Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

E.Gubino spalio mėnesio horoskopas: prisisekite saugos diržus – laukia pokyčiai

Iki spalio 18 dienos pagal senovės astrologiją Merkurijus judės atgaline kryptimi. Tai reiškia, kad reikėtų neskubėti ir prieš ko nors imantis viską gerai apgalvoti. Pasistenkite patikrinti gautą informaciją, tvarkomus dokumentus ir svarbius susitikimus ne vieną kartą. Nuo spalio 3 dienos Merkurijus susijungs su Marsu ir Saule. Pajausime daugiau energijos, ryžto siekti ir įgyvendinti tikslus bei realizuoti save.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Spalio mėnesį gali pagerėti jūsų santykiai su sutuoktiniu, artimaisiais, draugais ir kitais žmonėmis. Tai suteiks jums daugiau gerų emocijų ir pozityvių akimirkų. Būkite atidesni savo vaikams, skirkite jiems pakankamai dėmesio. Tinkamai pasirūpinkite savo sveikata ir mityba.

Darbe galite tikėtis sėkmės. Gausite naudingų pasiūlymų. Sulauksite savo vadovų įvertinimo už savo darbą. Tai padės labiau pasitikėti savimi ir suteiks jums daugiau drąsos. Gali tekti prisiimti daugiau atsakomybės ir pareigų. Tačiau sulauksite pagalbos iš kolegų, todėl jums viskas pavyks.

Tie, kurių veikla susijusi su verslu ar prekyba, galite tikėtis pelno. Jūsų finansinė padėtis pagerės. Galite turėti išlaidų namų remontui, buitinėms reikmėms ir vaikų mokslams. Vertėtų vengti rizikingų investicijų. Dėl nemažo krūvio galite patirti nerimą ir įtampą, todėl labiau pasidomėkite meditacijomis, kas padėtų atsipalaiduoti.

Palankios mėnesio dienos: 1, 6, 7, 8, 14, 15, 20, 25, 28, 29.

Nepalankios mėnesio dienos: 9, 10, 11, 24.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šį mėnesį turėsite daug šansų išspręsti senus ginčus. Galite turėti sandorių dėl nekilnojamojo turto ir galimybių išpildyti savo norus. Vertėtų laikytis atokiau nuo netinkamos kompanijos. Galėsite pabaigti anksčiau pradėtus darbus, projektus, darbe būsite aktyvūs.

Labiau pasistengti teks dirbantiems valstybiniame sektoriuje, kad įvykdytumėte savo pažadus. Seksis dirbantiems drabužių srityse ir juos pardavinėjantiems. Turėsite palankių progų išnaudoti savo galimybes. Jūsų finansinės galimybės turėtų padidėti, galėsite sutaupyti pinigų ateičiai.

Su sutuoktiniu jausite daugiau meilės ir šiltų jausmų. Gali pasitaikyti nesutarimų su šeimos nariais, tad venkite ginčų. Šį mėnesį vertėtų susilaikyti nuo skubotų sprendimų santykių srityje. Skirkite daugiau laiko pasivaikščiojimui gryname ore ir mankštai.

Palankios mėnesio dienos: 1, 8, 10, 14, 15, 20, 25, 28, 29.

Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 11, 12, 13, 17, 24.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šį mėnesį sulauksite daug palaikymo iš savo antrosios pusės. Jūsų santykiai su sutuoktiniu bus harmoningi, dėl to jausitės laimingesni. Stenkitės būti malonūs ir pakantūs vyresniems žmonėms. Iškilusias diskusijas stenkitės spręsti taikiu būdu. Dabar geras laikas užmegzti nuoširdžius santykius su kolegomis.

Darbe jūsų pastangos bus sėkmingos. Labiau pasitikėsite savimi ir lengvai atliksite jums patikėtus darbus. Ieškantys darbo užsienyje, galite gauti gerų pasiūlymų. Versle galite tikėtis naudos iš kelionių. Svarbius sprendimus dėl darbo priimkite tik gerai įvertinę visus pliusus ir minusus.

Galite gauti pelną iš ankstesnių investicijų. Dabar ne pats tinkamiausias laikas daug išlaidauti, todėl prieš planuodami didesnius pirkinius viską gerai apgalvokite. Stiprinkite savo sveikatą, vartokite sveiką maistą, eikite anksčiau miegoti ir anksčiau kelkitės.

Palankios mėnesio dienos: 1, 8, 10, 20, 25, 28.

Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 13, 14, 15, 24, 29, 30.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Spalį būsite nusiteikę entuziastingai. Stenkitės nepraleisti progos pasimokyti iš ankstesnių klaidų. Jums seksis santykių srityje. Galite tikėtis susilaukti pagarbos iš aplinkinių. Palankus mėnuo bus užsiimantiems prekyba ir verslu. Darbe galėsite įgyvendinti savo tikslus.

Veikloje galite tikėtis paaukštinimo arba pripažinimo. Dirbantiems vadovavimo srityje gali tektis spręsti įvairius darbo klausimus su savo pavaldiniais. Stenkitės kontroliuoti savo žodžius, būkite mandagūs ir elkitės ramiai. Jūsų finansinė padės bus stabili.

Vertėtų vengti rizikingų sandorių. Prieš priimdami svarbius sprendimus, aptarkite viską su savo sutuoktiniu. Iš savo gyvenimo partnerio ir šeimos sulauksite palaikymo. Darbe galite jausti įtampą ir nervingumą. Skaitykite jus įkvepiančias knygas ir nepasiduokite niūrioms mintims.

Palankios mėnesio dienos: 1, 7, 8, 10, 14, 20, 28, 29.

Nepalankios mėnesio dienos: 6, 15, 16, 17, 18, 24, 25.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Spalį galite tikėtis grąžos iš ankstesnių investicijų. Jūsų finansinė padėtis gali pagerėti. Jausite daugiau pasitikėjimo savimi pirmoje mėnesio pusėje. Daugiau laiko skirkite savo vaikams. Gali tekti spręsti reikalus, susijusius su transporto priemonėmis. Daugiau laiko skirsite dvasingumui ir saviugdai.

Darbe dėl nuomonių skirtumo galite susiginčyti su kai kuriais kolegomis, todėl susilaikykite nuo beprasmių ginčų. Sėkmės gali tikėtis dirbantys privačiose įmonėse. Galite gauti pasiūlymų, susijusių su užsieniu ar kelionėmis.

Tikėtina, kad turėsite išlaidų, susijusių su namais ar transporto priemone. Gali kilti nesutarimų su draugais dėl finansinių klausimų. Stenkitės pakentėti sutuoktinio charakterio trūkumus. Galite kentėti dėl virškinimo problemų, todėl rinkitės sveikesnę mitybą.

Palankios mėnesio dienos: 1, 6, 7, 8, 10, 14, 15, 28, 29.

Nepalankios mėnesio dienos: 5, 18, 19, 20, 24, 25.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šis mėnuo jums bus aktyvus metas. Gali būti nemažai konkurencijos jūs veikloje, tačiau jūsų rezultatams tai neturėtų pakenkti. Pasistenkite visur vadovautis etikos principais, teisingumu, pasitikėti Kūrėju ir tuomet dėl visko pergyvensite mažiau. Daugiau domėsitės dvasingumu ir savęs pažinimu.

Savo veikloje galite tikėtis progreso. Sulauksite įvertinimo ir pripažinimo už savo pastangas. Jūsų lūkesčiai gali būti pateisinti. Galite tikėtis gauti darbo pasiūlymų, susijusių su užsieniu. Venkite nereikalingų diskusijų. Stenkitės įsiklausyti į išmintingus kitų patarimus ir turėkite kantrybės laukdami rezultatų.

Ieškantys antrosios pusės gali užmegzti naujus santykius. Sutuoktiniai daugiau harmonijos šeimoje turės antroje mėnesio pusėje. Finansinė padėtis turėtų išlikti stabili. Dėl nereikalingų rūpesčių galite dažniau jausti stresą. Daugiau laiko praleiskite gamtoje ir klausykite jus įkvepiančių žmonių.

Palankios mėnesio dienos: 1, 7, 8, 10, 14, 15, 28, 29.

Nepalankios mėnesio dienos: 5, 6, 20, 22, 23, 24, 25.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmoje spalio pusėje galite jausti padidėjusią įtampą ir patirti nesėkmių. Vertėtų nedaryti skubotų sprendimų. Būkite apdairesni kelyje ir darbe, neskubėkite. Jums pavyks išspręsti visas užduotis ir atlikti savo pareigas. Praktikuokite meditaciją, maldą, domėkitės psichologija ir savęs pažinimu, tai padės nuraminti protą.

Jūsų bendravimo įgūdžiai atneš sėkmę. Jūsų reputacija dėl gebėjimo susitarti su kitais gali pakilti. Ieškantys darbo sulauks palankių pasiūlymų. Tie, kurių veikla susijusi su drabužių pardavimais, sulauks didesnio pelno. Vertėtų būti dėmesingiems dirbantiems ar turintiems verslą su partneriais ir ieškoti bendrų sprendimų.

Galite turėti sandėrių ar išlaidų, susijusių su nekilnojamuoju turtu. Prieš planuojant dideles išlaidas vertėtų viską gerai apsvarstyti. Būkite atsargesni su skolomis ir paskolomis. Santykių srityje vyraus harmonija. Kartu su šeima praleiskite prasmingai laisvalaikį, aplankykite piligrimines vietas.

Palankios mėnesio dienos: 1, 7, 8, 1, 15, 28.

Nepalankios mėnesio dienos: 4, 5, 6, 13, 14, 20, 22, 23, 24, 25, 29, 30.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šį mėnesį jums seksis jūsų savarankiškoje veikloje. Stenkitės kuo dažniau būti pozityvesnėje aplinkoje. Jūsų finansinė padėtis išliks stabili. Vertėtų neskubėti su paskolomis ir finansiniais įsipareigojimais. Galite turėti puikių pasiekimų savo darbe ir karjeroje.

Jūsų reputacija darbinėje srityje pagerės, gaudykite naudingus pasiūlymus. Sulauksite įvertinimo iš vadovų, puoselėsite gerus santykius su kolegomis. Galite sulaukti naudingų pasiūlymų iš užsienio. Jūsų finansinė padėtis turėtų pagerėti. Jausite finansinį stabilumą ir didesnį pasitikėjimą savimi.

Skirkite daugiau dėmesio savo šeimai, praleiskite daugiau prasmingų akimirkų. Ieškantys antrosios pusės turės daug šansų ją sutikti. Labiau atkreipkite dėmesį į savo mitybą, gal būtų verta atsisakyti kažkurių produktų.

Palankios mėnesio dienos: 1, 7, 8, 10, 14, 15, 20.

Nepalankios mėnesio dienos: 5, 06, 11, 25, 26, 27, 28.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šį mėnesį galite susidurti su tam tikromis kliūtimis, bet jas įveiksite ir sulauksite sėkmės. Tai palankus metas užsiimantiems prekyba. Galite tikėtis pelno iš ankstesnių investicijų. Nepraleiskite pro ausis išmintingų žmonių patarimų. Nebijokite būti savimi. Neskubėkite su didelėmis ir rizikingomis investicijomis.

Galite gauti naujų darbo pasiūlymų. Tai palankus mėnuo pradėti kokius nors pokyčius savo veikloje, galite tikėtis naudingų pasiūlymų. Dirbantys gali sulaukti daugiau atsakomybės ar pareigų, todėl stenkitės tinkamai atlikti jums patikėtas užduotis.

Jūsų finansinė padėtis šį mėnesį išliks stabili ir galėsite patenkinti savo norus. Jūsų santykiai šeimoje išliks darnūs. Bus harmoningi santykiai su draugais ir giminėmis. Vertėtų atsisakyti greito maisto ir nesveikų mitybos įpročių. Mankšta ir vaikščiojimas gamtoje padės jums išlikti žvaliems ir pozityvesniems.

Palankios mėnesio dienos: 1, 8, 10, 14, 15, 20, 25.

Nepalankios mėnesio dienos: 5, 6, 7, 28, 29, 30.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Spalį atkreipkite daugiau dėmesio į savo išlaidas, galbūt galite atsisakyti nebūtinų dalykų. Turėtumėte įveikti visas jums iškilusias problemas ir kliūtis. Galite tikėtis naujų galimybių savo gyvenime. Seksis dirbantiems prekybos srityje. Venkite painių situacijų ir neiaškių pasiūlymų.

Darbe gali būti gera atmosfera, galite tikėtis kitų palaikymo. Vertėtų labiau atkreipti dėmesį į savo kalbą ir atsargiau rinkti žodžius, kurie kitus gali įskaudinti. Šį mėnesį sėkmingai atliksite savo darbą ir turėsite naujų pasiūlymų. Gali sektis tiems, kurių veikla susijusi su eksportu.

Elkitės apdairiai ir planuokite savo išlaidas. Santykiuose vyraus harmonija ir šilta atmosfera. Pradžiuginkite antrąją pusę gėlėmis ar mėgstamu patiekalu. Praleiskite prasmingą laisvalaikį su savo vaikais. Sportuokite, medituokite ir skaitykite jus įkvepiančias knygas.

Palankios mėnesio dienos: 1, 8, 10, 14, 15, 20, 28, 29.

Nepalankios mėnesio dienos: 3, 4, 5, 6, 7, 24, 25.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šį mėnesį turėsite daug idėjų, kaip išspręsti problemas darbe ir socialiniame gyvenime, todėl galite pelnyti kitų įvertinimą už savo drąsą ir sugebėjimus. Gali leistis į kelionę ir aplankyti piligrimines vietas. Jūsų tikėjimas padės jums ir įkvėps aplink jus esančius žmones.

Šį mėnesį galite sulaukti darbo pasiūlymų iš užsienio. Seksis dirbantiems švietimo srityse. Jūsų idėjos gali įkvėpti bendradarbius ir vadovus. Būsite pastebėti už savo kilnius tikslus ir norą padėti žmonėms. Šį mėnesį jūsų pajamos gali padidėti.

Galite tikėtis malonių staigmenų iš savo antrosios pusės. Kartu praleisite daugiau laiko ir aplankysite norimas vietas. Galite dalyvauti santuokoje ar šeimyninėse šventėse. Skirkite daugiau dėmesio savo mitybos įpročiams. Jūsų sveikatos būklė turėtų išlikti stabili. Daugiau judėkite, vaikščiokite ir išlikite aktyvūs.

Palankios mėnesio dienos: 1, 8, 10, 14, 28, 29.

Nepalankios mėnesio dienos: 5, 6, 7, 11, 24, 25.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Galite sulaukti naudingų patarimų iš vyresnių ir išmintingų žmonių. Jūsų atkaklumas padės pasiekti norimus tikslus. Dėl savo intelekto visas situacijas galite išspręsti taikiai. Nenuleiskite rankų ir ieškokite jus įkvepiančios kompanijos ar informacijos, jei jausite liūdesį.

Darbe turėsite nemažai krūvio. Prieš priimdami svarbius sprendimus, susijusius su darbu, atidžiai apsvarstykite visus jų privalumus ir trūkumus. Tikėtina, kad jums viskas pavyks ir patikimai atliksite jums patikėtas užduotis. Nesutarimus su vadovais spręskite išmintingai ir nepasiduokite jausmams.

Finansinė padėtis išliks stabili. Daugiausia išlaidų šį mėnesį gali būti namų ir ar namo remonto reikmėms. Santykiuose ir šeimoje vyraus harmonija. Ieškantys antrosios pusės gali užmegzti naujas pažintis. Skirkite daugiau dėmesio savo sveikatai. Derėtų pasaugoti save nuo sezoninių ligų.

Palankios mėnesio dienos: 1, 10, 15, 20, 28.

Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 8, 9, 11, 13, 14, 24, 25, 29, 30.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus