Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas sausio 18–24 d.: po šio nepalankaus astrologinio reiškinio bus palengvėjimas

Savaitė bus pakankamai palanki. Jei planuojate kažką svarbaus, tai darykite pirmomis savaitės dienomis. Nuo sausio 18 iki 30 dienos dvi planetos Saulė ir Saturnas priartėja viena prie kitos. Kalbant astrologiškai, sausio 23–25 dienomis įvyks šių planetų karas.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Tai nepalankus reiškinys, kuris gali iššaukti nepageidaujamų įvykių, tačiau jam praėjus pajausime palengvėjimą. Taip pat sausio 22 dieną Jupiterio planeta irgi bus arti Saulės ir dalyvaus planetų kare tarp Saulės ir Saturno.

Dėl šių planetų karo, tomis dienomis mes jausime abejingumą, kantrybės trūkumą, nenorą dirbti, bus nelengva priimti atsakingus sprendimus, susilaukti sėkmės, bus įtempti santykiai su vyresniais žmonėmis, mokytojais, tėvu, todėl šiuo periodu nepriiminėkite svarbių sprendimų. Šiomis dienomis labiau rūpinkitės vyresniais žmonėmis, nes jiems reikės daugiau pagalbos. Išlikite ramūs ir nusiteikite optimistiškai. Būkite drąsūs, klausykite savo širdies, būkite laimingi!

AVINAS

Šią savaitę sulauksite dėmesio. Šeimoje jausitės gerai ir išvengsite konfliktinių situacijų. Liksite susitelkę į savo tikslus ir darbe būsite energingi. Vertėtų vengti skolintis pinigų. Venkite priimti svarbius sprendimus emocionalioje būsenoje. Išlikite atsakingi ir rūpinkitės pagyvenusių šeimos narių sveikata.

JAUTIS

Įveiksite kliūtis darbe ir moksluose. Sulauksite daug palaikymo. Šią savaitę galite tikėtis gauti vertingą dovaną. Išmintingai spręsite iškilusias problemas. Vedybiniame gyvenime jausite harmoniją. Nepaisant savo užimtumo, skirkite daugiau dėmesio sveikam poilsiui ir laisvalaikiui. Laikykitės atokiau nuo nereikalingų diskusijų.

DVYNIAI

Turėsite gerų galimybių versle ir darbe. Jums gali patikėti didelę atsakomybę. Jūsų autoritetas išaugs. Su šeima susiję reikalai spręsis jums palankia linkme. Santykiuose tvyros ramybės ir laimės nuotaikos. Jus džiugins jūsų vaikų pasiekimai. Yra tikimybė užsidirbti pinigų versle. Stenkitės kontroliuotis savo pyktį ir kalbą. Laikykitės atokiau nuo žmonių su blogais ketinimais.

VĖŽYS

Sulauksite pagalbos iš savo kolegų ir darbuotojų. Pasitikėjimas savimi padės išspręsti net sunkiausią problemą. Priimdami sprendimus naudokitės intelektu ir nepasiduokite emocijoms. Kiekvieną užduotį atlikite sąžiningai ir rūpestingai. Rūpinkitės savo ir sutuoktinio sveikata.

LIŪTAS

Turėsite gerų galimybių darbo srityje. Sulauksite įvertinimo už savo apdairumą ir sumanumą. Priimsite svarbius ir drąsius sprendimus. Namuose tvyros ramybės ir laimės atmosfera. Vedybinis gyvenimas suteiks džiaugsmo. Dažniau ieškokite kompromisų darbo vietoje. Susilaikykite nuo savanaudiškų veiksmų. Sutelkite savo veiksmus ir energiją teisinga gyvenimo linkme.

MERGELĖ

Reikės priimti svarbius sprendimus ir dėti daugiau pastangų darbe. Netikėtos užduotys padės jums atverti naujas galimybes. Veikloje susidursite su naujovėmis. Artimieji reikalaus daugiau dėmesio. Išlikite kantrūs ir neprikalbėkite nereikalingų žodžių. Jei nesulauksite pagalbos iš tų, ko tikėjotės, nepergyvenkite, nes geriau suprasite, kas jūsų tikrieji draugai.

SVARSTYKLĖS

Jūsų pasitikėjimas savimi padidės. Jūsų įtaka ir autoritetas darbe išaugs. Sulauksite gerų naujienų. Pajudės anksčiau planuoti projektai susiję su namais. Dėl gebėjimo komunikuoti turėsite daugiau palankių galimybių. Kelyje būkite atidesni. Jei sulauksite apkalbų, tai dėl to nepergyvenkite, nes žmonės visada ras prie ko prikibti.

SKORPIONAS

Sulauksite netikėtos pagalbos savo veikloje, kas padės greičiau pabaigti darbus. Galite sulaukti pagalbos prašymo. Savaitė bus aktyvi ir kupina pasiekimų. Jums visur seksis, dėl to jausitės pakylėtai. Stenkitės palaikyti gerus santykius su žmonėmis. Prieš imdamiesi atsakingų darbų viską gerai apsvarstykite. Išlikite lankstūs ir nesivelkite į nereikšmingas diskusijas.

ŠAULYS

Sulauksite palaikymo iš aukštas pareigas užimančių žmonių. Kokybiškai atliksite visus darbus. Darbe įgyvendinsite savo tikslus. Domėsitės literatūra ir menu. Savaitė bus puiki įsimylėjėliams. Šeimoje tvyros ramybės ir laimės jausmas. Kažkas gali paskleisti apie jus gandus, jei taip atsitiks, nepergyvenkite, nes viskas atsisuks į gandų skleidėją. Stiprinkite sveikatą ir valią, nusiteikite optimistiškai.

OŽIARAGIS

Sulauksite naudingų patarimų iš sutuoktinio. Stengsitės gyventi harmonijoje su gamta. Pasieksite norimo rezultato savo darbo srityje. Sulauksite gerų žinių iš savo vaikų. Galite gauti darbo pasiūlymų iš užsienio. Darbo srityje visa ši savaitė bus naudinga. Daugiau judėkite ir nešvaistykite pinigų be reikalo.

VANDENIS

Sulauksite gerų patarimų iš patyrusių ir atsakingų žmonių. Nustebinsite kitus savo kantrybe ir užsispyrimu. Domėsitės dvasingumu. Jausitės artimi su savo sutuoktiniu, galite leistis į nedidelę kelionę. Pasitikėkite savimi, bet nebūkite per daug išdidūs, kad nepraleistumėte gerų galimybių. Nesureikšminkite nereikšmingų dalykų ir tada jūsų gyvenime bus mažiau streso.

ŽUVYS

Darbe sulauksite vadovo pagyrimų, kolegų ir bendradarbių paramos. Tai įkvėps ir padės pasiekti norimų rezultatų. Artimieji palaikys jūsų idėjas ir mintis. Sugebėsite visus darbus atlikti laiku. Dėl didelio aktyvumo jausite nuovargį. Nepamirškite daugiau laiko praleisti gryname ore, skaityti pozityvias knygas ir dažniau šypsotis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant