Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – vasario 4 d.

Mėnulis šiandien pereis į delčią, tad teks susitelkti ir persiorientuoti į tai, kad darbus reikėtų užbaiginėti. Be to, jis visą dieną keliaus labai stipriu savo maksimaliais siekiais ir skaudžiais kirčiais išsiskiriančiu Skorpiono Zodiako ženklu.
Poilsis
Poilsis / 123rf.com nuotr.

Kaip rodo ir kiti astrologiniai aspektai, šiandien apskritai visiems bus būtina geroka savitvarda – emocijų ir būtinybės taisyti klaidas, kažką keisti bus daug, visi matys problemas, tačiau aiškumo ir sutarimo, ką ir kaip daryti gali būti mažoka.

Itin sunki diena valdžios, visuomeninių judėjimų, aukštojo mokslo atstovams, taip pat ir tiems, kas dirba su moderniomis, ypatingai informacinėmis technologijomis. Gali tiesiog gesti kompiuterinė ar ryšių technika.

Pasistenkite susilaikyti nuo itin aštrių žodžių ar pareiškimų, juolab venkite intrigų ar naudotis kitų silpnybėmis. Jeigu kažkas tuo bandys jus provokuoti, išlikite sąmoningi ir supraskite tai kaip išbandymą ir pamoką jums. Diena mažai tinkama pradėti naujus projektus, juolab pirkiniams, imkitės tik to, ką galėsite šiandien ir pabaigti.

Žemės, terakotinės, tamsiai mėlynos spalvų apranga geriausiai tiks suvaldyti šios dienos nuotaikas, o pasaugos hematitas kartu su raudonu jaspiu. Visų pirma, šiandien vertėtų atsisakyti mėsos, nors maistas turėtų būti sotesnis, tad tiks grybai, žuvis, šakniavaisiai, apkepai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Emocijų tiek finansiniai reikalai, tiek asmeniniai santykiai kels daug – ar pavyks suvaldyti jas ir nukreipti į darbus ir uždarbio generavimą? Tikėtina, kad teks gana daug padirbėti su kolektyvu, imtis gana atsakingų klausimų sprendimo, tačiau nuomonių ir siūlymų bus daugiau nei sveiko proto – turėsite progos parodyti savo gebėjimą įvardinti klaidas ir imtis jas taisyti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Kad ir su kuo šiandien bendrautumėte, atidėkite į šalį visus lūkesčius ir pasistenkite kuo tolerantiškiau žiūrėti į viską, kas vyksta. Jūsų pastangos atliepti bus svarbios, tačiau susilaikykite nuo bet kokio bandymo daryti spaudimą ar provokuoti barnius, juolab bandyti grasinti – tai gali tapti sunkiai prognozuojamais sprendimais, juolab jų pasekmėmis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Darbų lavina šiandien gali tapti jums sunkiai pakeliama – tiek asmeniniai, tiek profesiniai rūpesčiai kainuos daug jėgų, gali daug kas keistis, gali tekti ieškoti skubių būdų prisitaikyti. Raskite laiko pailsėti, iš platesnės perspektyvos ir net filosofiškai pažiūrėti į tai, kas vyksta. Ieškokite naujų sprendimo būdų – idėjų juk turite daug.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Emociškai pastarosios dienos jums bus kaip reta įtemptoms – kad ir kaip norėtumėte atsipalaiduoti, atsiduoti mylimai veiklai, emocijoms, pabūti su mylimu žmogumi, gali tekti imtis gana skubių finansinių reikalų ir spręsti, ko gero, visai svetimas problemas. Atkreipkite dėmesį, ar tai, kuo užsiimate yra tikrai jums būtina, susilaikykite nuo didesnių investicijų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tiek asmeninių, tiek ir verslo partnerių provokacijos pareikalaus iš jūsų maksimalaus dėmesio ir tvirtybės – savo interesus ir lūkesčius pamirškite ir imkitės to, nuo ko priklauso bendra jūsų ateitis. Kad ir kokio dydžio krūvis bus, žinokite, kad išeičių visada yra, jūs tikrai turite į ką atsiremti ar paprašyti bent jau patarimo, tad tebus svarbu išlaikyti viduje teigiamą nusiteikimą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jau turbūt seniai tokio intensyvumo darbų, informacijos ir būtinybės suderinti net kelias veiklos sritis beturėjote. Šiandien bus labai svarbu išlaikyti ramų protą ir budrumą kiekvieną akimirką – net ir maža detalė gali jums pradėti išspręsti kylančias problemas, rasti būdus sutarti, nuraminti sukilusias kitų emocijas. Susilaikykite nuo aštresnės kritikos, daugiau koncentruokitės į savo darbus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Finansiniai reikalai gali tapti jums šiandien tikru galvos skausmu – galbūt tai tik pasikeitimai teisės aktuose, tačiau tikėtina, kad ir jūsų pačių bei artimųjų veiksmai ar lūkesčiai sukels jums gana daug problemų ir emocijų. Svarbiausia, venkite išlaidų, susilaikykite nuo rimtesnių pirkinių ar investicijų – verčiau grįžkite prie skolų, senų sutarčių, ištaisykite savo ar kitų klaidas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Jums atrodo, kad kiti elgiasi specialiai taip, kad jums pakenktų, riboja jus ir jūsų laisvę? O gal tai tik jūsų noras nusiimti atsakomybę už tai, kokiais esate ar norite būti? Susilaikykite nuo priekaištų, juolab spaudimo artimiesiems – tiek antrajai pusei, tiek ir kitiems namiškiams ar tėvams, verčiau nuveikite kažką naudingo visiems – niūrios nuotaikos turėtų prasisklaidyti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien jums bus kaip reta svarbus poilsis ir galimybė skirti šiek tiek daugiau dėmesio savo ir artimųjų sveikatai bei gerai savijautai. Pasistenkite rasti tam laiko ar bent jau maksimaliai nusišalinkite nuo aktyvaus dalyvavimo begalinėje daugybėje susitikimų, skambučių, mokymų ar būtinybės kažkur lėkti – turite progos išmokti ramiai racionalizuoti veiklą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jūsų veikla šiandien ne tik sulauks gana daug dėmesio, tačiau teks skubiai spręsti įvairius su ja susijusius finansavimo reikalus. Gali tekti skubiai grįžti prie ankstesnių sutarimų pakeitimų, taisyti klaidas ar tiesiog ieškoti kitokių būdų realizuoti savo sumanymus. Lėšų ir galimybių tarsi ir yra, tačiau vertėtų išlaikyti dėmesį ties tuo, ar jos susiję su jūsų, ar kitų primestais poreikiais?

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nuo galimybių gausos bei reikalavimų keliamos įtampos turbūt net braškate – šiandien pasirinkimo tarp asmeninių ir profesinių interesų diena, tačiau turėsite progos atsakyti sau į klausimą ar tikrai namiškių, šeimos interesai bus pažeisti, jeigu imsitės savo tikslų įgyvendinimo? Ar tai tikrai problema? Ieškokite ir rasite būdų susiderinti!

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Viduje jūs tiesiog verdate nuo noro ir būtinybės keistis, atskleisti tai, kas jums itin svarbu, parodyti savo pasaulėvoką, tačiau kaip tai pateikti kitiems? Ar būsite suprasti? Šiandien bus svarbu rasti žmogų ar žmones, knygų ar mokymų, kurie leistų jums pamatyti savo stipriąsias ir silpnąsias puses, geriau susivokti, susidėlioti mintis, ištaisyti klaidas ir tiesiog išlaukti palankesnių aplinkybių.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas