Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – rugsėjo 14 d.

Ką žada astrologės Lanos Kutkytės prognozės šiandien?
Lelijos
Lelijos / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien bus svarbu daugiau dėmesio skirti artimiausiems asmenims, pasirūpinti ne tik savimi, bet ir kitais, pasidomėti jų poreikiais, savijauta. Jei ignoruosite savo artimos aplinkos žmones, tai kaip niekad ryškiai gali neigiamai atsiliepti santykiams ateityje. Intensyviam ir sunkiam darbui ši diena nėra itin palanki, daug kas gali strigti vietoje.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laukia daug pokalbių, susirašinėjimų, skambučių, žodinių susitarimų bei smulkių reikalų tvarkymų. Jei tektų kažką kažkam žadėti, pasistenkite gerai apgalvoti savo žodžius ir neužsimoti per daug, nes vėliau tai gali atnešti papildomų problemų. Ši diena atneš reikiamos informacijos, kuri leis teisingai suplanuoti kai kuriuos savo veiksmus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Galbūt pagaliau pavyks įgyvendinti svarbų su finansais susijusį reikalą arba atsikratyti to, kas atima iš jūsų galimybes susikurti daugiau gerovės gyvenime. Visgi tai gali būti ne itin malonios situacijos, kurios vers nerimauti, keisti kažką, ko keisti dar nenorite. Leiskite sau pasidžiaugti įvairiomis kūno tobulinimo procedūromis, pasirūpinkite ir sveikata, ir išvaizda.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Diena produktyvi ir nešanti sėkmę įvairiose sferose. Galite labiau nei visuomet domėtis sveika mityba, sportu, kūno tobulinimo galimybėmis ir panašiais dalykais. Noras sustiprėti ir taip nuveikti daugiau yra savalaikis, tad pasistenkite neužmiršti savo ketinimų nei šiandien, nei rytoj ir raskite tuos dalykus, kurie jus pavers stipriais, sveikais ir veržliais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savijauta bus sunkiai paaiškinama žodžiais: vieną akimirką galite jausti, kad norite nuveikti kažką prasmingo, o kitą akimirką norėsite atsitraukti nuo pasaulio ir nieko nematyti ir negirdėti. Geriausia būtų atrasti viduriuką tarp šių dviejų poreikių ir suplanuoti dienotvarkę taip, kad liktų laiko ir nesunkiems darbams, ir ramiam buvimui su savimi.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmoji dienos dalis gali būti vaisinga tiems, kurie moka lengvai komunikuoti, nebijo drąsiai išsakyti savo nuomonę ir tuo pat metu gali prisitaikyti prie bendraminčių poreikių. Aktyvus bendravimas, pasidalinimas ateities vizijomis ir svajonėmis gali atnešti daugiau plėtros galimybių, pagalbos iš šalies bei netikėtų pokyčių, kurie jums greičiausiai patiks.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Geriau nuveikti mažiau darbų, tačiau atlikti viską kokybiškai. Diena reikalaus susikaupimo ties rimtais reikalais, disciplinos bei konkretumo, tad bet kokie nebrandūs poelgiai gali būti netoleruojami ir gerokai pakenkti jūsų reputacijai. Būkite rimti ir susitelkę ties savo pareigomis ir neišduokite savo draugų ar kolegų dėl tuščių ambicijų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Galimai pajusite norą sutvarkyti savo gyvenimą, sudėlioti viską aiškiai ir taip, kaip jums norisi. Greičiausiai tai bus sunkiai įgyvendinama, tad apsiribokite tvarkos įvedimu darbo vietoje, namuose, drabužių spintoje ar dokumentuose. Smulkūs darbai, kuriuos šiandien nuveiksite, atneš daug džiaugsmo ir pasididžiavimo savimi.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Meilė, romantika, pasimatymai ir panašūs nuotykiai gali sutrukdyti produktyviam darbui. Diena išties palanki pasidžiaugti priešingos lyties atstovų dėmesiu, skirti meilės susitikimus, užmegzti naujus santykius arba maloniai nustebinti savo mylimą žmogų. Daug pasieksite komplimentų dėka, tačiau stebėkite, kad jie neperaugtų į manipuliacijas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Vienas lauke - ne karys. Tą šiandien pajusite ypač aiškiai, tad jei turite rimtų dienos planų ir norite, kad šie planai būtų įgyvendinti sėkmingai, tuomet pasidalinkite jais su kitu žmogumi, kuriuo pasitikite. Taip nuveiksite žymiai daugiau ir laiką praleisite maloniai. Puiki diena tiems, kurie dairosi sau antrosios pusės arba svarsto apie vedybas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Įsiklausykite į savo organizmo siunčiamus ženklus, neignoruokite jų, net jeigu šiuo metu tai atrodo, kaip smulkus negalavimas. Pasirūpinkite savo fizinio kūno sveikata jau šiandien tam, kad rytoj tai nebūtų priverstinis reikalas. Taip pat tai palanki diena dokumentų tvarkymui, naminių gyvūnų priežiūrai, darbams sode, tvarkos įvedimui namuose.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jeigu turite vaikų, tuomet būtinai skirkite jiems daugiau laiko nei planavote, pasidomėkite jų savijauta - jie bus linkę atvirauti. Diena palanki tiek meilei, tiek ir darbui, tačiau tik tuo atveju, jei jūsų darbas jums patinka. Bus nelengva priversti save veikti kažką, ko nenorite. Puikus metas pasimatymams, įvaizdžio formavimui bei kūrybai.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius