Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – birželio 18 d.

Ši diena išsiskirs keliais astrologiniais įvykiais. Visų pirma, jau nuo 8 val. ryto iki pat liepos 12 d. Merkurijus ims judėti atgal mūsų atžvilgiu, o tai reiškia, kad bendravimas, ryšių palaikymas, dokumentų tvarkymas, rašto darbai, mokymasis taps apsunkinti, daugės neaiškių vėlavimų, painiavos, apskritai mažės bendravimo. Laikotarpis labiau tinkamas peržiūrėti jau parengtus dokumentus, tekstus, taisyti klaidas, grįžti prie anksčiau pradėtų dalykų.
Mergina
Mergina / „Scanpix“ nuotr.

Šiandien baigiasi ir Saulės mėnuo, o vidurnaktį Mėnulis pereis iš Jaučio į Dvynių Zodiako ženklą. Visų pirma, tai rodo, kad jis apsuko ratą, grįžo į tą ženklą, kuriuo juda Saulė ir yra visai senas – už poros dienų laukia jaunatis.

Antra, jau nuo 15.02 val. prasidės vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, tad po pietų neplanuokite (o sengaly ir taip nepatariama) didesnių darbų ar pirkinių. Tiesiog palankus laikas sutvarkyti, pabaigti jau pradėtus darbus ir reikalus, kad metų virsmą – ilgiausias dienas, per sekmadienį prasidedančią jaunatį vyksiantį Saulės užtemimą ir Jonines pasitiktume kuo laisvesni nuo rūpesčių.

Apskritai diena turėtų būti gana aktyvi ir sėkminga, pavyks išspręsti nemažai klausimą, atlikti žemiškų darbų, užbaigti tai, kas pradėta. Pasidžiaukite tuo, kas nuveikta, padėkokite tiems, iš kurių paveldėjome visa, ką turime.

Šiandien tinka dėvėti šviesius, tviskančius drabužius, puoškitės raudonu auksu ir Saulės akmeniu (aventiurininiu lauko špatu) arba rubelitu (rožiniu turmalinu). Maistui ir jo gamybai šiandien nereikėtų skirti daug dėmesio, tiktų daugiau gerti ir valgyti rūgštaus pieno produktų, valgyti duonos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nors labiau norėsis imtis kūrybos, nunirti ir veikti vienumoje, nenustebkite sulaukę pasiūlymo uždirbti, turėtų sklandžiai spręstis jūsų profesinės ateities, darbo klausimai. Dienos palankios bendrauti, atkreipkite dėmesį į bendraujant kylančias idėjas, gaunamą informaciją, pasiūlymus – jie turi ateitį.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Graži, rami diena, kai pasaulis džiaugsis jumis ir jūs gerai jausitės. Norėsite daugiau dėmesio skirti draugams, bičiuliams, visuomeniniams įsipareigojimams, spręsis ryšių su užsieniu, veiklos viešinimo klausimai, jeigu jums aktualu – ir aukštojo mokslo klausimai. Palanki diena peržiūrėti savo siekius, pamatyti jums svarbiausius tikslus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Palanki diena apibendrinti, dėkingumui už tai, kad esate, ką turite ir pajausti savo giliausius, prigimtinius siekius, tai, kas suteiktų neatšaukiamą prasmę jūsų gyvenimui, svajonėms. Ką norėtumėte keisti savo gyvenime, kaip tai galėtumėte realizuoti savo darbinėje veikloje? Intuityviai rasite būdų darbinės veklos klausimams spręsti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pastarosiomis dienomis bendravote daug, susikaupė visas naujienų bagažas, o dabar atėjo laikas visa tai peržiūrėti, išrūšiuoti, sutvarkyti. Vienaip ar kitaip šiandien turėtų spręstis kelionių, ryšių su užsieniu, aukštuoju mokslu klausimai. Skirkite laiko draugams, bičiuliams, konsultuokitės ir patys nustebsite, kaip lengvai kai kas sprendžiasi.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Atėjo laikas, kai pagaliau pavyks imtis ir pabaigti ilgai trunkančius darbus darbelius, rasti praktinius sprendimus, reikalingus išteklius, tuo pačiu išaiškės ir sveikatos problemų šaknys ar sprendimo būdai, galimybė ilgam susitvarkyti darbo santykius, aplinką.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jūsų požiūris į pasaulį šiandien filosofinis, tačiau tuo pačiu ir pakankamai racionalus, padėsiantis rasti sprendimus, kaip išspręsti susikaupusias vaikų ar kūrybines problemas, neaiškias laisvalaikio, atostogų galimybes. Atsižvelkite į partnerių pasiūlymus, pagalvokite apie savo įvaizdį – ar ne metas atsikvėpti?

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Dėkingumas giminei, protėviams, savo žemei šiandien tikrai turėtų nuskambėti, nes, ko gero, teks imtis paveldo visomis galimomis to prasmėmis tvarkymo, semtis iš praeities stiprybės, pasinaudoti praeities kartų patirtimi, imtis spręsti, tvarkyti susikaupusius namų, šeimos reikalus. Praktiškumo ir tuo pačiu jautrumo šiandien jums turėtų užtekti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien norėsite ir galėsite daugiau dėmesio skirti savo partneriui(-ei) arba ir darbo partneriams, jie jums turėtų padėti išspręsti dalykus, susijusius su jūsų kūrybiniais siekiais, vaikų reikalais, laisvalaikio perspektyvomis, tačiau gali tekti peržiūrėti savo komunikavimo būdus. Palankus metas konsultuotis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Imsitės kasdienių, paprastų darbų, dirbsite daug, sėkmingai pavyks pasirūpinti savo darbo ir namų aplinka, spręsis sveikatos, gražinimosi reikalai. Nors tai gali priversti kitaip pažiūrėti į savo pajamas ar užgyventą turtą, vertybes, visa tai bus į naudą tiek jums, tiek namiškiams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nepaisant vis dar sudėtingų aplinkybių šiandien diena jums kaip niekada palanki, ieškosite ir rasite reikalingus žmones, būdus, kaip sustiprėti, ko imtis, kad tolesnis gyvenimas taptų stabilesnis. Daugiau dėmesio parodykite vaikams, imkitės laisvalaikio ir kūrybinių užsiėmimų, tiesiog pasidžiaukite gyvenimu.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Būsite stiprūs kaip niekada – sulauksite palaikymo, paramos iš namiškių, o ir patys imsitės pręsti praktiškus reikalus, puiki diena pasirūpinti savo ir artimųjų gerove pakankamai racionaliai. Net ir didokos išlaidos šiandien, ko gero, gali būti naudingos, ypač, jeigu jos susijusios su vandens kokybės gerinimu, muzika, atsipalaidavimui palankios aplinkos kūrimu.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Bendrausite iki soties, išties būsite aktyvūs ir sėkmingi, rasite taip ilgai lauktas įžvalgas, kaip reikėtų įprasminti savo veiklą, kaip pristatyti save pasauliui ir tuo pačiu atnešti jam naudos. Tiesa, idėjų įgyvendinimą atidėkite kiek vėlesniam laikui, pabrandinkite jas, o dabar daugiau laiko skirkite savo ryšiams atnaujinti, galimybėms peržiūrėti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas