Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – balandžio 8 d.

Mėnulis jau visai senas, naktį pradėjo keliauti jautriu, labai kūrybišku ir į dvasios gelmes vedančiu Žuvų Zodiako ženklu, tad laikas labiau tinkamas darbų pabaigai, apibendrinimų ir išvadų darymui, pasirūpinimui tais, kuriems šiuo metu sunkiau negu mums. Savo dvasingumą vertėtų parodyti konkrečiais darbais ir derėtų vengti kalbų, ypač tuščių.
Įsibėgėjantis pavasaris Vytauto Šauklio kadruose
Įsibėgėjantis pavasaris Vytauto Šauklio kadruose / Vytauto Šauklio nuotr.

Jeigu tik turite galimybių, šiandien darbuokitės daugiau vieni, prisiimdami visą atsakomybę už tai, ką darote. Laikas taip pat labai tinkamas įvairiai meninei saviraiškai, taip pat subtilaus grožio puoselėjimui. Puiki diena peržiūrėti ir atsisakyti to, kas atitarnavo, trukdo tolesniam judėjimui pirmyn – žalingų įpročių, varginančių darbų ar įsipareigojimų. Juolab reikėtų didesnio dėmesio apskritai bet kokiai dėmesio ar tikslumo reikalaujančiai veiklai – gali norėtis greitai sutvarkyti vieną ar kitą reikalą, tačiau yra pavojaus per skubėjimą pražiūrėti svarbias detales, kažką pamiršti. Būkite itin atidūs, jeigu reikia pasirašyti dokumentus, sutartis.

Stabilumą išlaikyti padės žalių bei žalsvai gelsvų atspalvių drabužiai, žaliai rusvas jaspis, chrizoprazas. Maiste daugiau turėtų būti kruopų, žalumynų, ypač tiktų įvairių kruopų košės su džiovintais vaisiais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pasistenkite šiai dienai darbų planuoti kuo mažiau – pats laikas šiek tiek atsikvėpti ir skirti laiko apibendrinti tai, kas intensyviai vyko pastaruoju laikotarpiu. Būkite labai dėmesingi tiek savo sveikatai, tiek ir tam, ką ir kaip darote. Pavojingas bet koks apsvaigimas, žiūrėkite, ką valgote ar geriate, su kuo bendraujate, atsargiai vairuokite ir elkitės su technika, atsargūs būkite prie vandens.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiomis dienomis pasistenkite susilaikyti nuo pirkinių, didesnių investicijų, noro pasirodyti tuo, ką turite. Galite patirti draugų ar bičiulių, jums svarbių asmenų spaudimą priimti vienokius ar kitokius sprendimus – būkite itin atsargūs ir pasirašykite dokumentus ar išlaidaukite tik tuomet, jeigu tai iš anksčiau sutarti dalykai. Galimi konfliktai dėl finansiškai skausmingų ankstesnių klaidų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Bendraujant, ypač profesinėje veikloje, vertėtų būti itin jautriems aplinkiniams ir atsargiems – jūsų kategoriškumas, karštakošiškumas, siekis bet kokia kaina apginti savo nuomonę ar nuveikti kažką skubaus gali kainuoti tiek pašlijusią reputaciją, tiek rimtas klaidas. Venkite kritikuoti, aršiai kovoti už teisybę – gali paaiškėti, kad problema iliuzinė.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jausitės gana gerai, būsite linkę šiek tiek atsipalaiduoti nuo intensyvių darbų ir reikalų tvarkymo, tačiau gali paaiškėti, kad tai, kuo jūs tikėjote, kas jums buvo svarbu, ką veikėte pastaruoju metu, iš tiesų yra menkai vertinga, o gal apskritai tebuvo klaida, buvote pasidavę manipuliacijai. Venkite noro manipuliuoti kitais ir patys.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Artimiausiomis dienomis pasistenkite išvengti bet kokių rimtų finansinių investicijų, dokumentų pasirašymo ar sutarčių tvirtinimo, nors galite patirti gana rimtą spaudimą tiek iš draugų, tiek iš kolegų ar bendraminčių pusės, gali būti manipuliuojama jūsų jausmais – palaukite bent iki kitos savaitės ir stebėkite, kas vyksta, pasitarkite su antrąja puse, specialistais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Antroji pusė, kiti asmenys šiandien pareikalaus viso jūsų dėmesio – būsite linkę atiduoti save kitų reikalams, tačiau darbai taip pat spaudžia, tad galimi gana rimti profesiniai konfliktai – pasistenkite atlikti viską, kas priklauso, laiku ir atsakingai. Skubūs reikalai gali jus gerokai išmušti iš vėžių – visa laimė, kad energijos resursų turite pakankamai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Sveikatos klausimai ir rūpestis artimaisiais gali tapti svarbiausiu šių dienų uždaviniu. Gali užgriūti mažai laukti rūpesčiai, trikdysiantys jūsų darbus. Pasitelkite partnerius – tiek antrąją puse, tiek ir tuos, su kuriais sieja bendra veikla, – jūsų aktyvus ir tvirtas bendravimas, aiškus žinojimas, ko norite, padės daug ką sureguliuoti, juolab gali paaiškėti, kad buvo daugiau baimių nei problemų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Romantiškos nuotaikos šiandien gali jus užvaldyti ir sutrukdyti įgyvendinti visus jūsų planus – pasistenkite būti itin atidūs spręsdami finansinius reikalus, skaičiuodami ar planuodami biudžetą, galvodami apie investicijas, mat yra klaidų, padarytų per skubėjimą ir kantrybės trūkumą, tikimybė. Venkite kaltinimų ar reikalavimų mylimam žmogui.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Būtų idealu, jeigu šią dieną galėtumėte praleisti namuose, su mylimais žmonėmis, pasirūpinti tėvais ar giminaičiais – esate labai jautrūs ir sentimentalūs, tačiau gyvenimas ir įsipareigojimai vers jus skubėti. Tai gali lemti konfliktus tiek su antrąja puse, tiek su klientais ar verslo partneriais – raskite laiko parodyti malonaus dėmesio mylimam žmogui, bendrai poilsio valandėlei.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Daugybė sekinančių pokalbių, būtinybė tvarkytis begalinį žinių ir informacijos srautą, mokytis naujų dalykų šiandien trukdys visiems jūsų susiplanuotiems darbams. Antra vertus, pasistenkite būti atidūs visoms jus pasiekiančioms naujienoms – nors dalis jų gali būti klaidinančios ar tuščios, tačiau kita dalis bus būtina, jeigu norėsite išvengti klaidų ar nereikalingo darbo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Viskas atrodo gana smagiai, jūsų aktyvumas ir idealizmas labai didelis, esate linkę nuveikti daug prasmingų darbų, tačiau būkite labai atidūs ką beveikdami. Klaidingai apskaičiuotos veiklos gali kainuoti gerokai daugiau negu planavote, todėl pasistenkite iš anksto pasidomėti taisyklėmis ar reikalavimais, siūlomų paslaugų poreikiu. Susilaikykite nuo stambesnių pirkinių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Mėnulis keliauja jūsų ženklu, tad turėtumėte jaustis kaip naujai gimę, linkę parodyti save pasauliui, pasidžiaugti juo, tačiau didžioji dalis jūsų planų dar tik bręsta jūsų mintyse. Vertėtų kuo daugiau laiko praleisti namuose, su artimaisiais, kad ir kaip sudėtinga gali būti suderinti visų interesus, nuolatinį, šurmulį ir darbus. Gebėjimas susitelkti stiprina jus ir priartina prie jūsų siekių.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas