Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Egidijaus Gubino savaitės horoskopas: bus palankios tik dvi dienos

Pristatome horoskopą gegužės 25–31 dienoms. Pasak astrologo Egidijaus Gubino, paskutinę gegužės savaitę nusimato tik dvi palankios dienos.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Gegužės 25 – nepalanki diena. Diena tinkama aktyviai veiklai, kovai su priešais. Šiandien nepalanku pradėti kelionę ir vertėtų vengti pirkinių. Dėl Rahu, Mėnulio ir Merkurijaus planetų įtakos gali atsirasti didelis noras ką nors nusipirkti ar išleisti pinigus. Prieš ką nors įsigydami gerai pagalvokite, ar tų daiktų jums tikrai reikia, nes tai gali būti nereikalingos išlaidos.

Palankiausias dienos laikas 12.43–13.49 val. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 07.02–09.07 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gegužės 26 – nepalanki diena. Diena tinkama kelionėms, apsilankymui pas gydytojus, pasninkui, remonto darbams, sodo darbams, mokymuisi ir veiklai, kurioje nesiekiate ilgalaikio rezultato. Šiandien vertėtų būti atsargiems transporto spūstyse, saugotis traumų, konfliktų ir nelaimingų atsitikimų. Būkite budrūs, nes yra didesnė rizika nukentėti nuo apgaulių. Dėl Rahu planetos įtakos gali atsirasti noras išlaidauti.

Palankiausias dienos laikas 12.43–13.49 val. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 07.02–09.07 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gegužės 27 – palanki diena. Diena tinkama prekybai, pirkiniams, trumpoms kelionėms, sportui, verslui, mokymuisi, papuošalų gamybai ir jų užsidėjimui. Šiandien vertėtų vengti konfliktų ir ginčų. Mėnulis geroje padėtyje, todėl gali atsirasti noras rūpintis kitais ar kam nors padėti. Nepalanki Rahu planetos padėtis įspėja apie apgaules, todėl būkite atsargūs.

Palankiausias dienos laikas 12.43–13.15 val. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 13.16–15.21 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gegužės 28 – palanki diena, bet galite jausti įtampą. Diena tinkama aktyviai veiklai, varžyboms, verslui ir mokymuisi. Diena nepalanki kelionėms ir pirkiniams. Šiandien saugokitės traumų, apsinuodijimo, apgaulių, konfliktų ir nelaimingų atsitikimų. Palanki diena pasninkauti tiems, kurių artimieji armijoje ar kariniuose veiksmuose, jūsų pastangos suteiktų jiems papildomą apsaugą. Mėnulis geroje padėtyje, todėl gali atsirasti noras rūpintis kitais ar kam nors padėti. Nepalanki Rahu planetos padėtis įspėja apie apgaules, todėl būkite atsargūs.

Palankiausias dienos laikas 12.43–13.50 val. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 15.22 – 17.27 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gegužės 29 – nepalanki diena. Diena tinkama medžių genėjimui, varžyboms, rizikingai veiklai, dovanoti gėles ir rūpintis antrąja puse. Šiandien saugokitės traumų, nelaimingų atsitikimų, ugnies, apgaulių, apsinuodijimo, venkite kelionių ir geriau nesiskolinkite pinigų. Dėl Mėnulio ir Marso įtakos galite jausti įtampą ir kaltės jausmą. Nepalanki Rahu planetos padėtis įspėja apie apgaules, todėl būkite atsargūs.

Palankiausias dienos laikas 13.17–13.50 val. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 11.10–13.16 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gegužės 30 – nepalanki diena. Diena tinkama poilsiui, jėgų atstatymui, padėti žmonėms, kurie gyvena vargingiau už mus, aukoti dvasingiems ir kilniems tikslams. Šiandien saugokitės traumų, nelaimingų atsitikimų, ugnies, apgaulių, apsinuodijimo, venkite kelionių ir geriau nesiskolinkite pinigų. Dėl Mėnulio ir Marso įtakos galite jausti įtampą ir kaltės jausmą. Nepalanki Rahu planetos padėtis įspėja apie apgaules, todėl būkite atsargūs.

Palankiausias dienos laikas 12.43–13.50 val. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 09.04–11.10 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gegužės 31 – vidutinė diena. Diena tinkama pabūti gamtoje, prasmingai praleisti laisvalaikį, bendravimui ir kitos savaitės darbų planavimui. Šiandien neplanuokite svarbių darbų. Dėl Mėnulio ir Marso įtakos galite jausti įtampą ir kaltės jausmą. Nepalanki Rahu planetos padėtis įspėja apie apgaules, todėl būkite atsargūs.

Palankiausias dienos laikas 12.43–13.50 val. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 19.36–21.42 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

E.Gubinas – profesionalus astrologas, lektorius, konsultantas gyvenimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas