Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas vasario 15–21 d.: laukia aktyvesnis ir pozityvesnis laikas

Ši savaitė bus aktyvesnė ir pozityvesnė. Mėnulis toliau kyla, todėl tai tinkamas metas pradėti kažką naujo, plėtoti savo veiklą ir užmegzti naujas pažintis.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Venera pereis į Vandenio ženklą, ji ten jausis geriau, todėl ir mes būsime nusiteikę optimistiškiau. Santykiuose bus lengviau ieškoti kompromiso. Kūryboje bus daugiau naujų idėjų ir įkvėpimo.

Savaitės pabaigoje Merkurijus sugrįš iš savo atgalinės padėties, todėl pagerės komunikacija ir abipusis supratimas. Verslo ir informacijos sritys turės daugiau galimybių plėtrai ir augimui.

AVINAS

Šią savaitę jums gali sektis. Turėsite kontaktų su žmonėmis iš užsienio. Santykiai su namiškiais bus draugiški. Jūsų reputacija gali pakilti ir jūsų sunkios pastangos bus įvertintos. Jūsų idėjos ir tikslai sulauks palaikymo ir paramos. Savaitės pradžioje nerizikuokite be reikalo ir būkite atidesni.

JAUTIS

Šią savaitę labiau pasitikėsite savimi. Turėsite malonų susitikimą. Asmeniniame gyvenime bus ramybė ir laimė. Skirsite daugiau dėmesio savo kūnui ir grožiui. Finansinė būklė bus stabili. Domėsitės menu ir technologijomis. Turėsite daugiau entuziazmo ir energijos.

DVYNIAI

Šią savaitę galite tikėtis sėkmės savo veikloje. Jūsų pajamos gali padidėti, bet teks labiau pasistengti darbe. Savo elgesiu suteiksite džiaugsmo šeimai. Pasitaikys situacijų, kai galėsite panaudoti savo žinias ir patirtį įvairiems klausimams spręsti. Sulauksite gerų naujienų. Valdykite savo pyktį ir nesivelkite į bereikšmius ginčus.

VĖŽYS

Savaitė jums bus palanki. Dirbsite su entuziazmu. Jus gali įvertinti darbe, geri darbai neliks nepastebėti. Patirsite malonių įspūdžių ir sulauksite palaikymo iš artimųjų. Būkite atviri ir nuoširdūs su savo sutuoktiniu. Labiau rūpinkitės savo sveikata ir mityba.

LIŪTAS

Ši savaitė suteiks jums daugybę galimybių veikloje. Jūsų pozicija darbe bus stipri. Galite sulaukti pasiūlymo pradėti naują projektą. Tačiau per didelis darbo krūvis sukels nuovargį. Teks labiau pasistengti santykiuose su savo sutuoktiniu, kad palaikytumėte harmoningą atmosferą. Turėtumėte vengti išdidumo ir apsimetinėjimo.

MERGELĖ

Šią savaitę turėsite daugiau galimybių, tad išnaudokite palankias progas veikloje ir asmeniniame gyvenime. Tie, kurių veikla susijusi su literatūra ir sveikatos sritimi, sulauks daugiau pagarbos. Bus įvertinti jūsų analitiniai gabumai ir darbštumas. Išlikite atkaklūs ir ryžtingi. Saugokite savo pinigus.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę jūsų pastangos bus vaisingos. Jūsų norai ir troškimai gali išsipildyti. Jūsų sprendimai sulauks sėkmės. Liksite patenkinti savo darbu. Jūsų savybės prisitaikyti, įdomiai kalbėti ir ieškoti kompromiso bus teigiamai įvertintos. Šeimos nariai sustiprins jūsų pasitikėjimą ir norą daryti kilnius darbus.

SKORPIONAS

Skorpionai šią savaitę jausis kūrybiškai. Gausite galimybių judėti į priekį savo karjeroje. Tai geras laikas pokyčiams ir atsinaujinimui. Galite sulaukti palaikymo iš savo antrosios pusės. Jūsų šeimyninis gyvenimas bus puikus. Nesivelkite į ginčus. Nešvaistykite laiko beprasmiams žaidimams ir bendravimui su amoraliais žmonėmis.

ŠAULYS

Šią savaitę stenkitės skirti pakankamai laiko savo vaikams. Galite džiaugtis jų pasiekimais. Ekonomiškai savaitė bus palanki. Turėsite daugiau energijos ir jėgų. Tinkamai išnaudokite savo sugebėjimus ir neatsitraukite nuo pareigų. Nepasitikėkite aklai draugais ar pažįstamais.

OŽIARAGIS

Šią savaitę sulauksite palaikymo iš savo antrosios pusės ir šeimos narių. Tie, kurių veikla susijusi su kūryba ir menu, gali tikėtis sėkmės. Pradės judėti anksčiau strigę darbai. Sulauksite įkvėpimo iš savo vadovų. Turėtumėte vengti žalingų įpročių. Daugiau laiko skirkite mankštai ir mitybai.

VANDENIS

Šią savaitę jums bus naudinga prieš priimant sprendimus pasitarti su vyresniais arba daugiau žinančiais žmonėmis. Išlikite kantrūs ir judėkite į priekį. Palaikykite harmoniją savo šeimoje. Jūsų drąsa padidės, tad tinkamai įvertinkite savo gabumus ir juos prasmingai panaudokite. Būkite atlaidesni kitiems ir nelaikykite pykčio. Atidžiai tvarkykite dokumentus.

ŽUVYS

Šią savaitę žmonės bus labai patenkinti jūsų kalba ir žodžiais. Dėka savo protinių savybių sulauksite daugiau pagarbos, įvertinimo, padrąsinimo ir palaikymo. Dėl to jausitės labiau įkvėpti geriau atlikti savo pareigas. Būsite labai energingi. Savaitė bus maloni darbe ir jūs liksite patenkinti savo sėkme. Prieš skolindamiesi pinigus viską gerai apsvarstykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas