Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas – birželio 28–liepos 4 d.: būkite atsargesni vandenyje

Šią savaitę palankų peržiūrėti ir įvertinti padarytus darbus. Geras laikas sveikatingumo procedūroms, išminties siekimui, atsikratyti nereikalingų daiktų ir žalingų įpročių.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Daugiau dėmesio skirkite santykiams ir būkite pakantesni savo antrajai pusei. Santykiuose gali vyrauti emocijos, aistra, įtampa, konfliktai, tad stenkitės elgtis išmintingai. Marsas, kuris atsako už nelaimingus atsitikimus, išlieka silpnoje padėtyje, todėl būkite atsargūs vandenyje. Taip pat derėtų atsargiai elgtis su ugnim ir elektros prietaisais.

Kada Marsas silpnoje padėtyje, padaugėja įvairių bauginimų ir gąsdinimų. Taip pat padidėja baimė, o su ja ir paūmėja įvairios ligos.

Stenkitės išlikti pozityvūs, ieškokite, kas jus įkvėptų, ir jei dėl kažko pergyvenate ar baiminatės, tai pasistenkite apie tai kuo daugiau sužinoti ir išsiaiškinti, tada baimė sumažės. Būkite laimingi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ši savaitė jums bus gera karjeroje. Jums seksis darbe ir versle. Labiau pasitikėsite savimi ir priimsite svarbius svarbius sprendimus. Būsite susitelkę į savo tikslus. Santykiai su bendradarbiais išliks nuoširdūs. Būkite atsargesni ant slidžių paviršių, ypač antroje savaitės pusėje.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šią savaitę būsite kūrybiški. Jūsų pasitikėjimas savimi padidės. Sulauksite iš žmonių palaikymo. Savaitė jums bus gera ir jausitės energingi. Išsilavinimo srityje galite padaryti pažangą. Tikėtina, kad sulauksite svečių ir su jais praleisite malonų laiką. Šeštadienį būkite atsargesni ir nerizikuokite be reikalo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Darbe būsite labai užimti. Nors didelis užimtumas sukels tam tikrą nuovargį, bet taip pat gausite ir malonių rezultatų. Daugiau pasieksite savo drąsa ir pasitikėjimu savimi. Turėsite gerus santykius su aukštesnes pareigas užimančiais žmonėmis. Į savo veiksmus ir darbus žiūrėkite atsakingai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią savaitę būsite labai atsipalaidavę. Galite išleisti nemažą pinigų sumą. Jūsų dominavimas šeimoje padidės, todėl tuo nepiktnaudžiaukite. Gerai praleisite laiką su savo artimaisiais. Pirmadienį ir antradienį galite jausti nerimą arba nuovargį. Finansiniuose klausimuose būkite atidūs ir niekuo aklai nepasitikėkite.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šią savaitę, jeigu būsite lankstūs, tai savo veikloje galite padaryti pažangą. Žmonės pasitikės jumis ir jūsų galimybėmis. Vadovai bus labai patenkinti jūsų darbu. Jūsų pasitikėjimas savimi išaugs. Žmonės rimtai atsižvelgs į jūsų patarimus. Vienišiai gali užmegzti naujus meilės santykius. Sėkmingesnė bus pirmoji savaitės pusė.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią savaitę padidės jūsų populiarumas tarp įtakingų žmonių. Gali atsirasti nauji pajamų šaltiniai. Seksis tiems, kurių veikla susijusi su mada, dizainu ar viešbučių verslu. Turėsite daug kūrybinių idėjų. Daugiau dėmesio skirkite santykiams ir antrajai pusei. Jums palankiausios dienos gali būti trečiadienis ir ketvirtadienis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jūsų mūsų mintys išliks pozityvios. Šeimyniniuose santykiuose jausite palaikymą. Santykiai su klientais bus geri. Darbe būsite kūrybiški. Galite gauti papildomų pajamų arba išmokų. Išlikite lankstūs ir tai padės jums lengviau išspręsti iškilusias klausimus. Daugiau sėkmės bus antroje savaitės pusėje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią savaitę jums seksis darbe. Sulauksite įvertinimo, pagarbos už savo efektyvumą ir darbštumą. Gali padidėti jūsų pajamos arba darbo užmokestis. Nesusidarykite vienašališkos nuomonės, nepatikrinę faktų, ir bendravime su kitais gerai apgalvokite savo žodžius prieš juos išsakydami. Pirmadienį ir antradienį labiau rūpinkitės savo sveikata.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jausitės laimingi. Jums padės vyresnių žmonių ir draugų patarimai. Padidės jūsų įtaka darbe. Jūsų pastangos sulauks sėkmės. Geras laikas išlaisvinti savo talentus ir sugebėjimus. Turėsite galimybių įveikti savo vidinius ir išorinius priešus. Būkite atidesni ir atsargesni nuo ketvirtadienio iki šeštadienio.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šią savaitę tikėkitės gero įvertinimo už savo darbą. Turėsite galimybių grąžinti senas skolas. Jausitės laimingi ir sulauksite dėmesio iš priešingos lyties atstovų. Stenkitės palaikyti gerus santykius su savo bendradarbiais. Venkite rizikingų investicijų. Trečiadienis ir penktadienis jums bus sėkmingesnės dienos. Ketvirtadienį venkite rizikos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę tikėkitės puikių karjeros galimybių. Stenkitės ir toliau dėti visas pastangas, tai padės jums gauti geresnius rezultatus. Turėsite šansų pagerinti savo finansinę padėtį. Atsargiai pasitikėkite kitais ir jų rizikingais pasiūlymais. Daugiau domėsitės pramogomis ir kūrybine veikla.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šią savaitę jūsų finansinė padėtis gerės. Seksis dirbantiems maitinimo srityje. Būsite žmonių įkvėpimo šaltinis ir sulauksite daugiau dėmesio. Stenkitės mandagiai reaguoti į patarimus ir pastabas. Trečiadienis ir ketvirtadienis jums bus palankios dienos. Pirmadienį ir antradienį galite jausti energijos trūkumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas