Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – vasario 25 d.

Ketvirtadienis – Mėnulio mėnesio vidurys, kuomet emocijos sukyla labiausiai, aktyvumas didelis, visko norisi, bet galimybės, kaip žinome, dažniausiai yra ribotos, jūsų ir aplinkinių norai taip pat skiriasi, tad įtampos paprastai užtenka.
Vaikas ir katinas
Vaikas ir katinas / 123RF.com nuotr.

O šiandien prisidės ir labai didelė gausa įvairių aspektų – tiek palankų, tiek ir įtemptų, tikėtini siurprizai, staigūs situacijos pokyčiai, tad nusiteikite, kad veikti bus ką. Svarbiausia, kad veiklos rezultatyvumas turėtų būti gana didelis, todėl imkitės svarbiausių, tačiau daugiau žemiškų, praktiškų darbų ir pasistenkite valdyti savo emocijas, išlaikyti gerą nuotaiką ir sunkesnėse situacijose.

Tai bus gana lengva, nes Mėnulis visą dieną keliaus su džiugumu, artistiškumu, orumu siejamu Liūto Zodiako ženklu.

Palankus laikas visiems, kurių veikla susijusi su reklama, pramogomis, kultūros renginiais, darbui su vaikais. Tiesa, šiandien 15 val. 11 min. Venera pereis iš laisvę ir naujoves meilės santykiuose skatinusio Vandenio ženklo į itin jautrias ir į jausmų gelmes nunirti skatinančias Žuvis – tai puikus laikas puoselėti jausmus, tačiau bus būtina išties didelė empatija, gebėjimas atliepti. Šiandien tai gali pasireikšti padidintu emocingumu arba baimėmis, tad bus itin svarbi atjauta, dėmesys tam, ką išgyvena kitas.

Jautrumą palaikys neryškios, išplautos, melsvai sidabrinės spalvos aprangoje, papuošalai iš sidabro su auksu, selenitas ar aduliaras (Mėnulio akmuo).

Maistas turėtų būti skystas, ypač tiks avižų ar kitoks kisielius, kompotai, skystos košės, sriubos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena, kai, atrodo, galėtum ir norėtum džiaugtis pasauliu ir gyvenimu, imtis to, kas pradžiugintų mylimą žmogų, vaikus, tačiau yra tiek veiklos, kad nors persiplėšk. Trūkio padėti išvengti turėtų paprastas, sveikas, racionalus mąstymas – žvelkite į visas problemas iš tolesnės perspektyvos ir tiesiog darykite tai, ką turite padaryti. Šiandien itin sėkmingais turėtų būti konkretūs, žemiški darbai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Dar viena diena, kuomet profesine prasme turite galimybės pasiekti daug – naudokitės situacija ir darbuokitės iš peties. Tiesa, namiškiai gali papriekaištauti dėl per didelio jūsų užimtumo, tačiau būkite geranoriški, supraskite jų poreikius ir tuo pačiu venkite kaltinimų sau – viskam savas laikas, ateis metas ir jums kartu su artimaisiais pasidžiaugti darbo vaisiais, todėl likite stiprūs savo pasirinkime.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Viena vertus, diena daug žadanti, pavyks nuveikti gana daug, tačiau informacijos, smulkių darbų, laiškų ir skambučių gausa bus tokia, kad antroje dienos pusėje galite pasijausti visai išsekusiais. Pasistenkite rasti optimalų darbo ir poilsio režimą, atsisakykite to, ką galima atidėti, ir visą dėmesį skirkite svarbiausiems, ilgalaikiams projektams – tai, ką nuveiksite šiandien, bus svarbu ilgai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien būsite linkę save palepinti, galbūt netgi daugiau paišlaidauti, tačiau turite įvertinti tai, kad emociškai šiandien bus lengva išleisti daugiau nei galite sau leisti, dėl to susikurti sau ilgalaikių problemų, sumažinti kitų pasitikėjimą jumis. Gebėjimas suvaldyti poreikius, atstovėti savo vertybes ir siekti ilgalaikių tikslų šiandien bus itin svarbu, todėl veikite drąsiai ir kryptingai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Užgriuvusi atsakomybė už save ir kitus šiandien jums gali pasirodyti sunkiai pakeliama, tačiau turite suprasti, kad tai tik emocijos – jeigu pasaulis pasitiki jumis, vadinasi, jam to reikia, todėl žvelkite plačiau, matykite situaciją ilgalaikėje perspektyvoje ir nusiteikite rimtai pasidarbuoti. Raskite jėgų maloniam komplimentui, parodykite dėmesio antrajai pusei ir būtinai nuveikite tai, kas džiugina.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nors ir pilnatis, pats aktyvumo pikas, jūs būsite nusiteikę šiek tiek atsitraukti nuo aktyvios veiklos ir pabaigti tai, kas susikaupė, ramiai susikaupti ir susidėlioti mintis. Įžvalgų ir idėjų turite daug, tačiau kaip viską spėti? Turite progos pajausti savo tikruosius poreikius ir susidėlioti veiklą kryptingiau, imtis tik to, kas jums gyvybiškai būtina. Skirkite daugiau dėmesio mylimam žmogui, vaikams – tai suteiks jums daug džiaugsmo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Draugų ar bičiulių reikalai, visuomeniniai įsipareigojimai ar noras nuveikti kažką daugiau kitų labui gali tapti šiandien jums tikru galvos skausmu ir privers gerokai pasijaudinti tiek dėl savo, tiek ir dėl šeimos ar verslo saugumo, galimybių ar perspektyvų. Žiūrėkite į viską filosofiškai, matykite viską platesnėje, ilgalaikėje perspektyvoje ir mažiau jaudinkitės – tereikia išlaukti ir sprendimą rasite.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Itin aktyvi diena profesine prasme, kuomet būsite linkę sureikšminti viską, kas vyksta, jausitės itin įsipareigoję, todėl gali būti sunku atliepti tiek namiškių, artimųjų, tiek ir antrosios pusės poreikius, parodyti jiems dėmesio – pasistenkite suprasti juos, pamatykite situaciją iš tolimesnės perspektyvos ir suvaldykite savo emocijas – jautrumas ir švelnus humoras šiandien gali daug ką išspręsti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jums itin sėkminga diena, ypač pirmoji jos pusė, tačiau darbų gausa ir vis spartesnis daugėjimas po pietų jums gali pasirodyti sunkiai bepakeliamas. Bus itin svarbu atsirinkti tai, kas svarbiausia, ir rasti būdų atidėti tai, ką galima, kitai dienai. Pažvelkite į situaciją filosofiškai, pamatykite pasaulio grožį bei įvairovę ir iš tokios pozicijos spręskite. Lengvas humoras šiandien bus itin svarbus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien jūs esate lyderiai ir situacijos valdovai, tačiau vis dėlto laikas labai įtemptas ir pareikalausiantis iš jūsų gana didelio susivaldymo ir itin didelio atsargumo priimant ilgalaikius, ypač finansinius, sprendimus – venkite bravūros, skubos, viską gerai apgalvokite, venkite pasiduoti baimėms ar spaudimui, išlaikykite sveiką protą ir platų matymą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ypatinga veiklos, įtampų ir emocijų diena, kuomet, atrodo, sprogsite nuo krūvio – visko tiek daug, kad atskirti tai, kas gerai, reikalinga ir būtina nuo to, kas perteklinio, gali būti sunku – vertėtų žvelgti į pasaulį ir tai, kas vyksta aplink, tarsi iš toliau, kūrybiškai, kaip į gyvenimo teatrą, didelį renginį, vyksmą, kuriame jums skirtas tam tikras vaidmuo ir mažiau sureikšminti tai – tiesiog būkite jame.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Emociškai ši diena jums gali būti itin sudėtinga, kuomet norėsite daug išreikšti, nuveikti, tačiau aplinkybės labai smarkiai jus ribos, vers spręsti gana daug komunikacinių ir techninių problemų – pasitelkite draugus, bičiulius ir tiesiog darbuokitės – darykite tai, kas jus džiugina, padeda atsipalaiduoti ir pasaugokite savo sveikatą, venkite skubos, būkite atsargūs su technika.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas