Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas rugsėjo 6–12 d.: geras laikas siekti kilnių tikslų

Savaitė bus palanki planuoti naujus darbus ir siekti kilnių tikslų. Geras laikas naujoms pažintims, kvalifikacijos kėlimui ir siekti išminties. Būkite laimingi!
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ši savaitė jums bus naudinga. Galite tikėtis naujų pasiūlymų versle arba darbe. Būsite nusiteikę optimistiškai. Santykiuose būkite kantresni, nes gali tekti spręsti konfliktines situacijas su draugais ar artimaisiais. Atidžiai tvarkykite reikalaus, susijusius su finansais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitė bus pozityvi. Turėsite palankių progų parodyti savo gabumus ir talentus. Turėsite daugiau galimybių kažko pasiekti. Santykiai su kitais bus nuoširdūs. Finansinė padėtis išliks gera. Galite dalyvauti svarbiuose susitikimuose. Neskubėkite naudotis kitų patarimais jų neapsvarstę ir neišanalizavę.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sulauksite naudingų patarimų iš išmintingų giminaičių. Savaitė bus palanki jūsų darbe ir versle. Neleiskite negatyvioms emocijoms paveikti jūsų sprendimų. Atsargiau vertinkite įvairius pasiūlymus – sprendimus priimkite tik viską gerai apsvarstę. Santykiuose būkite kantresni.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Galite tikėtis sėkmės ir sulaukti naudingų pasiūlymų. Namie bus jauki ir rami atmosfera. Seksis profesinėje srityje. Sulauksite pagalbos iš savo draugų spręsdami svarbius klausimus. Būkite dėmesingi sudarydami svarbius sandėrius. Skirkite dėmesio savo antrajai pusei, jai reikės jūsų palaikymo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jausitės savimi pasitikintys. Turėsite jėgų įveikti įvairias kliūtis ir išbandymus. Gyvenime bus gerų pokyčių. Seksis dirbantiems kūrybinėje ir meno srityje. Būsite ryžtingi siekdami tikslo. Būkite nuoširdūs bendraudami su savo sutuoktiniu. Išlikite atsakingi ir pozityvūs.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią savaitę jausitės laimingi ir pasitikintys savimi. Finansinė padėtis bus gera. Turėsite naujų galimybių mokytis ir tobulėti. Norėsite daryti pokyčius namų interjere. Sugebėsite taikiu būdu išspręsti visus ginčus. Stenkitės kontroliuoti pyktį ir kalbą, nukreipkite savo energiją į kilnius tikslus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitė jums bus pozityvi. Jausite harmoniją namuose ir darbe. Jūsų norai gali pildytis. Jausitės energingi ir stiprūs. Susidūrę su su sunkumais juos įveiksite ir pasieksite savo tikslą. Palaikykite gražius santykius su antrąja puse ir nedalinkite tuščių pažadų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ši savaitė suteiks jums naujų galimybių veikloje ir asmeniniame gyvenime. Jausite padidėjusią valią ir drąsą įkvėpti kitus žmones kilniems tikslams. Laikykitės savo žodžio. Jei kils kokie nesusipratimai, tai ramiai išsiaiškinkite, ar viską supratote teisingai. Atsargiai vertinkite rizikingus pasiūlymus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitė bus užimta. Daug dėmesio skirsite savo darbui. Gausite naujų galimybių ir pasiūlymų, kurie pravers ateityje. Stengsitės pabaigti savo užsibrėžtus tikslus. Jūsų finansinė padėtis turėtų pagerėti. Sveikata yra jūsų turtas, tad būtinai ja pasirūpinkite ir daugiau dėmesio skirkite sveikai mitybai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitė jums bus produktyvi. Jūsų finansinė padėtis pagerės. Sugebėsite įveikti jums patikėtas užduotis. Turėsite galimybes gražinti senas skolas. Galite sulaukti naudingų pasiūlymų profesinėje srityje. Daugiau dėmesio skirkite savo artimųjų poreikiams ir pažadams ištesėti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę galite gauti naudingų pasiūlymų profesinėje srityje. Sulauksite įvertinimo už savo drąsą ir energingumą. Jums gali patikėti naujas užduotis. Žmonės iš jūsų tikėsis patarimo ir pagalbos. Stenkitės išlikti pozityvūs ir įkvėpti kitus. Nekreipkite dėmesio į apkalbas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Darbe būsite kūrybiški ir įveiksite jums patikėtas užduotis. Žmonės jumis tikės ir įvertins jūsų pastangas. Labiau domėsitės dvasingumu ir įvairiomis praktikomis. Išlaikysite harmoniją darbe ir šeimoje. Nepraraskite optimizmo ir dažniau šypsokitės. Atsargiai žiūrėkite į rizikingus pasiūlymus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito