Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – lapkričio 4 d.

Paskutinė Mėnulio mėnesio diena prieš pat jaunatį išsiskiria tuo, kad viskas lyg ir vyksta sklandžiai, tačiau kažką pradėjus ar pažadėjus, gavus kito asmens pažadą, dažniausiai tenka nusivilti, nes jau nuo kitos dienos tarsi verčiasi naujas lapas ir keičiasi interesai, tėkmė tarsi atsinaujina, apsivalo, prisitaiko prie naujų tendencijų. Tad šiandien tik pabaikite, ką pradėję ankstesnėmis dienomis, tvarkykitės, taikykitės, grąžinkite skolas.
Kavos puodelis
Kavos puodelis / 123RF.com nuotr.

Paskutinė Mėnulio mėnesio diena prieš pat jaunatį išsiskiria tuo, kad viskas lyg ir vyksta sklandžiai, tačiau kažką pradėjus ar pažadėjus, gavus kito asmens pažadą, dažniausiai tenka nusivilti, nes jau nuo kitos dienos tarsi verčiasi naujas lapas ir keičiasi interesai, tėkmė tarsi atsinaujina, apsivalo, prisitaiko prie naujų tendencijų. Tad šiandien tik pabaikite, ką pradėję ankstesnėmis dienomis, tvarkykitės, taikykitės, grąžinkite skolas.

Pats metas pagalvoti ir apie tuos įpročius, kurių norėtumėte atsisakyti, – juk kaip tik kartu su Saule ir Mėnuliu Skorpiono, pasižyminčio galingomis transformacijomis, Zodiako ženkle, bus tiek Saulė su Mėnuliu, tiek vienas šio ženklo valdovų – ryžtingasis Marsas. Laikas pagalvoti ir giliai išjausti, kokios jūsų savybės iš tiesų trukdo jums eiti savo keliu, ir jas keisti taip, kad taptų jūsų stiprybe, išmokta pamoka, ir nuo rytdienos pradėti gyventi bent šiek tiek kokybiškiau.

Valykite tiek savo sielos užkaborius, mintis, tiek ir aplinką – atiduokite, išmeskite jums nebereikalingus, atitarnavusius daiktus. Jeigu dar būdrausite, 23 val. 14 min. susitelkite ir, padėkoję protėviams, mokytojams bei tiems, kurie svarbūs jūsų gyvenime, nusiųskite mintis į ateitį – į drąsiausių savo svajonių pasaulį, kurkite jį.

Palankiausia dėvėti skaisčiai žalios arba gelsvai žalios aprangos drabužius ar jų elementus, puoškitės žaliai rusvu jaspiu, chrizoprazu. Palaiminkite savo namus kepamos duonos kvapu. Apskritai šiandien patartina valgyti įvarius patiekalus iš grūdų – košes, šiupinius, gardinkite juos žalumynais, augaliniais priedais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ypatinga diena taikymuisi su mylimu žmogumi, bendrų, vienijančių siekių, idėjų, pasaulėžiūros aptarimui tiesiog, pasidžiaugiant darna be jokių lūkesčių. Šiandien būkite itin atsargūs išgirdę apie jūsų finansinę padėtį apribojančius teisės aktus, reikalavimus – bet kokie skuboti veiksmai gali būti nuostolingi, išskyrus gebėjimą tiesiog atsisakyti to, kas daro jus priklausomus nuo kitų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jūsų santykiuose su pasauliu šiandien susiriš toks mazgelis, kad prireiks išties gana ryžtingo sprendimo – tik nuo jūsų priklausys, ar keisitės patys, ar bandysite kovoti ir keisti kitus. Diena, kuomet tenka apsispręsti dėl asmeninių ar verslo partnerysčių, darbo santykių – galima nutraukti ryšius, tačiau taip pat galima pakeisti požiūrį į situaciją ir ji išsispręs taip, kaip turi, geriausiu būdu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jei jau atsitiks taip, kad sutriks jūsų ar artimųjų sveikata, strigs jūsų idėjų įgyvendinimas, darbai, bus itin svarbu pamatyti tiek realias išorines, tiek ir dažniausiai mūsų sprendimus bei veiksmus lemiančias vidines priežastis. Ši diena bus graži, jei sugebėsite suvaldyti savo baimes ir parodyti dėmesį antrajai pusei, pažvelgti į pasaulį, aplinkinius iš meilės pozicijos, be lūkesčių išsakyti gražiausius jausmus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jeigu turite įsipareigojimų draugams, kolegoms, bendražygiams, pats metas juos prisiminti ir paieškoti būdų išpildyti ar bent jau informuoti apie savo situaciją, pažadus atidedant kitai savaitei. Pats metas pagalvoti apie savo laisvalaikio įpročius, santykius su mylimu žmogumi – ar esate pakankamai dosnūs, esate kūrėjai ar vartotojai. Pats metas taikytis su namiškiais, tėvais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien gali atrodyti, kad pasaulis išprotėjo – rūpesčiai tiek namuose, tiek darbe, nors persiplėšk, o dar tėvų ar antrosios pusės priekaištai. Jūsų noras įvesti tvarką ir sureguliuoti artimųjų gyvenimą pasiteisins tik tuomet, jei parodysite tai savo pavyzdinga gyvensena. Pats metas pamatyti, kas trikdo šeimos ramybę, ir pabandyti to atsisakyti, tačiau pirmiausia – susitvarkyti namus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Informacijos ir smulkių reikalų srautas privers jus šiandien suvokti savo galimybių ribas ir ryžtingai pagalvoti, kaip apriboti savo kontaktų, bendravimo, domėjimosi lauką, antraip galimi nuovargio, persidirbimo nulemti sveikatos sutrikimai, gali paaštrėti lėtinės ligos. Būkite itin atsargūs dirbdami su kompiuterine technika, bendraudami su užsieniečiais, vairuodami.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Gera diena bendrauti, tvarkyti įvairius dokumentus, prekiauti, pritaikyti savo įgūdžius, taikytis su broliais, seserimis, kaimynais, tačiau būkite itin atidūs ir atsargūs spręsdami finansinius reikalus – šiandien gera diena arba tvarkyti sąskaitas, grąžinti skolas, arba gana aiškiai deklaruoti savo vertybes ir pagaliau atsisakyti gyvensenos nuostatų, įpročių, trukdančių džiaugtis pasauliu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ypatinga diena, kuomet, regis, baigiasi vienas gyvenimo etapas ir prasideda kitas – tai gana ryžtingų sprendimų priėmimo metas, tačiau itin svarbu bus suvaldyti norą pakeisti išorinius dalykus – santykius, žmones, namus, o daugiau orientuotis į tai, kaip elgiatės, deklaruojate save pasauliui, aplinkiniams. Verta įsivardinti svarbiausias savo vertybes ir atsisakyti to, kas trikdo jomis gyventi.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tiek šiandien, tiek rytoj vertėtų kuo daugiau laiko skirti vidiniam darbui, apibendrinimui, apmąstymui to, kas vyksta ir vyko pastaruoju metu. Gali tiesiog trūkti jėgų ir sveikatos imtis aktyvesnės veiklos – pats metas pamąstyti, kas jūsų gyvensenoje ir aplinkoje vargina, sekina, ir atsisakyti to, o po 23 val. arba rytoj leiskite sau kurti naują gyvenimo kokybę.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien, deja, laukia gana sunki ir atkakli kova už savo ir tų žmonių, kuriuos atstovaujate, interesus, visų pirma, finansinius. Būtų gerai grąžinti visas skolas, pabaigti įsipareigotus darbus, o jeigu jaučiate, kad kiti dirbtinai siekia apriboti jūsų galimybes, – aiškiai, tvirtai, tačiau ramiai į tai sureaguoti. Tai laikotarpis, kuomet paaiškėja, kiek buvote sąžiningi su savimi ir pasauliu.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien jūsų profesiniai, karjeros reikalai patirs esminių išbandymų – ar pavyks atlaikyti spaudimą, konkurenciją, apginti savo interesus? O gal nutarsite kažką iš esmės keisti, atsisakyti dalies ar visų darbų? Tiktai jūs patys sau galite atsakyti, kas jums svarbiausia, tačiau bet kokiu atveju pats metas susidėlioti prioritetus ir atsisakyti to, kas alina – ar tai būtų darbo sąlygos, ar tiesiog jūsų įpročiai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gana sunki diena, kuomet būsite linkę iš visų jėgų pakovoti už savo idėjas, apginti savo pasaulėžiūrą, teisę į tokias tiesas, kuriomis tikite. Būsite verčiami išeiti iš saugios zonos ir kažko imtis, tačiau, kaip tai padarysite, priklausys tik nuo jūsų. Svarbiausia bus išvengti noro sugriauti viską, prie ko prisiliesite, verčiau tyliai sau įsivardinkite, su kuo jums toliau pakeliui.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus