikais. Bus tinkamai įvertinti jūsų organizaciniai įgūdžiai. Stengsitės nesavanaudiškai padėti kitiems. Turėsite daug entuziazmo ir norėsite pradėti kažką naujo. Tačiau nevertėtų per daug rizikuoti. Pirmadienį ir antradienį būkite dėmesingi.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sulauksite palaikymo iš savo artimųjų. Jūsų santykiai su vaikais bus puikūs. Darbai pasistūmės į priekį ir jūsų įtaka padidės. Turėsite palankių progų prasmingai panaudoti savo savybes ir protą. Žmonės bus patenkinti jūsų pastangomis ir dėmesiu. Trečiadienį daugiau dėmesio skirkite vaikams ir darbui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šią savaitę turėsite gerų galimybių pradėti kažką naujo. Žmonės pasitikės jumis ir jūsų gabumais. Jūsų finansinė padėtis turėtų pagerėti ir pagerės santykiai su sutuoktiniu. Jūsų pastangos bus sėkmingos, todėl būkite entuziastingi. Pirmadienį ir antradienį būkite atidesni spręsdami svarbesnius klausimus, galite jausti daugiau įtampos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ši savaitė bus puiki moterims. Sulauksite daugiau pagarbos. Jūsų įtaka tarp žmonių padidės. Užsiimsite kai kurių anksčiau strigusių reikalų sprendimu. Galite sulaukti naudingų darbo pasiūlymų. Saugokite savo daiktus ir būkite dėmesingi kelyje. Trečiadienį ir ketvirtadienį galite jausti energijos trūkumą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šią savaitę žengsite į priekį pasitikėdami savimi. Jūsų įtaką ir populiarumas padidės. Sulauksite pripažinimo savo darbe. Galite užmegzti naujus santykius. Būsite dvasingi, atlaidūs ir tai padės lengviau išspręsti visas kliūtis. Pirmadienį ir trečiadienį turėsite daugiau palankių galimybių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią savaitę galite sulaukti dėmesio iš žiniasklaidos. Daugiau galimybių turės dirbantys kūrybos, mados ir projektavimo srityse. Sulauksite įvertinimo, pagarbos už savo efektyvumą ir darbštumą darbe. Būsite nusiteikę romantiškai. Sėkmės tikėkitės antroje savaitės pusėje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitė bus puiki dirbantiems turizmo srityje. Jūsų įtaka padidės ir kiti labai vertins jūsų požiūrį. Išliksite ištikimi vertybėms ir teisingumui. Jūsų pastangos sulauks sėkmės. Meilės santykiuose bus abipusis supratimas. Jums gerai seksis atlikti visas užduotis. Pirmadienį ir antradienį neplanuokite svarbių darbų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Turėsite daug entuziazmo ir laimės. Darbe bus stabilumas. Visas užduotis atliksite lengvai. Žmonės bus labai patenkinti jūsų elgesiu. Kai kuriuos svarbius darbus padės atlikti draugai. Stenkitės palaikyti gerus santykius su visais, bet neskubėkite atverti savo paslapčių. Trečiadienį ir ketvirtadienis jausite daugiau nerimo ir įtampos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ši savaitė bus palanki jūsų verslui ir finansams. Turėsite palankių galimybių tobulėjimui ir augimui. Jūsų mintys ir idėjos bus įvertintos. Santykiai su sutuoktiniu pagerės ir bus nuoširdūs. Jus domins literatūra ir menas. Penktadienį ir šeštadienį jausite daugiau nerimo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ši savaitė bus palanki žmonėms susijusiems su valdymu ir administravimu. Likimas suteiks jums puikių galimybių. Jūsų pasitikėjimas savimi padidės, o jūsų sąžiningumas bus tinkamai įvertintas. Šeimoje bus abipusė harmonija ir pagarba. Santykiuose su kitais stenkitės tinkamai reaguoti į visas pastabas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas