Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – lapkričio 11 d.

Ši diena, kaip ir vakarykštė, išsiskirs savo intensyvumu, tiesiog sproginėjančia energija, pasimetimu, kai tenka suderinti emocijas, intuiciją su protu ir tuo pačiu vis didėjančiu optimizmu – juk Mėnulis, keliaudamas su laisve, inovacijomis, visuomeniniais judėjimais ir draugyste siejamu Vandenio Zodiako ženklu, pereis nuo vakarykštės jungties su griežtuoju, koncentracijos ir profesionalumo reikalaujančiu Saturnu prie „didžiosios sėkmės“, su plėtra ir autoritetu siejamo Jupiterio – kiek pavyko vakar pasiekti, šiandien imsim plėtoti.
Pienas su sausais pusryčiais
Pienas su sausais pusryčiais / 123RF.com nuotr.

Tai gali būti ir skaudūs smūgiai, būtinybė ko nors atsisakyti, tačiau tiems, kurie vakar atsakingai padirbėjo, šiandien gali būti ir gana sėkminga diena.

Ir vis dėlto šiandien daugiau dėmesio vertėta skirti bendravimui su draugais, bendraminčiais, visuomeninei veiklai, tačiau vėlgi reikėtų būti itin sąmoningiems, labiau pasitikėti savo įžvalga, intuicija, veikti drąsiai, tačiau gana. Būkite išmintingai dosnūs.

Šiandien palankiausios auksinė, balta, raudona spalvos, puoškitės balto agato (chalcedonas) ir vario su auksu ir sidabru dirbiniais.

Maistas šiandien galėtų būti gausesnis, valgykite, ko tik širdis geidžia, tačiau palankiausi – pieno produktai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gana sudėtingas laikas, kadangi norai, aistros, darbai, pinigų klausimai gali susipinti į vieną sudėtingą mazgą. Ramiai pažiūrėkite į draugų pasiūlymus, ypač susijusius su finansais, tačiau susilaikykite nuo rimtesnių sprendimų, ypač, jeigu tai įkalbėta kitų. Susilaikykite nuo rimtesnių ginčų, tačiau raskite išmintingų argumentų apginti savo interesus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Rizikingas ir įtemptas laikas tęsiasi, nors aplinkybės keičiasi ir, ko gero, jūsų naudai, tik svarbu atsikratyti vakarykščių baimių ir ramiai nusiteikus imti ieškoti kompromisų, derėtis, ieškoti sąlyčio kampų ir vengti noro įpiršti savo nuomonę, aklai priešintis kitokiai. Pokyčiai sunkiai išvengiami, todėl geriau tai daryti žingsnis po žingsnio, etapais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Vakarykštė būtinybė pasaugoti save ir artimuosius, bendradarbius nuo emocinių išlydžių ar su sveikata susijusių problemų lieka, todėl bus būtina visų pirma pasirūpinti savo savijauta, ieškoti būdų nurimti, ieškoti jums reikšmingų žmonių, dvasinių mokytojų pagalbos, patarimo. Jeigu tik leisite, būsite atvirais pasauliui, ši diena gali suteikti galimybę daug ką pakeisti į gerąją pusę.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiomis dienomis labai svarbu išlaikyti tai, ką pastaruoju metu taip sunkiai sukūrėte, išpuoselėjote, o galbūt suteikti naujos, perspektyvios kokybės – tai gali būti tiek jūsų meninė kūryba, laisvalaikio veikla, kažkoks renginys ar tiesiog asmeniniai santykiai, vaikų reikalai. Tai gali būti ir nauja veikla, naujo verslo idėja, tačiau kol kas puoselėkite planus be didesnio viešinimo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Keistas – didelių galimybių, tačiau tuo pačiu ir didelių pavojus laikas, tad daug kas priklausys nuo jūsų gebėjimo susikaupti, koncentruotis ties svarbiausiais dalykais ir vengti emocingo santykių aiškinimosi su namiškiais. Palanku pasirūpinti tiek savo, tiek ir artimųjų sveiktos reikalais, daugiau dėmesio skirti poilsiui, atsistatymui po sunkesnio laikotarpio.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nuo informacijos, būtinų darbų ir smulkių problemų gausos jums jau turbūt senokai sukasi galva, tačiau panašu, kad situacija tik blogės, jeigu ir toliau liksite prie ankstesnių įpročių – metas atsisakyti perteklinių veiklų, aiškiai įsivardinti, kas jums iš tiesų svarbu, įdomu, rūpi ir atsiriboti nuo kitų veiklų, tačiau pirmiausia – pasirūpinti savo sveikata, poilsiu, imtis tik to, kas nuoširdžiai džiugina.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būkite itin atsargūs, jeigu užsimanysite, juolab būsite verčiami kažką skubiai įsigyti, priimti rimtus finansinius sprendimu, norėsite galutinai ir visam laikui išspręsti įsisenėjusias santykių, finansines problemas – išlaukite bent iki rytojaus ir nuotaikos keisis, judėsite toliau. Geriausiai jausitės namuose, tačiau likite budriais ir atsakingais, abejingumas gali daug kainuoti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Esate kaip įsitempusi spyruoklė, tik klausimas į kurią pusę ir kaip naudingai ji šaus, todėl visų pirma patartinas susitelkimas ir sąmoningumas ką bedarytumėte. Susilaikykite nuo lemtingų sprendimų ir kuo dažniau įjunkite savo intuiciją. Geras laikas ramiai darbuotis ir mažiau kalbėti, bendrauti, bandyti būtinai įrodyti savo tiesas – jūsų darbai, kompetencija turi kalbėti už jus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tai darbo su savimi ir vertybių peržiūrėjimo laikas, tad intensyvus bendravimas šiandien tik blaškys jus, vargins, todėl vertėtų rasti būdų kuo labiau atsiriboti nuo viešumos, atsirinkti su kuo bendrauti, kuo domėtis ar ko išmokti. Antra vertus, šio vakaro susitikimas ar gauta informacija gali jums gerokai atverti akis, suteikti naujų galimybių, todėl likite atvirais pasauliui, pasitikėkite savo intuicija.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Atrodo, mintys ir veikla šiandien suksis apie pinigus, investicijas, galimybes ir vertybes. būsite pilni optimizmo, galbūt ir geras metas įžvalgoms, tačiau skuboti veiksmai, ypač pasidavus spaudimui vargu ar bus naudingais, todėl vertėtų atsiriboti nuo pašalinių nuomonių, siekite objektyviai, be jokių sentimentų įvertinti situaciją ir tuomet galvoti, o veiksmus atidėti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien bus kiek lengviau išlaikyti balansą tarp darbo ir asmeninių reikalų, tačiau, kad ir kaip optimistiškai būsite nusiteikę, išlikite sąmoningais ir venkite skubotų sprendimų, vertinimų, noro kažkaip įrodyti savo tiesą, išsikovoti padėtį – tegu jūsų veikla, kompetencija, pozityvus mąstymas kalba už jus. Išlaukite ir rezultatai jus nustebins.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kaip ir vakar, šiandien geriausiai jausitės ten, kur jus sunkiai pasiekia pasaulio triukšmas. Vertėtų bent jau atsiriboti nuo žiniasklaidos, aktyvios veiklos ir labai pasirūpinti tuo, su kuo ir apie ką bendraujate, kaip pateikiate save pasauliui ir nustebsite sulaukę bičiulių, bendraminčių palaikymo, po truputį aiškės ir tai, kur link vertėtų judėti toliau.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus