Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas lapkričio 15–21 d.: du svarbūs astrologiniai įvykiai

Šią savaitę bus du svarbūs astrologiniai įvykiai. Lapkričio 19 d. rytą įvyks antrasis Mėnulio užtemimas šiais metais. Mėnulio užtemimas įprastai stipriau gali veikti moteris, vaikus ir jų psichiką. Lapkričio 18 – 20 dienomis rekomenduojama nepriiminėti jokių svarbių sprendimų.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Mėnulio užtemimo dieną vertėtų praleisti ramiai. Nepalankiausia energija bus devynios valandos iki užtemimo piko, kuris bus 11.02 val. Šią dieną nėščioms moterims patartina praustis po dušu devynios valandos iki užtemimo piko ir po užtemimo. Užtemimo dieną rekomenduojama vaikams nepirkti jokių daiktų, jais labiau rūpintis, nes jie gali jausti daugiau baimių ir vertėtų nežiūrėti į Mėnulį. Neigiamą užtemimo įtaką sušvelnina maldos, mantros ir meditacija.

Nuo lapkričio 14 dienos, pagal senovės astrologiją, Jupiteris pradėjo pereiti į Vandenio ženklą ir pereis į jį lapkričio 20 dieną. Jupiteris Vandenyje yra augimo, laimėjimų, pokyčių, optimizmo ir vilties dėl apribojimų sumažinimo padėtis. Tai laikas, kada galima išbandyti kažką naujo, susirasti bendraminčių, pažvelgti į gyvenimiškas problemas ir gyvenimo prasmę kitu kampu. Būkite laimingi.

AVINAS

Šią savaitę turėsite galimybių padėti kitiems. Dėl gerų darbų, gausite daugiau galimybių pildyti savo norus. Galite tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamu turtu. Tinkamai atsižvelkite į savo biudžetą tvarkydami finansinius reikalus. Jums padės padės draugai. Jausite daugiau laisvės, galimybių ir motyvacijos.

JAUTIS

Jūsų karjeroje ir veikloje atsiras daugiau galimybių. Gali būti ir netikėta finansinė nauda. Atsiras daugiau palankių šansų rasti tinkamus namus ieškantiems naujos gyvenamosios vietos. Būkite atsakingi su savo norais, kad jie nesukeltų jums problemų. Jeigu kažkas kreipsis į jus pagalbos, pasistenkite padėti kuo galite.

DVYNIAI

Sulauksite pasisekimo veikloje. Palankus laikas mokymuisi, studijoms ar kvalifikacijos kėlimui. Galite sulaukti pasiūlymų vykti į keliones. Norėsite kam nors padėti ir geriau atlikti savo pareigas. Labiau domėsitės dvasingumu ir įvairiomis praktikomis, kurios padeda augti jūsų asmenybei.

VĖŽYS

Galite gauti netikėtų pajamų arba jums gali netikėtai pasisekti. Pradėsite labiau domėtis gyvenimo transformacijomis ir kitomis kultūromis. Keisis jūsų pasaulėžiūrą ir pasaulio suvokimas. Jus trauks dvasingi dalykai arba tai kas nematoma plika akimi. Palankus laikas ieškoti išminties ir įkvėpimo.

LIŪTAS

Ieškantys antrosios pusės turės daugiau galimybių sukurti naujus santykius. Sulauksite daugiau sėkmės versle, prekyboje arba kūryboje. Domėsitės kitomis kultūromis ir norėsite keliauti. Galite sulaukti daugiau populiarumo. Esantiems santuokoje pagerės santykiai.

MERGELĖ

Jausite daugiau pokyčių savo emocijose. Tai geras laikas kažkam padėti. Galbūt aplink jus yra kokie nors žmonės, kuriems reikia vienokios ar kitokios jūsų pagalbos. Nesavanaudiška veikla padės jums jaustis laimingesniems ir jūsų problemos spręsis lengviau. Santykiuose neskubėkite priiminėti skubotų sprendimų.

SVARSTYKLĖS

Turėsite daugiau galimybių išpildyti savo norus ir realizuoti save kūrybinėje srityje. Sulauksite pagalbos iš draugų arba įvairių žmonių. Būsite nusiteikę daugiau pozityviai. Labiau rūpinkitės savo vaikais ir įsiklausykite į jų poreikius. Palankus laikas norintiems pradėti vaikus.

SKORPIONAS

Labiau domėsitės savo vidumi ir jausitės laimingesni. Galite turėti naudos iš nekilnojamo turto arba tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamu turtu. Daugiau laiko norėsite praleisti su savo šeima. Atsiras daugiau palankių galimybių jūsų profesinėje veikloje.

ŠAULYS

Būsite aktyvūs, drąsūs, planuosite keliones, pramogas ir norėsite tobulėti. Jūsų pastangos atneš daugiau sėkmės. Turėsite daugiau galimybių pildyti savo troškimus. Norėsite mokyti kitus mokytis, bet patiems iš kitų bus nelengva priimti informaciją. Geras laikas paanalizuoti savo gyvenimą ir savo norus.

OŽIARAGIS

Jums vertėtų daugiau dėmesio skirti savo pajamoms ir apsvarstyti savo išlaidas. Turėsite stengtis labiau panaudoti savo stipriąsias savybes, tada bus lengviau. Dėl komunikacijos, žinių ir informacijos sulauksite daugiau sėkmės. Gali būti trumpų kelionių arba išvykų.

VANDENIS

Turėsite daugiau palankių finansinių galimybių. Džiaugsitės ir dėkosite likimui už tai, ką jau turite. Jausitės laimingesni. Labiau rūpinsitės savo kūnu ir sveikata. Stenkitės, kad jūsų norai sutaptų su Kūrėjo norais, tada viduje jausitės laimingi. Palankus laikas saviugdai ir asmeniniam tobulėjimui.

ŽUVYS

Pradėsite labiau domėtis dvasingumu, psichologija, filosofija, meditacija ar malda, tai padės viduje jausitės ramiau. Norėsite daugiau laiko pabūti vieni, kur nors išvykti ir kažkam padėti. Stenkitės kontroliuoti savo išlaidas ir jas apgalvoti. Reikės labiau pasirūpinti savo sveikata ir miegu, kad išlaikytumėte harmoniją.

Egidijus Gubinas – gubinas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus