Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas gruodžio 14–20 d.: yra vilties, kad Lietuvoje viskas pasikeis į geresnę pusę

Savaitė prasideda neįprastai – nuo Saulės užtemimo, kurio pikas bus 18.13 val. Šis Saulės užtemimas bus negatyvus, stiprus ir susijęs su globaliniais pokyčiais. Užtemimo pasekmes ne visada galima iš karto pajausti. Būna, kad jos pasireiškia ir po kelių mėnesių.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Užtemimas vyks žvaigždyne, kurio simbolis magiškas amuletas. Tai reiškia, kad šis užtemimas padės atverti žmonių vidines galias ir galimybes. Tai irgi gali pasireikšti ne iš karto, bet tai jau bus pradžia.

Užtemimo piko laikas susijęs su „Rama“. Rama – tai senovės valdovas, kurio žygiai aprašyti hinduizmo istorijoje. Jis tobulai gyvenęs ir tobulai kaip valdovas atlikęs visas savo pareigas. Dabar dauguma žmonių galvoja apie tobulus valdovus, kurie jais rūpintųsi ir užtikrintų saugumą, toks buvo valdovas Rama.

Jo vardas, išvertus iš senovės sanskrito kalbos, reiškia džiaugsmas, atnešantis džiaugsmą, suteikiantis džiaugsmą kitiems. Tai reiškia, kad šis Saulės užtemimas gali nustelbti tamsias asmenybes ir apšviesti šviesias. Tad nepaisant sudėtingos situacijos Lietuvoje ir pasaulyje yra vilties, kad ji gali keistis į geresnę pusę.

Kada patiriame įvairius gyvenimo išbandymus, mums visada reikalinga pagalba iš „aukščiau“. Šiuo metu mums svarbu ieškoti vidinio ryšio su Kūrėju ir daugiau laiko skirti dvasinei praktikai. Būkite laimingi.

AVINAS

Darbe savaitės pradžioje gali būti kovingų situacijų, dėl to galite jausti stresą. Pokalbių metu stenkitės kalbėti pozityviais žodžiais. Venkite nereikalingų išlaidų ir kelionių. Elkitės atsargiai ir aklai kitais nepasitikėkite. Būkite atsargūs sekmadieniais ir pirmadieniais. Prisiminkite dažniau maldą ir Dievą, tai visada padeda stresinėse situacijose. Palankesnės savaitės dienos – ketvirtadienis ir penktadienis.

JAUTIS

Galite susitikti su senais draugais. Labiau rūpinkitės savo sveikata. Šeimoje galite jausti palaikymą. Vertėtų vengti konfliktų su vyresniais. Gali įvykti pokyčių, tačiau stenkitės išlikti ramūs ir priimti tinkamus sprendimus. Vertėtų savo planų kol kas kitiems neatskleisti. Nesutarimų santykiuose stenkitės nedramatizuoti, o būti pakantesni. Antradienį ir trečiadienį būkite atsargūs.

DVYNIAI

Santykiuose galite jausti šilumą ir nuoširdumą. Finansinė padėtis gali išlikti stabili. Svarbius sprendimus priimkite tik viską gerai apgalvoję. Šią savaitę galite bandyti pabaigti anksčiau neužbaigtus darbus. Stenkitės kontroliuoti savo jausmus, išlikite kantrūs ir ramūs. Ketvirtadienį ir penktadienį labiau rūpinkitės savo sveikata.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje galite jausti nerimą ir nepasitenkinimą. Stenkitės santykiuose su kitais būti kantresni. Pasitikėkite labiau savimi. Nerizikuokite, kur nėra būtinybės, ir dabar verčiau nieko nežadėkite. Mankštinkitės, medituokite, melskitės, tai padės išlaikyti vidinę harmoniją. Būkite atsargesni pirmadienį.

LIŪTAS

Jūsų problemos dėl darbo gali pajudėti į teigiamą pusę. Galite būti moralūs ir pozityvūs. Jus gali aplankyti giminės. Šeimoje artimieji gali labiau atsižvelgti į jūsų nuomonę. Savaitės pradžioje turėtumėte būti atsargesni. Vertėtų susilaikyti nuo kelionių, o jei to neišeina padaryti, tai būkite atsargūs kelyje. Reiktų susilaikyti nuo nebūtinų išlaidų ir nekonfliktuoti su šeimos nariais, ypač savaitės pradžioje. Laikykitės taisyklių. Ketvirtadienis ir penktadienis jums gali būti palankesnės dienos.

MERGELĖ

Šią savaitę gali būti išlaidų namų ūkio reikmėms. Savo pastangomis problemas galite išspręsti. Šeimos santykiuose gali tvyroti darna. Galite sulaukti palaikymo iš savo darbdavio. Sprendimus priimkite tik viską gerai apsvarstę ir verčiau neleiskite į juos kištis pašaliniams asmenims. Nešvaistykite laiko veltui ir duokite patarimų tik tiems, kurie vertina jūsų žodžius.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę stenkitės geriau atlikti savo pareigas. Galite gauti pasiūlymų, kurie padės jūsų karjeroje. Finansinė padėtis gali pagerėti antroje gruodžio pusėje. Gali tekti spręsti šeimyninius konfliktus, dėl to būkite pakantesni savo šeimos nariams. Stenkitės labiau įsiklausyti į savo vaikų problemas. Rūpinkitės savo kūnu, daugiau judėkite ir mankštinkitės.

SKORPIONAS

Šią savaitę tikriausiai turėsite galimybių parodyti savo gabumus. Stenkitės savimi labiau pasitikėti. Galite sulaukti palaikymo iš savo sutuoktinio. Dabar ne pats tinkamiausias laikas sudarinėti svarbias sutartis, tai verčiau atidėkite vėlesniam laikui. Venkite nereikalingų išlaidų. Stenkitės ieškoti kompromiso visose situacijose. Savaitės pradžioje būkite atsargesni. Palankiausios dienos jums gali būti ketvirtadienis ir penktadienis.

ŠAULYS

Stenkitės išlikti ištikimi vertybėms ir moralei. Galite sulaukti pagyrimų iš savo artimųjų. Nupirkite malonią dovaną savo sutuoktiniui. Darbe galite sulaukti pagarbos ir įvertinimo už sumanumą. Stenkitės nesiginčyti su savo uošviais. Jus gali kankinti nemiga, sumažėti pasitikėjimas savimi, tad būtinai ieškokite, kas jus įkvėptų. Būkite atsargūs pirmadienį.

OŽIARAGIS

Pasistenkite savo planus aptarti su sutuoktiniu ir ramiai apie viską pasikalbėti. Dalyvaukite dvasinėje veikloje ir esant galimybei padėkite kitiems. Stenkitės palaikyti gerus santykius su savo pavaldiniais ar bendradarbiais. Emociškai galite jaustis silpni, dėl to ieškokite išminties kuri jus įkvėptų. Antradienį ir trečiadienį gali padidėti jūsų išlaidos. Dėl nuovargio galite jausti silpnumą, todėl stenkitės gerai pailsėti. Palanki diena gali būti penktadienis.

VANDENIS

Stenkitės dėti ir toliau visas pastangas, tai padės gauti geresnius rezultatus. Galite sulaukti pagalbos iš įtakingų žmonių ir draugų, gyvenančių užsienyje. Bendradarbiai gali jus pagirti. Jūsų mintys ir idėjos gali būti įvertintos. Vertėtų nerizikuoti su finansais. Antroje savaitės pusėje galite jausti nusivylimą, tačiau nesijaudinkite, tai praeis. Elkitės dorai ir tada viduje jausitės ramiau.

ŽUVYS

Šią savaitę galite sulaukti palaikymo iš savo draugų. Jūsų santykiai su kolegomis bus nuoširdūs, gali pagerėti jūsų reputacija. Stenkitės nepasiduoti provokacijoms, nes kažkas gali piktnaudžiauti jūsų gerumu. Darbe gali iš jūsų daugiau reikalauti, tad turėkite kantrybės. Gali kilti nesutarimų su tėvu, tad būkite jam atlaidesni. Jūsų emocijos gali būti nepastovios. Stenkitės būti sąžiningi, išlikite ramūs ir pozityvūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant